Bir fikir

Barış Manço'nun anısına yapılan her türlü etkinliğin konuşulacağı, planlanacağı ve tartışılacağı forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
Benimyaw
Profesyonel
Profesyonel

Bir fikir

Mesajgönderen Benimyaw » Prş Tem 13, 2006 13:52 pm

Sevgili Arkadaslar,

birkac yürüyen Projelerinizi iszledim. Ama farkina vardimki hepsindede baska Insanlara ihtiyacimiz var. Biz birde kendi Basimizla hickimseye yalvarip yakarmadan birseyller yapmaya kalksak. Ünlüler , Yazarlar, Haberciler nebileyim bunlar bizi Duymaz, kimbilir bizim gibi Istegi olan kac bin kisiden MAil geliyodur onlara...
Söyle birsey Düsündüm

Göz önune Getirmeye calisin :

Para Toplayip KOCAMAAAAAAAAAN bir Baris MAnco Resmi yaptirtsak(Kumasdan)...
Bazi Anlamli sözler ekleyip.....
Projelerimizi belirtsek mesela : BARIS MANCOYA MÜZE gibi...
Bunu alip Bogazköprüsünden asagiya Sallasak .....

Haber oluruz yaw..... Gümbür Gümbür Haberlerde Medyada yayilir... Haaaa tabiki Kanuni yollarini arastirabilcek birisi varsa Arastirip yazsin (bide Kodesi boylamayalim :amanin: )

Nasil bir Fikir???? olabilirmi ??? yeterince yanki uyandirabilirmiyiz ???

Görüslerinizi bekliyorum Arkadaslar.
Orda öyle birsey varki, benden Öte ,benden Ziyade......

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen memet59 » Çrş Tem 26, 2006 18:11 pm

boğaz köprüsüne barış manço resmi asmak güzel fikir aslında...peki ya asmaya izin vereceklermi... :saskin:

Kullanıcı avatarı
Benimyaw
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Benimyaw » Çrş Tem 26, 2006 23:49 pm

Memet59 Kardesim, bizim amacamiz Siyasi veyahutta Dini amacla degilki. Insanlari Kiskirtacak biseyde yapmak istemiyoruz. Güzel bir Insan icin Güzel biseylerin yapiminda sadece Destek bekliyoruz, böylece amaclarimizida dile getirmis oluruz. Bence böyle birseyden sonra baya destek aliriz. Bogaz Köprüsüne Izin vermeseler (tabi Arastiran olmasi lazim) bizde baska bir yer buluruz kendimize.

Amac: Baris Manco Türkiye ve Halki icin cok sey yapti , Simdi artik sira Devletimiz ve Milletimizde....

Maalesef ben Almanyada kaldigim icin böyle seyler kime sorulur kime danisilir bilmiyorum. Dedigim gibi, YÖNETICILERIMIZ yada Baglantisi olan Arkadaslar arastirip yazsin.....

HERSEY BARIS VE BARIS ABI ICIN

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen memet59 » Prş Tem 27, 2006 12:18 pm

Benimyaw yazdı:Memet59 Kardesim, bizim amacamiz Siyasi veyahutta Dini amacla degilki. Insanlari Kiskirtacak biseyde yapmak istemiyoruz. Güzel bir Insan icin Güzel biseylerin yapiminda sadece Destek bekliyoruz, böylece amaclarimizida dile getirmis oluruz. Bence böyle birseyden sonra baya destek aliriz. Bogaz Köprüsüne Izin vermeseler (tabi Arastiran olmasi lazim) bizde baska bir yer buluruz kendimize.

Amac: Baris Manco Türkiye ve Halki icin cok sey yapti , Simdi artik sira Devletimiz ve Milletimizde....

Maalesef ben Almanyada kaldigim icin böyle seyler kime sorulur kime danisilir bilmiyorum. Dedigim gibi, YÖNETICILERIMIZ yada Baglantisi olan Arkadaslar arastirip yazsin.....

HERSEY BARIS VE BARIS ABI ICIN

bende arkanızdayım...elimde ne gelirse yaparım...

Kullanıcı avatarı
Benimyaw
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Benimyaw » Pzt Tem 31, 2006 18:41 pm

Yöneticiler duyun sesimizi

Böyle olayda Organizasyon yapabilecek Büyüklerimize ihtiyacimiz var... Fikir danisiyoruz, duyarsiz kalmayalim.

Kullanıcı avatarı
samanci
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen samanci » Sal Ağu 01, 2006 01:12 am

memet59 yazdı:boğaz köprüsüne barış manço resmi asmak güzel fikir aslında...peki ya asmaya izin vereceklermi... :saskin:

YA VALİLİK İZİN VERİR BU KONUDA YADA BELEDİYENİN YETKİSİNDE OLABİLİR ARAŞTIRMAK LAZIMGÖREV YİNE İSATNBULDA OTURANLARA DÜŞÜYOR

Kullanıcı avatarı
yusuf_emre
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen yusuf_emre » Prş Ağu 03, 2006 22:08 pm

Arkadaşlar bunu izinsiz yapan olursa ceza alır unutmayın...
konu ne olursa olsun
ok....
En güzel aşk, zor olandır...

Kullanıcı avatarı
yusuf_emre
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen yusuf_emre » Prş Ağu 03, 2006 22:10 pm

Özellikle köprüde:D Tabiki çok isteriz... hatta biz Hatay'da mahallemizin adını bile değiştirdik... b.manço caddesi.... muhtarlık sağosun..:)
En güzel aşk, zor olandır...