23 nisan 2006

Barış Manço'nun anısına yapılan her türlü etkinliğin konuşulacağı, planlanacağı ve tartışılacağı forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

23 nisan 2006

Mesajgönderen memet59 » Pzr Nis 16, 2006 10:06 am

Barış Manço'nun AVRUPA EKSPRESİ olarak adlandırılan ve bir dönem Barış Manço ile de çalışan ALTIN ÇOCUKLAR

23 Nisan etkinlikleri kapsamında İzmir-Dikili'de muhteşem bir konser verecekler..Törende Altın Çocuklar'ın alt grubu olarak İzmirli Rock Grubu GRİMEVSİM sahne alacak ...
Ücretsiz yapılacak bu konser DİKİLİ STADINDA 23 NİSAN 2006 SAAT 16:00 'da gerçekleşecek...Tüm Barış Manço severler davetlidir.

Resim

Kullanıcı avatarı
dexar
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen dexar » Pzr Nis 16, 2006 10:49 am

Gitmeyi isterdim... :(
_-:: KaLPLeR BeRaBeR ::-_

Elbet bir gün bu gerçekleşecek
--->Barış Manço Müzesi<---

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Pzr Nis 16, 2006 15:59 pm

üfffffff keşke gidebilsem izmire....
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

Kullanıcı avatarı
nehir taşçı
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen nehir taşçı » Pzr Nis 16, 2006 21:30 pm

dexar yazdı:Gitmeyi isterdim... :(

Ben de...
O'nu anlayabilmek, dünyaya O'nun gözüyle bakabilmektir...

chileklisyrup
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen chileklisyrup » Pzr Nis 16, 2006 22:43 pm

gidemesekte oraya binlerce kisinin gitceni bilmek beni mutlu edior
it is time to pHesttivale..

Kullanıcı avatarı
atillago
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen atillago » Pzt Nis 17, 2006 01:34 am

Merhaba Arkadaşlar,

Izmirli Barış severler var aramızda. Bu arkadaşlara tavsiyem gidin ve bu organiyasyon yapanlarla konuşun...en azından BM için müze isteğinizi bildirin. Buda olmazsa kimler olduğunu öğrenip bir email atalım burdan.
Dahası medyadan ve siyasetten gelenleri takibe alsınlar ve bu kişilere mektup gönderelim.

Atilla
Sevdigim insanlar
Atatürk, Baris Manco, Bruce Lee ve Kemal Sunal
- Be water my friend-

Kullanıcı avatarı
rock114
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen rock114 » Pzt Nis 17, 2006 18:33 pm

İzmirliler bu fırsatı kaçırmayın derim.. ;)
Para pula ihtişama aldanıp kanma dostum
İçi boş insanların bu dünyada yeri yok!..

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen memet59 » Pzt Nis 17, 2006 18:52 pm

atillago yazdı:Merhaba Arkadaşlar,

Izmirli Barış severler var aramızda. Bu arkadaşlara tavsiyem gidin ve bu organiyasyon yapanlarla konuşun...en azından BM için müze isteğinizi bildirin. Buda olmazsa kimler olduğunu öğrenip bir email atalım burdan.
Dahası medyadan ve siyasetten gelenleri takibe alsınlar ve bu kişilere mektup gönderelim.

Atilla

güzel bir düşünce....

armızda izmirde olan varsa bende konuşsun derim....

saygılarla...

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Pzt Nis 17, 2006 22:03 pm

memet59 yazdı:

Atilla

güzel bir düşünce....

saygılarla...
evet izmirli arkadaşlar iş başa düştü..
YA NASİP.....
YA KISMET.....

Kullanıcı avatarı
sinem
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen sinem » Sal Nis 18, 2006 16:04 pm

hiç izmirde yaşayan arkadaş yokmu_?_?_?_?
lütfen bu fırsatı değerlendirsinler...
bizide haberdar etsinler
barışla kalın...
bayramınız mübarek olsunn

Kullanıcı avatarı
Bal_Böceği
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Bal_Böceği » Sal Nis 18, 2006 23:00 pm

kadir 2023 yazdı:
memet59 yazdı:

Atilla

güzel bir düşünce....

saygılarla...
evet izmirli arkadaşlar iş başa düştü..

izmirli arkadaşlar hadi yüzümüzü kara çıkarmayın.Ahhh keşke İzmir de olabilseydim.çılgın biri değilim ama sesimizi duyurmak için sahneye atlar mikrofonu kapardım ve herkese hitap ederdim kesin MÜZE İÇİN YARDIM EDİİİNNNNN diye

derin
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen derin » Cum Nis 21, 2006 00:06 am

ALTIN ÇOCUKAR VE ALTIN ARAYICISI SAVAŞ MANCO
Sevgili okurlar belki bir çoğunuz pek tanıyıp bilmezsiniz ,barış mançonun özelikle Avrupa patentli konserinde Kurtalan ekspres,in gidiş dönüş masrafları konser gelirini aşacağı için zorunlu kalmadıkça yurt dışına götürmez di.
orada bulunan ve barışın zaman zaman konserlerinde detonede olsa tıngırdatan bir kaç kişiden oluşan kerameti adlarından başka bir şey olmayan altın çocuklar adında bir gurup vardı
İşte barışın ölümüyle kazanç kapıları kapanan bu gurup birazda geçmişte olan dostluğun hatırına savaş mancoya ulaştılar ve savaş mancoda hem türk -Japon derneğinden ve eniştesi can İLBAYın firması İNTERFARMA medikal ürünleri fabrikasından aldığı 25.000 ila 50.000 dolar arasındaki sponsorluk hazır paralarını kendi aralarında pay eder 2-3 gün Ankara,ya gelir paşalar gibi yer içer,dolaşır ORAN semtinde bir iki çayır konseri verir çeker giderlerdi.
Tabi bu kurnazlıklarına TÜRK -Japon derneğini de alet ettiklerinden çok rahat bir kazanç kapısı bulmuş olacaklardı ki bu barışseverleri enayi yerine koyma olayını artık geleneksel hale getirmek için savaş manço kendi kontrolüne almış özelikle 2003den sonra kendi hakimiyetinde sürdürmeye başlamıştı
Ama her etkinliğe lale hanımı çağırmayı ihmal etmeden yapamıyordu

Zaten nisan 2004den bu yana eşi ebru hanımdan filen ayrı yaşamaya başlamıştı lakin eşinin ısrarlarına karsın “birlikteyiz” yalanlarını sürdürmeye her ikisi de devam ediyordu.
Çünkü savaş manco 65 yasındaydı ve bir 65 yıl daha yasama şansı olmadığı gibi her ne kadar kamuoyunda “fakiriz” yalanları söylese de 65 yılını yurt dışında geçiren bir insanın elbete kendine göre bir mirası kalacaktı .üstelik lale hanım ve YSA ının barış manco paralarından kurulan şirketlerde savaş manconun da gizli hisselerinin olmadığı ne malumdu.
1974 doğumlu ebru hanım hak vaki olurda savaş manco edebi yete intikal ederde, lale hanımı ve ilkim hanım gibi “amanda sevgi eşim , canımda sevgili eşim” diye ağlayıp inleyecek savaş manconun ölümünden sonrada barış manco adını kullanıp kazanmaya ve barış severleri söğüşleme fırsatı ona da gelecekti.
Her ne kadar savaş beyle 2 yıldır ayrı yaşasalar da sabırla sırasını bekliyordu.şunun şurasında savaş manco kac yıl daha yaşayabilirdi ki değil mi?
Zaten bu esnada Atlantik büyür genç kız olur sonrada onu sahneye çıkartıp barış manco şarkıları söyletir barışsever gibi enayiler var oldukça “dağlar dağlar, gülpembe,can bedenden çıkmayınca” der beraberce gül gibi geçinir giderlerdi..
,,,
Uzatmayalım her fırsatta ardından konuşup ama yüzüne karşın samimi davranmayı sürdüren savaş mancoya,lale hanım31 mart 2006da oturduğu evi tahliye etmesini bildirmişti
Özelikle 31 marttan bu yana 4 yasındaki kızı atlantiğin ve savaş beyin nerde oturduğu ve nerde yaşadığı artık muamma haline gelmişti
++
2005 yılının kasım ayından itibaren
www.kanadainfo.com
www.anneolmak.com
www.martiyamektuplar.com
adlı sitelerde aylık düzenli yazılar yazmayı sürdüren savaş bey özelikle mart 2006 dan itibaren üyesi,admini olduğu form bölümlerinde yazılarını İzmir,den gönderdiğini belirtiyordu
özelikle şubat 2006dan beri İzmir,de R.Ö adlı bir bayanla beraber yasadığı duyumu gelen savaş bey geçmişte bazı kişilerle olan husumetinden dolayı çekindiği için hala Belçika,da yaşamını sürdürüyor yalanını söylüyordu
ama Barış Manço'nun AVRUPA EKSPRESİ olarak adlandırılan ve bir dönem Barış Manço ile de çalışan ALTIN ÇOCUKLAR
23 Nisan etkinlikleri kapsamında İzmir-Dikili'de muhteşem bir konser verecekler..
Bu ilandan anlaşıldığı üzere savaş manço İzmir,e tamamen yerleşmiş ve Türk- Japon derneği sponsorluğunda her nisan ayında gerçekleştirdiği duygu sömürüsü etkinliği bu senede İzmir,de kendi hakimiyetinde yapacak . ama bakalım bu konsere de yine lale hanımı çağırmadan durabilecek mi göreceğiz
Sevgiyle kalın
derin

Kullanıcı avatarı
serk@n
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen serk@n » Cum Nis 21, 2006 10:55 am

derin maaşallah döktürmüşsün gene..... :kizgin:

bu çok güzel bir proje.. 23nisan'da orada olmayı çok isterdim.. burada olmam gerekiyor... :( :(
Resim

serk@n adlı üyemiz, forum düzenini bozmaya yönelik davranışlarından dolayı 1 hafta mesaj yazamama cezası almıştır.

Bitiş tarihi:

derin
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen derin » Pzr Nis 23, 2006 00:08 am

serk@n yazdı:derin maaşallah döktürmüşsün gene..... :kizgin:

bu çok güzel bir proje.. 23nisan'da orada olmayı çok isterdim.. burada olmam gerekiyor... :( :(

http://www.eglence.be/dv_news.php?haber=5

http://www.ailem.com/templates/news/det ... p?id=10293

Kullanıcı avatarı
blunish
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye
İletişim:

Mesajgönderen blunish » Pzr Nis 23, 2006 00:16 am

bende izzmirde lmak isterdim..ama giden olur ve anlatırsa pek makbul olcak....

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Pzr Nis 23, 2006 15:12 pm

23 HEPİMİZE KUTLU OLSUN ...
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen memet59 » Pzr Nis 23, 2006 15:57 pm

efemanco yazdı:23 HEPİMİZE KUTLU OLSUN ...

herkese kutlu olsun....

şimdi liseye gidiyorum...

şimdi ilk okulda olsam kesin kaçar cafe'ye giderdim yaw.. :D

:)