7den 77ye İçinUmut Işığı...
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- fatix burak
- Kıdemli Üye
- ahmetyalcinkaya1992
- Gelişen Üye
- İletişim:
Re: 7den 77ye İçinUmut Işığı...
doner yazdı:Evet Arkadaşlar...
Barış Manço adı genelde oldugu gibi bu sıralarda medyada yerini pek alamıyor...
En son adını lale mançonun borçlarıyla gördük tvlerde...
Çocuklarının amerikada radyoculuk taksicilik yaptıgını duyduk ama elden bişi gelmez...
Şimdi yeni bir umut ışığıyla tekrar hareketlenelim istiyoruz...
Trt 4 Kanalı Trt Çocuk Kanalına Dönüştürülüyor 1 Kasımda...
Aldıgımız duyumlara göre henüz yayın akışı belirlenmemiş...
Aklımıza bu durumda ilk olarak 7 den 77 ye adlı efsane programımızın bu akışda yer alabileceği geliyor...
Zamanında Trt 1 e bunu yaptırdıysak Trt Çocuk Kanalına hafif kıpırdanarak bi mail yağmuruyla bunu başarabileceğimizden şüphemiz yok...
Herkes elele versin duyan duymayana söylesin 1 dik 1000 olalım ve bunu başaralım...
Herkesten Duyarlı olmasını rica ediyoruz bu konuda...
Mail Adresi: [email protected]
Metin:
Değerli TRT Yetkilileri;
İki yıl önce duyarlılık gösterip yazız yayınlamış olduğunuz Barış Manço ile 7'den 77'ye programını Trt Çocukla beraber yeni yayın döneminde de yayınlamanızı arzu ediyoruz.
Sizlerinde katılacağı gibi bir çok televizyon kanallarında üreyen kavgalı,gürültülü kısacası şiddet içerikli ve çocuklarımızı etkileyen tarzdaki yayınlar artmıştır. Sizden ricamız tekrardan bu Kanalda Barış Mançoyu Ve Adam Olacak Cocukları yayınlamanız. Bizim isteğimiz ekranlara tekrar Barış'ın gelmesi. Çocukların istediğiyse onlara yön gösterecek samimi bir kahraman..Bizler gibi yeni kuşaklarında,geleceğimizinde ondan öğrenmesi gereken çok şey var. Barış Manço gibi bir değerimize sahip çıkalım. Yaşamında hep ülkemiz için çalıştı ama misyonu bitmedi. Şimdi sıra yaptığı eserlerle (şarkıları, televizyon programları vb) yeni nesillerin karşısına çıkmak. Ondan öğrenecek daha çok şey var. Sanata ve sanatçıya önem veren TRT bu yeni yayın döneminde büyük değerimiz Barış Manço'yu ekranlarına taşıması isteğimiz, dileğimizdir.
İlgilerinize arz ederiz.
Barış Manço Mix & Plaknet.com Üyeleri
Bu Organizasyonu Ateşleyen : Doner(cavit),Oğulcan,Ömer harlemci,Halit,Hikmet Ve Destek Veren Herkese Sonsuz Teşekkürler....
-
- Yeni Üye
- fatix burak
- Kıdemli Üye
- kadir 2023
- Demirbaş Üye
7 den 77 yenin trt de yayınlanması fikri benden çıkmıştı...2006 da bunu başardık..sitede aktif değilim ama buralardayım..mail attım...sadece 24 kişi atmış..ben buna kızıyorum işte..site yönetimine zamanında dedim..20 bine yakın üye var..ancak 19 bini üye olduğunu bile unutmuş..uyarı maili atılmalı ve üyeliğini aktifleştirmeyenler üyelikten atılmalı..
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....