bir kaç bilgi vermek istedim...

Seviyeyi düşürmemek ve bölünmelere yol açabilecek siyasi, dini, spor/futbol konularının konuşulmaması kaydıyla, her türlü konunun konuşulabileceği serbest forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

bir kaç bilgi vermek istedim...

Mesajgönderen memet59 » Pzt Ara 19, 2005 15:39 pm

SİZE BİR KAÇ BİLGİ VERMEK İSTEDİM

--------------------------------------------------------------------------------

[size=24][b]öncelikle biraz şu korkulan cinlerden bahsetmek istiyorum gerçi onlar hakkında çokşey bildiğinize eminim ama belki bilmeyenler vardır cinler atesin görünmeyen kısmından yaratılmışlardır ve bütün cinler kötü değildir onlarında insanlar gibi müslüman olanı olmayanı vardır öncelikle eğer onlardan korkuyorsak sürekli olarak sohbetlerini etmemek ve isimlerini sıkca anmamak gerekir onları bizim gözümüzde korktucu kılan şey bize görünmeden zarar verebilmelri ve yaratılış itibariyle şekil değiştirebilmeleridir onları fazla merak etmek ve varlılarıyla dalga geçmemek gerekir çünkü dinimizce onlara inanmamak allahın yarattığı ve kuranda acıkca belirttiği bir varlığı inkar etmektir bu da sonuç olarak kuranı inkar etmek olduğundan günahdır genelde 3 ve daha fazla kişinin bulunduğu ortamlara gelmezler
diğer bi nokta ise ruh cağırmak ruh çağırıldığı zaman gelen bir ruh değil insanlarla dalga geçmek için gelen bir cindir bu yüzden ruh çağırma olaylarına katılmasanız iyi olur diğer bi nokta ise fal ve falcılar fala inanmamak grekir çünkü hepimizinde bildiği gibi geleceğin bilgisi sadece yüce yaradıcıya aittir mantıksal olarak düşünürsek bir müslüman eğer fala inanırsa geleceği yalnızca Allah(c.c)ın bileceğini inkar etmiş olur..
falla bağlantılı diğer bir bilgi ise yıldız kayması dediğimiz olay ne alaka dediğinizi duyar gibiyim Allah(c.c) bir emir vereceği zaman gökyüzünde öyle bir ses çıkarmış ki bütün melekler korkarlarmış şeytan bu haberi meleklerden önce almak için harekete geçince melekler ona taş atarlarmış ki biz buna yıldız kayması diyoruz eğer şeytan bu bilgiyi çalarsa cinlere iletirmiş cinlerde kahinlere..NOT: bu bilgiyi saçma bulanlara şunu söyleyeyim bu bilgiyi hadis kitaplarından okudum bazı ayetlerde de tam oalrak vurgulanmasada geçer son söz olarak şunu söylemek istiyorum cinlere inanmamız lazım fakat bi tavsiye fazla uğraşmayın onlarla falada inanmayın bence bi sonraki yazımda başımdan geçen gerçek olayları anlatacağım
[/size] [/b]

Kullanıcı avatarı
nehir taşçı
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen nehir taşçı » Sal Ara 20, 2005 16:14 pm

Olabilir de, olmayabilir de...
O'nu anlayabilmek, dünyaya O'nun gözüyle bakabilmektir...

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen memet59 » Sal Ara 20, 2005 19:46 pm

BENCE GERÇEK.YANİ DOĞRUDUR...

Mod
Moderator
Moderator
İletişim:

Mesajgönderen Mod » Sal Ara 20, 2005 19:52 pm

5. Forumda BarışSeverler'i bölebilecek nitelikte siyaset, dini ve spor konularında topik açarak bunun tartışmasını yapmak önce uyarı, devamı halinde 1 hafta mesaj yazamama cezası gerektirir.
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM