BAKIN BİR BURAYA
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- barış@manço
- Gelişen Üye

BAKIN BİR BURAYA
ARKDŞLAR BAKIN BİR BU RAYA BARIŞ MANÇO GBİ MELEK VARMI BU DÜNYADA YÜZÜNDEN YĞAN NURA BAKIN YOOOOOOOOOK ONUN GİBİSİ VE LÜTFEN BU FORUMA DÜŞNCELERİNİZİ YAZINIZ :hayallah:

[/b]HERKEZE BARIŞLI GÜNLER
- barış@manço
- Gelişen Üye

- nehir taşçı
- Demirbaş Üye

Re: BAKIN BİR BURAYA
barış@manço yazdı:ARKDŞLAR BAKIN BİR BU RAYA BARIŞ MANÇO GBİ MELEK VARMI BU DÜNYADA YÜZÜNDEN YĞAN NURA BAKIN YOOOOOOOOOK ONUN GİBİSİ VE LÜTFEN BU FORUMA DÜŞNCELERİNİZİ YAZINIZ :hayallah:![]()
HAKLISIN ARKADAŞIM ONUN GİBİSİ BİR DAHA ÇOK ZOR GELİR BU DÜNYAYA UMUTSUZ GÜNLERİMİZDE ONUNLA GÜLÜP ONUNLA AĞLADIK VE HALA DA AĞLAMAYA DEVAM EDİCEZ....O BİZE DÜNYAYI GEZDİRDİ,O BİZİ EĞLENDİRDİ,O BİZİ YERİ GELDİ GÜLDÜRDÜ,YERİ GELDİ AĞLATTI.PEKİ BANA SÖYLERMİSİNİZ BU KADAR ÇOK ŞEYİ ONUN BU ANİ ÖLÜMÜNDEN SONRA BİZE KİM YAŞATTI???
O'nu anlayabilmek, dünyaya O'nun gözüyle bakabilmektir...
Arkadaşlar Barış Manço hepimiz için her konuda bir örnek olmuş saygı duyulan bir insandır. Sizi bilmiyorum ama bana müziği ve Keyboard ı sevdiren tek insandır. O bizim hep yanımızda onu görmek için yapmanız gereken şey onun şarkılarını açıp gözünüz kapalı dinlemek.Kısa bir süre bile olsa onu görür gibi oluyorsunuz. Ama tabi sadece bir göz yanılsaması.Aslında öle bişi yok
SEVGİLİ BARIŞ ABİ
HERZAMAN KALBİMİZDESİN
HOCAM SENİ UNUTMADIM
HERZAMAN KALBİMİZDESİN
HOCAM SENİ UNUTMADIM