SİZCE NASIL OLMALI? LÜTFEN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

Seviyeyi düşürmemek ve bölünmelere yol açabilecek siyasi, dini, spor/futbol konularının konuşulmaması kaydıyla, her türlü konunun konuşulabileceği serbest forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

SİZCE NASIL OLMALI? LÜTFEN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

Mesajgönderen EDDA_esra » Pzt Oca 12, 2009 02:09 am

DEĞERLİ Barışsever arkadaşlarım, bakıyorum da bu aralar bir çok üye nin değerli mod. arkadaşlardan alınan cezalarla sorunları var.. Tabi benim de yok değil ...

Ben değerli mod.lardan rica ediyorum (üye saygınlığı açısından);
kişi özel msj la uyarılmadan, direk ceza verilmesi son derece üyeye saygısızca bir davranız.. üye hatasının farkında olmayabilir.. Ya da uyarı sonrası tekrarlamayabilir..

forum cezaları bölümünde, size hiç bir uyarı gelmeden adınızın yayınlanması hoşunuza gider mi? Bu böyle devam etmeli mi etmemeli mi ?

Değerli mod. arkadaşlar, eğer sizi kıran ve ya KURAL DIŞI bir şey yazdıysam şimdiden özür dilerim ... :!:

Kullanıcı avatarı
manco_mania
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen manco_mania » Pzt Oca 12, 2009 03:55 am

Kural dışı değil bence Eda sonuçta burası bir forum.Düşüncelerini uygun bir forum platformunda üslubuyla dile getireceksin tabiki.Sözünü ettiğin konu içinde seni haklı buluyorum bence cezadan önce bir uyarı verilseydi daha iyi olurdu , bencede modlar çok kötü ve edepsiz bir durum olmadıkça rutin ihlallerde mesajla uyarı yapmaları daha uygun...
Barış Abi seni çok özlüyoruz,7 den 77 ye.....

Mod
Moderator
Moderator
İletişim:

Re: SİZCE NASIL OLMALI? LÜTFEN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

Mesajgönderen Mod » Pzt Oca 12, 2009 22:33 pm

EDDA_esra yazdı:

direk ceza verilmesi son derece üyeye saygısızca bir davranız.. üye hatasının farkında olmayabilir.. Ya da uyarı sonrası tekrarlamayabilir..

forum cezaları bölümünde, size hiç bir uyarı gelmeden adınızın yayınlanması hoşunuza gider mi? Bu böyle devam etmeli mi etmemeli mi ?

Sayın Üyemiz,

Size ceza verilmedi, UYARI verildi. Ceza verilseydi şu anda mesaj yazamıyor durumda olmanız gerekirdi.

Başlık: Uyarı: EDDA_esra

Gördüğünüz gibi başlıkta da belirtilmiş uyarı aldığınız. Forum kurallarına göre uyarılar ve mesaj yazamama cezaları bu bölümde belirtilmektedir.

Lütfen konuyu daha fazla uzatmayınız.

Saygılarımızla,
Barış Manço Mix Web Team
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM