Moderatörler: barışhayranı, Mod
cadıizm yazdı:selam ben kardeşimin bi çalışması nedeniyle tamamen duygusal sebeplerle üye olmuştum ama bugün formunuzu inceleyince çok beğendim ve barış abimizi daha yakından tanımaya karar verdim çok samimi ve seviyeli bir yoldasınız hepinizi ama hepinizi kutluyorum.![]()
![]()
![]()
memnun oldum barış kardeşBARIŞ_CEM_BARIŞ yazdı:Hoşgeldin kardeşim benim adım barış ''kardeşim'' dedim çünkü ben burda hemen hemen herkeze kardeşim derim çünkü buradaki barış sevgisi bizlerde kardeş sevgisi kadar büyük bir bağ kurduruyo bu yüzden kardeşim diyorum neyse Umarım burada barış abinin arkasında bıraktığı o güzel üyelerin bulunduğu bu yerde Hep Daim olursun. Tekrar Hoşgeldin Kardeşim.
cadıizm yazdı:selam ben kardeşimin bi çalışması nedeniyle tamamen duygusal sebeplerle üye olmuştum ama bugün formunuzu inceleyince çok beğendim ve barış abimizi daha yakından tanımaya karar verdim çok samimi ve seviyeli bir yoldasınız hepinizi ama hepinizi kutluyorum.![]()
![]()
![]()
Aaaa o benim repliğim kız ben bu tür durumlarda işte o bennnn derim:) teşekkür ederim hepinize cümleten hoşbuldumrapin_kizi__ yazdı:cadıizm yazdı:selam ben kardeşimin bi çalışması nedeniyle tamamen duygusal sebeplerle üye olmuştum ama bugün formunuzu inceleyince çok beğendim ve barış abimizi daha yakından tanımaya karar verdim çok samimi ve seviyeli bir yoldasınız hepinizi ama hepinizi kutluyorum.![]()
![]()
![]()
işte biz(: