site 3 gündür tatil havasında
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- bahadirari
- Forum Duayeni

site 3 gündür tatil havasında
Arkadaşlar tamam anlıyorum yaz ayındayız,hafta sonları denize,pikniğe,yazlığa gitmek suretiyle tatil yapıyoruz,dinleniyoruz.Fakat sitedeki durgunluğun sebebini ben çözemedim.Çünkü bugün pazartesi ve elle sayılacak şekilde katılım az.Lütfen foruma olabildiğince destek olalım.Başka www.barismancomix.com forumu yok 
- mitran
- Forum Duayeni

- Konum: Öyle bir yerdenim ki; yaprak döker bir yanım, bir yanım bahar bahçe
evet doğru söylüyorsun benim 1 haftadır misafirlerim var onun için foruma fazla katılamadım.
şunuda söylemek isterim foruma gerçek manada katılan kişileri saysak 15 kişiyi zor bulur. Bu sitenin bini aşkın üyesi var. ancak bu kadar insanın arasından bu kadar az sayıda bir topluluğun foruma katılması çok tuhafıma gidiyor. forumu takip edipte katılmayan arkadaşlar ya tartışılan konuları beğenmiyor, ya (biraz zor bir ihtimal ama) yazılanlar hakkında fikre sahip değiller, ya da birşeyler yazmaya fikirlerini paylaşmaya üşeniyorlar. Ya madem şu anki konular sizi pek açmıyor o zaman buyrun siz istediğiniz konuyu açın tartışalım. ne güzel artık serbest mix imizde var fikir alışverişlerinde bulunalım, elimizde olan sevdiğimiz şeyleri paylaşalım, eğlenelim, barış manço için daha fazla neler yapabiliriz yani bunları tartışalım. bana göre forumlar beyin fırtınaları yapılabilecek en ideal yerler. lütfen biraz daha duyarlı ve paylaşımcı olalım. internet üzerinde bu forum kadar samimi bir forum olduğunu sanmıyorum
şunuda söylemek isterim foruma gerçek manada katılan kişileri saysak 15 kişiyi zor bulur. Bu sitenin bini aşkın üyesi var. ancak bu kadar insanın arasından bu kadar az sayıda bir topluluğun foruma katılması çok tuhafıma gidiyor. forumu takip edipte katılmayan arkadaşlar ya tartışılan konuları beğenmiyor, ya (biraz zor bir ihtimal ama) yazılanlar hakkında fikre sahip değiller, ya da birşeyler yazmaya fikirlerini paylaşmaya üşeniyorlar. Ya madem şu anki konular sizi pek açmıyor o zaman buyrun siz istediğiniz konuyu açın tartışalım. ne güzel artık serbest mix imizde var fikir alışverişlerinde bulunalım, elimizde olan sevdiğimiz şeyleri paylaşalım, eğlenelim, barış manço için daha fazla neler yapabiliriz yani bunları tartışalım. bana göre forumlar beyin fırtınaları yapılabilecek en ideal yerler. lütfen biraz daha duyarlı ve paylaşımcı olalım. internet üzerinde bu forum kadar samimi bir forum olduğunu sanmıyorum
- bahadirari
- Forum Duayeni

- bahadirari
- Forum Duayeni

Evet arkadaşlar çok haklısınız, her açıdan özellikle seviye açısından böyle kaliteli bir formu arasak bulamayız kıymetini bilmemiz lazım.Mesaj göndermeye üşenen o binkişiyi aşkın üye arkadaşlar sadece çıkarları için burdalar heralde.Yada Mitran'ın da dediği gibi burası onları pek açmıyor olabilr. Benimde ihmal ettiğim oluyor ama hemen
arayı kapatmaya çalışıyorum.
arayı kapatmaya çalışıyorum.
SENSİZ OLMAZ
- barışmançocu
- Üst Düzey Üye

İki şey ruhumuzu karartır: Susacakken konşmak, konuşacakken susmak...
Söz gümüşse sukut altındır...Haliyle hal ile konuşanlarız... dedim ve sustum...
Ancak ilk kez bi forumda bir arkadaştan özel mesaj yoluyla böyle bi teklif aldım:
"Ayrıca bir derdin varsa özele yazmayı bildiğin gibi genelee yaz...Yosa birşeylerden mi çekiniyorsun?..."
1- Benim bu forumda kimseyle derdim yok, derdi olan buyursun gelsin...
2- Derdim olsa bile neden foruma mesaj atayım ??? Bazılarının yaptığı gibi bunun adı düpedüz CHATtir... Bu kimseye bişey kazandırmaz, diğer üyelere saygısızlıktır, forum amacından sapmış olur... Benim yazım diğer üyelere bişey kazandırmıyorsa, direkt şahsa hitap ediyorsa onu ne diye foruma atayım ???
3- Kimseden de çekinmiyor,
"Hadi gülüm yandan yandan, Biz korkmayız ondan bundan !!!" diyorum...
Ben müşkilimi özel mesaj yoluyla halletmeye çalıştım ancak ilk kez böyle bi durumla karşı karşıya kaldım...
Diğer arkadaşlardan özür dilerim...
Saygılarımla...
Söz gümüşse sukut altındır...Haliyle hal ile konuşanlarız... dedim ve sustum...
Ancak ilk kez bi forumda bir arkadaştan özel mesaj yoluyla böyle bi teklif aldım:
"Ayrıca bir derdin varsa özele yazmayı bildiğin gibi genelee yaz...Yosa birşeylerden mi çekiniyorsun?..."
1- Benim bu forumda kimseyle derdim yok, derdi olan buyursun gelsin...
2- Derdim olsa bile neden foruma mesaj atayım ??? Bazılarının yaptığı gibi bunun adı düpedüz CHATtir... Bu kimseye bişey kazandırmaz, diğer üyelere saygısızlıktır, forum amacından sapmış olur... Benim yazım diğer üyelere bişey kazandırmıyorsa, direkt şahsa hitap ediyorsa onu ne diye foruma atayım ???
3- Kimseden de çekinmiyor,
"Hadi gülüm yandan yandan, Biz korkmayız ondan bundan !!!" diyorum...
Ben müşkilimi özel mesaj yoluyla halletmeye çalıştım ancak ilk kez böyle bi durumla karşı karşıya kaldım...
Diğer arkadaşlardan özür dilerim...
Saygılarımla...
Leyleğin Ömrü İki Laklak, Değerler Oldu Tepetaklak!

- bahadirari
- Forum Duayeni

- bahadirari
- Forum Duayeni

- bahadirari
- Forum Duayeni

bahadirari yazdı:"Ayrıca bir derdin varsa özele yazmayı bildiğin gibi genelee yaz...Yosa birşeylerden mi çekiniyorsun?..."
Bu özel mesajı yollayıp tartışma başlatan, huzursuz mesaj bırakan Moderatör Tarafından Düzeltilmiştir., kendini bilmez zibidi ben değilim dikkatini çekerim... Üç beş kişiyi arkasına alıp forumda klavye delikanlılığı yapan da ben değilim !!!
Benim üye olduğumda forumda 2-3 kişiden başkası yazmıyorudu, benim yazdığımda da bi arkadaş özel mesajla "Birilerine yaranmak için mi yazıyorsun ?" demişti... Şimdi o delikanlılar ona buna yalakalık ederek duayen olmuş...
Barışsever arkadaşa bakın hele siz... Önce savaş açıp sonra da Barış ve Sevgiyle kalın yazmış... Bu sigara içip sonra da sigara sağlığa zaralıdır, sigara içmeyin diye nutuk atmaya benziyor...
Tartışmayı başlatıp, (aklın sıra) karnındaki şişi indirip sonra da konu kapanmıştır demenin de kimseye faydası yoktur... Bunu tartışmayı başlatmadan önce düşünecektin kardeş...
Toprağın Dostluğu ve BARIŞLA kalın !!!...

Arkadaşlar kural yok dediysek de bu kadar da değil, birbirinizin üstüne gitmeye gerek yok, burada emek harcayan insanlara gereken değeri vermek için "duayen" nişanı verilmiştir. Orda " bu nişanı verdiğimiz arkadaş sitenin sahibidir veya siteye daha açılmadan beri giriyordu" yazmıyor.
Şimdi durup dururken bu şiddet niye, bahadır arkadaşımız siteye ilk açıldığı günden beri giriyorum diye söylememiş. Siz biliyormusunuz ki ben bu sitede değil, hiç bir sitede yayınlamayan 25 tane plak kaydını ( ki o zamanlar paylaşım hiç yoktu ) bu sitede baris_manco nicki ile paylaşmıştım. Hepde elimdeki materyalleri paylaşmak istemişimdir. Ser Arkadaşımıza yıllardır klipler için ne mücadele verdiğimi söyleyebilir. Biz 25 mb yere Barış Manço klibi atalım, üyeler seyretsin diye daha forum yok iken konuşuyorduk...
Burada şahsıma ait bir sataşma bulunduğu için değil, kendini bilmez Moderatör Tarafından Düzeltilmiştir. yakıştırmasıyla itham ettiğin kişinin arkadaşı olmamdan dolayı ve hiç bir kimseye yaranmak gibi bir gayretim olmadığını belirtmek için yazmış bulunmaktayım. Belki yıllardır foruma yazıyor olabilirsin arkadaşım ama bu elindeki avantajı sokak kavgasında bile söylenmeyecek laflarla sitedeki çoğu kişiyi zan altında bırakarak kullanamazsın.
Gerçek yalaka kim bilmiyorum ama sen bu serzenişleri yazarken, özelini foruma taşıyarak akıllarda 1-2 soru ve ünlem işareti bıraktın. Forum ile alakalı olmayacak derecede konu buraya geldiği için kendi adıma üzgünüm. 1000 mesajınızda olsa forum tapulu malınız değildir. Burda dostluklar bilgiye dayalıdır.
Madem özel hayattan bahsediyoruz, burda özel mesajları yazmayalım lütfen... Kendi şahsıma neler yazacaksın bilmiyorum ama eğer bol kepçe yazıp ağzını açıp gözünü yumacaksan lütfen yazma...
Şahsına ait hiç bir problemim bulunmadığı halde, neden forumdaki konumuma bu kadar taktın... Beni değil benimle birlikte bu şerefi yaşayan herkesi üzmüş bulunmaktasın..
Teşekkürler
Şimdi durup dururken bu şiddet niye, bahadır arkadaşımız siteye ilk açıldığı günden beri giriyorum diye söylememiş. Siz biliyormusunuz ki ben bu sitede değil, hiç bir sitede yayınlamayan 25 tane plak kaydını ( ki o zamanlar paylaşım hiç yoktu ) bu sitede baris_manco nicki ile paylaşmıştım. Hepde elimdeki materyalleri paylaşmak istemişimdir. Ser Arkadaşımıza yıllardır klipler için ne mücadele verdiğimi söyleyebilir. Biz 25 mb yere Barış Manço klibi atalım, üyeler seyretsin diye daha forum yok iken konuşuyorduk...
Burada şahsıma ait bir sataşma bulunduğu için değil, kendini bilmez Moderatör Tarafından Düzeltilmiştir. yakıştırmasıyla itham ettiğin kişinin arkadaşı olmamdan dolayı ve hiç bir kimseye yaranmak gibi bir gayretim olmadığını belirtmek için yazmış bulunmaktayım. Belki yıllardır foruma yazıyor olabilirsin arkadaşım ama bu elindeki avantajı sokak kavgasında bile söylenmeyecek laflarla sitedeki çoğu kişiyi zan altında bırakarak kullanamazsın.
Gerçek yalaka kim bilmiyorum ama sen bu serzenişleri yazarken, özelini foruma taşıyarak akıllarda 1-2 soru ve ünlem işareti bıraktın. Forum ile alakalı olmayacak derecede konu buraya geldiği için kendi adıma üzgünüm. 1000 mesajınızda olsa forum tapulu malınız değildir. Burda dostluklar bilgiye dayalıdır.
Madem özel hayattan bahsediyoruz, burda özel mesajları yazmayalım lütfen... Kendi şahsıma neler yazacaksın bilmiyorum ama eğer bol kepçe yazıp ağzını açıp gözünü yumacaksan lütfen yazma...
Şahsına ait hiç bir problemim bulunmadığı halde, neden forumdaki konumuma bu kadar taktın... Beni değil benimle birlikte bu şerefi yaşayan herkesi üzmüş bulunmaktasın..
Teşekkürler
- bahadirari
- Forum Duayeni

harlemci yazdı:...Burada şahsıma ait bir sataşma bulunduğu için değil, kendini bilmez Moderatör Tarafından Düzeltilmiştir. yakıştırmasıyla itham ettiğin kişinin arkadaşı olmamdan dolayı ve hiç bir kimseye yaranmak gibi bir gayretim olmadığını belirtmek için yazmış bulunmaktayım. Gerçek yalaka kim bilmiyorum ama sen bu serzenişleri yazarken, özelini foruma taşıyarak akıllarda 1-2 soru ve ünlem işareti bıraktın. Forum ile alakalı olmayacak derecede konu buraya geldiği için kendi adıma üzgünüm. 1000 mesajınızda olsa forum tapulu malınız değildir. Burda dostluklar bilgiye dayalıdır. Madem özel hayattan bahsediyoruz, burda özel mesajları yazmayalım lütfen... Kendi şahsıma neler yazacaksın bilmiyorum ama eğer bol kepçe yazıp ağzını açıp gözünü yumacaksan lütfen yazma...
1- Bu durumu bilmediğim halde bu adama özelden de "karşılıklı paslaşmalarla durum gayet güzel gidiyo" benzeri bi mesaj atmıştım hatırlarsa... Tebrikler...
2- Savunduğun adamın da yazısını ara sıra oku ondan sonra cevap yaz !!!
3- Dediğin gibi forum kimsenin tapulu malı değil... Eğer öyle bi durum varsa ilk önce üyeliğimi silip sonra da sitenin adını değiştirin !!!
4- Özelimi foruma taşıma teklifi de savunduğun adamdan geldi !!!
5- Bahadır Bey senin istediğin de zaten onu bunu arkana alarak zeytinyağı gibi üste çıkmaktı... Emeline ulaştın, madalyayı asıl şimdi hakettin... Bravo...
6- Bulunduğunuz konum her ne olursa olsun tek taraflı atıp tutmayın !!! Yaptığınız işi de insanların yüzlerine vurmakran vazgeçin !!!
Yemişim ben öyle işi...
7- Dolduruşa gelen sen değil diğerleri oldu (5. madde)...
8- İstersen ağzını toplamayı bi dene !!! Yoksa ben de senin gibi çirkefleşmek zorunda kalabilirim !!!
"YAŞASIN BARIŞ ADINA SAVAŞANLAR !!!..."

- bahadirari
- Forum Duayeni

Ya kardeşim sen ölüyü mezardan diriltirsin.Hadi bana "fabrikatör" muhabbetine hınç ve kin dolusun,diğer arkadaşlardan ve hatta site yönetiminden ne istiyorsun?Niye huzurlu bir ortama çomak sokmaya çalışıp,site sakinlerinin keyfini kaçıyorsun?Niye böylesine güzel bir forum sayfalarını kirletmek istiyorsun?Lütfen emeline başka yerlerde ulaş.Burası başkalarının şeref ve haysiyeti ile oynayabileceğin bir yer değil.Site adminlerinden bu topiğin kilitlenmesini rica ediyorum.
Benim kimseden bişey istediğim yok... Yalnızca benden istenileni veriyorum...
Ben senin emellerine alet olup seni yücelttim...
Karşılıklı paslaşmalara devam edin, kolay gelsin...
Forumu kirletenler ancak kirli elleriyle foruma pislik bulaştıran, riyakar mikroplardır...
Benim de suya sabuna dokunmam rahatsız etti...
Eyvallah...
Senedimiz yazılmıştır kan ile,
Sekizimiz savaş yapar bin ile,
İçimizi isyan, öfke, kin ile
Doldurdular hele GARDAŞ HAZIR OL !!!
Ben senin emellerine alet olup seni yücelttim...
Karşılıklı paslaşmalara devam edin, kolay gelsin...
Forumu kirletenler ancak kirli elleriyle foruma pislik bulaştıran, riyakar mikroplardır...
Benim de suya sabuna dokunmam rahatsız etti...
Eyvallah...
Senedimiz yazılmıştır kan ile,
Sekizimiz savaş yapar bin ile,
İçimizi isyan, öfke, kin ile
Doldurdular hele GARDAŞ HAZIR OL !!!

- bahadirari
- Forum Duayeni

İstediğini aldın bravo doğrusu.Ama ben bir ders çıkardım biliyor musun,dengesiz insanlarla muattap olmamayı,onları görmezden gelmeyi öğrendim.Sende birçok ders çıkarmışsındır.Herkesi kendin gibi sanıp milleti o gözle görmemeyi öğrenmişsindir işalah.Bu arada sabahlara kadar çalışıp,klavye canavarı gibi senin deyiminle söylemem gerekirse bir "fabrikatör çocuğu" için çok fazla vaktin varmış yahu,sende yeni farkettin herhalde
Bu kadar vaktin olduğunu sende bilmiyordun herhalde yoksa işine mi gelmiyordu?Lütfen Ser ve ekibi,bu topiği kilitleyin.Millette huzur kalmadı yazıklar olsun
- bahadirari
- Forum Duayeni

Evet işi gücü bıraktım bir günümü BARIŞ MANÇO gibi bir foruma değil de senin gibi bir dar zihniyete feda ettim ve bu uykusuz 3. günüm...
Bir sürü de ders aldım ama aldığım en büyük ders
Zaman mekan farketmez her neresi olursa olsun senin gibi zihniyetler baki kalacaklardır !!!
Ben burdayım ta ki site kapanana veya üyeliğim silinene kadar !!!
Akşama kadar nerde çalışıyorsun söylesene ??? Böyle akşama kadar bilgisayar başında mesaiye bile kalınan neresi var ??? Söyle ben de bileyim de burdaki işimi bırakayım bari !!!
mitran anlayan anladı mesaj hedefine ulaştı, sen keyfine bak... İstersen sen de onlar gibi polyannacılık oyna...
Yönetim lütfen bahadır arkadaşın ricasını yerine getiriverin gerçekler huzursuz etmiş...
Bir sürü de ders aldım ama aldığım en büyük ders
Zaman mekan farketmez her neresi olursa olsun senin gibi zihniyetler baki kalacaklardır !!!
Ben burdayım ta ki site kapanana veya üyeliğim silinene kadar !!!
bahadirari yazdı:Kendi adıma konuşmam gerekirse sabahları 6'da kalkıyorum akşamlara kadar çalışıyorum.Birde hergün mesaiye kalıyorum.
Akşama kadar nerde çalışıyorsun söylesene ??? Böyle akşama kadar bilgisayar başında mesaiye bile kalınan neresi var ??? Söyle ben de bileyim de burdaki işimi bırakayım bari !!!
mitran anlayan anladı mesaj hedefine ulaştı, sen keyfine bak... İstersen sen de onlar gibi polyannacılık oyna...
Yönetim lütfen bahadır arkadaşın ricasını yerine getiriverin gerçekler huzursuz etmiş...