ya degerlı mıxs yonetımı kurucuları artık forumumuzda hersey bırbırına karıstı uyeler bırbırıne satasıor,bırbırlerının acıklarını bulmak ıçın elınden gelen butun herseyı yapıorlar bu rezalete bı son verınız lütfen ama.burda olmayan ama ıçınde barış askı ıle yasayan cok degerlı arkadasımız umut yaşam canın kısısel haklarını çiğnenmeye çalışıor bunu yapanda bır barış sever oldugunu sandıgımız uyemız onxGS kişi bu uyemız ne yapmaya çalışıor anlamış değiliz.arkadasımız umutun burda olmamasına rağmen degerlı paylaşımlarına çamur atarak bısey yaptıgını sanan bu kısının ceza alması taraftarıyım
sevgi saygı hürmetlerım selamlıorum tum dostlarımı
yetkılılere seslenıyorum
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- Ben Bilirim
- Profesyonel

- İletişim:
asıl ben, birinin olmayan birşeyin sanki onunmuş gibi gösterilmesinden nefret eden biriyim ve maalesef sen internetteki ünlü bir alışveriş sitesinde yer alan bütün BM resimlerini umut yasam can adlı üyeninmiş gibi gösteriyorsun. ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim, insanların açıklarını aramak gibi bir uğraşım yok...
Galatasaray,İstanbul
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
yetkililer derken kendı sorunlarımızı kendımız cozemeyecek kadar aciz degılız yanı yetkılı benım o zaman sorunun nedır arkadasım??bende zamanında herkesle cok kavga ettım haklı yada haksızsın ama bunu kendın cozmelıysın bı sorunun varsa kendın ustunden gelebılrısın yada neyse tam olarka paylasmalısın bence.ayrıca umut kendı hakları koruyabılır ve ne gıbı bı konu oldugunuda anlamadım tam olarak surda su kısı sunu yaptı dersen daha acıklayıcı olursun tskler
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM
- Ben Bilirim
- Profesyonel

- İletişim:
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim: