Zordu ama atlattık
gazetelerin kupon çılgınlığının asla bitmeyeceğini sandık. okuldan gelince çantayı bir kenara atıp bugs bunny, tweety izledik, sonra şeker kız candy'nin başlamasını bekledik, terry'ye bütün kızlar aşık oldu,
"aboneyim aboneee.." diye bağırdık, "bu sabah 8.15 vapurunda.." dedik, "oynama şıkıdım şıkıdım" diyerek dans ettik, "çorabı da kaçmış, kıl oldum abi" diyen ayrık dişli tarkan'ı izledik, barış manço'nun "ayı" şarkısını koro halinde söyledik, "ara benii, öptüm seni senii.." diyerek dolandık, grup vitamin dinlerken çok eğlendik,saçma sapan tekerlemeleri kullanarak karizma yaptık, kenan doğulu'nun uzun saçlı haliyle "yakarım roma'yı da yakarım ben" diyen halini gördük, "hey corc versene borc" diyene "olmaz maykıl bende de yok.." dedik,
alf, susam sokağı izleyip geleceğe dönüş ve polis akademisi serilerini hatmettik,
wakabayashi'nin, tsubasa'nın kartal vuruşunu kurtarmasını hayranlıkla izledik
cips paketlerinin içinden taso çıksın diye dua ettik, hele bir de mega taso çıkarsa sevinçten havalara zıpladık, sokakta arkadaşlarla akşama kadar bu tasolarla oynadık,
power rangers ve ninja kaplumbağalar izleyip ikisinin de içlerinden birini favori yaptık, michelangelo'nun diğer kaplumbağalara, beyaz power ranger'ın da diğerlerine fark attığını içten içe düşündük, annemizin göz zevkine göre anlamsız anlamsız kıyafetler giydikte bundan utanç duymadık "all that she wants.." diyip şarkının gerisini salladık
doritos'a önce panço, sonra doritos panço dedik, tarkan konserine bilet almak için doritos panço paketleri biriktirdik,
"bi tur versene" bisikletleriyle onsekizinci viteste yokustan asagi indik .. beslenme cantasi, yumurta kokusu..
hügo'nun doğuşuna tanık olduk, okuldan çıkınca koşa koşa eve gidip hügoya yetişmeye çalıştık. tolga abiye küfreden arkadasla gurur duyduk. özellikle de dişi bireyler spice girls çılgınlığını yaşadı
cuma akşamları evde oturup süper baba izledik
pazar günleri banyodan sonra ailecek bizimkiler'in bitmek tükenmek bilmeyen maceralarını izleyip sıkılmadık,
anneniz sizi yatırdıktan sonra uyku tutmayınca salona gittiğinizde parliament sinema gecesi'nden bazı kareleri kaçak yollarla izleyebilme mücadelesini yaşadık,
başka bir yere misafirliğe gidildiğinde misafirin yataklarından her hangi birinde uyuya kalma lüksüne sahip olabildik,
babamıza annemize nesquik aldırıp, oyuncak araba hediyelerini parçalarcasına kutudan sökerek oynamaya başladık,
her hangi bir yuvarlak kapaktan direksiyon, bir çubuktan vites yaratarak arabacılık oynadık maalesef
hergün bir şehit cenazesine tanık olduk ,susurluk hadisesini seyrettik ışık yaktık söndürdük ne olduğunu anlayamadan
işte biz böyle duygulu böyle içten bir nesiliz
80'lerin sonu 90'ların başında çocuk olmak
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
80'lerin sonu 90'ların başında çocuk olmak
Emre başkaya
- Ben Bilirim
- Profesyonel

- İletişim:
- km_manco1325
- Demirbaş Üye