ÇOCUKLARINIZI İYİ YETİŞTİRİN

Seviyeyi düşürmemek ve bölünmelere yol açabilecek siyasi, dini, spor/futbol konularının konuşulmaması kaydıyla, her türlü konunun konuşulabileceği serbest forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
Ali Kaan
Profesyonel
Profesyonel

ÇOCUKLARINIZI İYİ YETİŞTİRİN

Mesajgönderen Ali Kaan » Cum Eki 05, 2007 22:22 pm

Çocuklarınızı iyi yetiştirin

Doğruları söyletin. Canı istemediği için çalışmadığında elektrikler kesikti> demesin.> Vazoyu kim kırdı dediğinizde ben kırdım diyebilsin.> Sorumluluk almayı öğretin.> Sadece kendi üzerine düşeni yapıp kenara çekilmemesi> gerektiğini; her zaman her yerde herşeyden sorumlu olduğunu öğretin.> Birini ezmeden de yukarılara çıkabileceğini hatta bazen> yukarılar denilen şeyin çıkılmasada olur bir yer olduğunu öğretin.> İlla birini örnek alsın diyorsanız Mustafa Kemal'i öğretin.

Kızlarınızı iyi yetiştirin

Kendi kendilerine yetmeyi öğretin.> Namuslu olmanın yürekten geçtiğini öğretin. Evden çıkar çıkmaz> ilk köşede eteğinin boyunu kısaltmasına gerek olmadığını öğretin.> İstediğini giymeyi öğretin. İnsanın ahlakının sadece kendi> beyninde olduğunu öğretin.> Kıskanılmanın sevilmeyle aynı olmadığını öğretin. Kıskanılmanın> güzel, saygısızlığın kötü olduğunu öğretin.> Beni çok kıskanır, dışarı çıkarmaz, şunu bunu giydirmez diyen adamla >gurur duymamayı bunun aslında kendine hakaret olduğunu öğretin. Arayıp >neredesin; kiminlesin vs. diyen adama seni tanımadan önce> nasıl> davranacağımı bilmiyor muydum haddini bil demeyi öğretin.> Eşlerini aldatan erkeklerin yanındaki ikinci kadın olmamayı öğretin.> Erkeklerle sadece arkadaş olunabileceğini çünkü onlarında sadece> insan olduklarını öğretin.

Oğullarınızı iyi yetiştirin.

Karşı cinse saygı duymayı öğretin.> Gece yarısı evine dönen kadının aranmadığını öğretin.> Bir kadının omzuna arkadaş olarak da sarılabileceğini öğretin.> Dokunmaktan korkmamasını öğretin.> Sevmenin değer verme olduğunu öğretin.> Sahip çıkmayla sahibi olmanın farklı olduğunu öğretin. Bütün> gençliğini birileriyle beraber olmaya çalışarak geçirdikten sonra >kimseyle> beraber olmamış birini bulup evlenmeye çalışmanın ikiyüzlülük olduğunu> öğretin.> Bulunmaz hint kumaşı olmadıklarını; olsalar bile burun silinen> mendillerinde kumaştan yapıldığını; hiçkimseyi küçük görmemeyi> öğretin.

AMA ÖNCE KENDİ İÇİNİZDEKİ ÇOCUĞA ÖĞRETİN......

Kullanıcı avatarı
km_manco1325
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen km_manco1325 » Cmt Eki 06, 2007 11:05 am

:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:
Ben Bar�� Man�oyu �ok Seviyorum
http://www.kurtlarvadisi.az

Kullanıcı avatarı
fLeiN
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen fLeiN » Çrş Eki 10, 2007 02:34 am

çoğu anne babanın yapamadğı yapmadığı hatta umursamadığı konular...

Teşekkür ederiz... bu yazıyı çıktı alıp sağ sola asacağım...
Sürekli güncellenen klasör Arşivim şimdilik 20 GB http://rapidshare.com/users/R7QQGV