...
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
...
peki arkadaslarim kaliyorum
ama bu kararımdan sonra bak gitmedi kaldı dencekse artık yapacagım bişey yok.
batunun söylediği şey biraz etkili oldu.Sitenin performansı gercekten cok düştü.
ismini telaffuz etmek istemediğim kişi bundan sonra beni görmezden gelsin.yazdıklarıma mesaj yazıp tahrik etmesin.ben onun yazdıgı mesajlara cevap yazmayacam zaten...
Öncelikle Barış abimden ve sizlerden özür diliyorum.
ama bu kararımdan sonra bak gitmedi kaldı dencekse artık yapacagım bişey yok.
batunun söylediği şey biraz etkili oldu.Sitenin performansı gercekten cok düştü.
ismini telaffuz etmek istemediğim kişi bundan sonra beni görmezden gelsin.yazdıklarıma mesaj yazıp tahrik etmesin.ben onun yazdıgı mesajlara cevap yazmayacam zaten...
Öncelikle Barış abimden ve sizlerden özür diliyorum.
En son jonturk_emre tarafından Pzt Eyl 03, 2007 18:04 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
- doner-yakut
- Kıdemli Üye

- İletişim:
Bir tek kisi yüzünden forumdan ayrilman bence pek dogru birsey degil. Ama tabiki yinede sen bilirsin! Bugüne kadar bu foruma cok katkin oldu, umarim fikrini degistirip paylasimlarina devam edersin.
Kendine iyi bak...
Kendine iyi bak...
hayır hayır boşuna yalvarma inanmıyorum sana
hayır hayır gözyaşınada hayır inanmıyorum sana
hayır hayır yüzbinkere hayır acı çektirme bana
hayır hayır inanmıyorum sana
hayır hayır gözyaşınada hayır inanmıyorum sana
hayır hayır yüzbinkere hayır acı çektirme bana
hayır hayır inanmıyorum sana
Emre sen www.barismancomix.com sitesindesin Pınar arkadaşımızın şahsi sitesinde değil o zaman biriyle kavga eden herkes ayrılsın bu siteden bence bu hiç doğru bişey değil senide Pınarıda aramızda görmek istiyoruz he çok sert bi tartışma yaşadıysanız ona göre değerlendirip birbirinizi görmezden gelirsinz bu sitede sadece Pınar değil yaklaşık 16.000 kişi var ben bir daha düşünmeni öneririm
-
McFly
Sozum meclısten dısarı ama dostlar bu sıtede cok gereksız ınsanlar var Emre kardesımle kısa zamanda baya kaynastık onu cok ıyı anlıyorum ! Herkes bır MUHALEFETLIK PESINDE. Bunu da nıye yapıyorlar anlamıyorum.Emre kardesıme de burdan helal olsun dıyorum kendısıne yapılanları ıcıne atıp ıcını kemırtecegıne DELIKANLI GIBI cıkıp herseyı soylemıs. Ama son karar onundur BEN derım kı emre bır kısı yuzunden degıl sıtenın sevıyesının dustugunu anlayınca gıtmek ıstedı aynı BENIM gıbı
- efemanco
- Demirbaş Üye

sevgili emre kardeşim haksızlığa uğramış olabilirsin,hakarete uğramış olabilirsin...Sonuç ne olursa olsun sen bu sitede BARIŞ MANÇO sevgisinden onun adını yaşatabilmek adına onu unuturmamak adına varsın...Eğer en ufak problemde ben bırakıyorum dersen bu seninkisi kaçmak olur...Sitede kal ve ne olursa olsun olumsuzluklarla mücadele et...Doğru olanda budur...Ha armızda bazen fütursu insanlar,kendini bi şey sanan insanlar olabilir(sözüm meclisten dışarı)onlarıda her kes biliyo görüyo zaten...Benim sana diyceklerim bu kadar...
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
sevgılı saygıdeger(!) oldugunu dusundugum arkadslarım ve bırıcık canımdan cok sevdıgım BARIŞ abım
dun bu yazılanları okuyunca sıteye gırmeme kararı aldım ve bunu yanlızca emreye zuhal aplaya ve mustafaya soyledım gelp burda ıhrac ıstıyorum dıye ılgı cekmedım.bu sıtedekı cogu ınsan benı bı sekılde sevmıyor.kımse sevmek zorundada degıl.bugun sevgılı ılker abımle konusurken bana bu olay bogaz koprusunden atlamaya calısan ınsana benzıyor kameralar cagrılır polis ve aılesı gelır bı sekılde ıyı tamam atlamıyorum der.atlıacaksan bu iş bı sn surer atlarsın olur bıter dedı ve kafama o an dank ettı gıtmek ısteyen ınsan gıder bunu ben gıdıyorum ahalı haberınız olsun dıye dıle getırmez ıradesı olan ınsan ben gırmıcem der ve bırdaha gırmez ıhrac ıstıyorum gırmemı engelleyın demez yani baktımkı burdakılere degmez yazanlara ve ıhrac ıstemıne barıs abıyı terk edemıcegıme karar vrdım.kedı gıdınce meydan farelere kalırsa olmaz dıyerek dusundum ve kım gıdıyorsa buyursun benımle alakası yoktur ben burda bırıcık arkadaslarım zuhal taso barıs mustafa alı abım hazal ve kısmen nrd ıcın. ve ve ve bırıcık BARIS ABIM ıcın burdayım dıger kımse benı sukadarcık alakadar etmez..
saygılar barısla ve sevgıyle kalın
RAPİN_KİZİ__
dun bu yazılanları okuyunca sıteye gırmeme kararı aldım ve bunu yanlızca emreye zuhal aplaya ve mustafaya soyledım gelp burda ıhrac ıstıyorum dıye ılgı cekmedım.bu sıtedekı cogu ınsan benı bı sekılde sevmıyor.kımse sevmek zorundada degıl.bugun sevgılı ılker abımle konusurken bana bu olay bogaz koprusunden atlamaya calısan ınsana benzıyor kameralar cagrılır polis ve aılesı gelır bı sekılde ıyı tamam atlamıyorum der.atlıacaksan bu iş bı sn surer atlarsın olur bıter dedı ve kafama o an dank ettı gıtmek ısteyen ınsan gıder bunu ben gıdıyorum ahalı haberınız olsun dıye dıle getırmez ıradesı olan ınsan ben gırmıcem der ve bırdaha gırmez ıhrac ıstıyorum gırmemı engelleyın demez yani baktımkı burdakılere degmez yazanlara ve ıhrac ıstemıne barıs abıyı terk edemıcegıme karar vrdım.kedı gıdınce meydan farelere kalırsa olmaz dıyerek dusundum ve kım gıdıyorsa buyursun benımle alakası yoktur ben burda bırıcık arkadaslarım zuhal taso barıs mustafa alı abım hazal ve kısmen nrd ıcın. ve ve ve bırıcık BARIS ABIM ıcın burdayım dıger kımse benı sukadarcık alakadar etmez..
saygılar barısla ve sevgıyle kalın
RAPİN_KİZİ__
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM
değerli emre arkadaşım.öncelikle bu kararın beni, belli ki diğer barışsever arkadaşlarımı çok üzdü. burada bulunma amacımız birbirimizi kırmak veya kavga etmek değil.kavga çıkaranlara veya bu tür ortam yaratanlara karşı seviyeli, sınırı aşmadan gerken cevabı vererek tartışmaya son vermek..BARIŞ ABİMİZİN SEVGİSİNİ YILLARA YAYMAK..yani diyeceğim odur ki: SEN NE YAŞARSAN YAŞA NE DERLERSE DESİNLER ASLA BARIŞ ABİMİZİ BİRTAKIM SEBEbLERDEN DOLAYI TERKETME..ONUN BİZLERE ÇOK İHTİYACI VAR...SEVGİLERİMLE BARIŞ VE SEVGİ DOLU GÜNLERE....
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
...
En son jonturk_emre tarafından Pzt Eyl 03, 2007 12:24 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Emre başkaya
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
jonturk_emre yazdı:pinar senin oldugun yerde ben olmam.ya sen gidersin ya ben.Ben sende gıdecek o yüzü bulamadığım için kendim gitmeye karar verdim.Arkadaşlar hepinizin bilmediği daha çok şeyler var.Kendısı bana her yazdığım mesajdan sonra olumsuz yorum yapacağını dile getiriyor.Ben burda daha durupta niye moralimi bozayım ki?
Pınar hanım senın sayende bu siteden uzaklaşan bi çok insan var.Ettiğin kavgaları da görüyoruz.Agresifsin.
Sen kendin zaten bu siteye girmeye önceden ara vermiştin.Sana bend edim siteye katıl her gün diye.Benim sayemde tekrar döndün bu siteye.Ben senin gibi orda işim olmaz diyip siteye girmemezlık etmedim.Her gün ben bu sitedeydim.seninkine ne derler biliyomusun yediği tabağa ...
Gereken kararı mod'lar verir.Ben ihracımı istedim.Aynı yürekle seninde istemeni beklerdim.Ki senin bu sitede kalıp yararlı olacağını değil zararlı olacağını düşünüyorum.Çünkü benden sonra hedeflerinde var.Senin için zor mu onlarında kalbini kırarsın soğutursun artık bu siteden.
Bi özür dilemeyi bile sen çok gördün.Buyur işte site senın...
SANA SON BİŞEY SÖYLEYEYİM Mİ SEN GERÇEK BARIŞSEVER DEĞİLSİN
gercegı ALLAH BILIR ŞEKERIM (=
sımdı cevap verın bakalım sevgılı batu bey petek hanımm bırı sıze bunu dese ne yapardınız??..
En son rapin_kizi__ tarafından Pzr Eyl 02, 2007 18:28 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
...
En son jonturk_emre tarafından Pzt Eyl 03, 2007 12:25 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Emre başkaya
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
jonturk_emre yazdı:evet yukarda allah var msn'de ettıgın hakaretler kufurlerde cabası.hepsı kayıt altında kafanı yorma.
ha bıde allah'ın adını agzına almadan once allah ınancı olsun sende.
benım ustume daha fazla gelme tamam mı?
al işte ihraç oluyorum istemeye istemeye.Gitmem gerektiği için gidiyorum.Daha ne istiyosun sevinmen lazım
lütfen daha bişey yazma benım hakkımda son ricam
oylemı sen neler dedın bak emre herseyı soyle ama barıs abıme olan sevgıme saygıma tek bır laf dsaha soylersın yemn edıyorm bu dunyayı senın basına yıkarım haberın olsun sen kımsınde bana gercek barıssever degılsın dıyosun ya kendıne gel
YETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.(EVET BU KADAR YETER...)
En son kulahmet tarafından Pzr Eyl 02, 2007 18:41 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
...
En son jonturk_emre tarafından Pzt Eyl 03, 2007 12:26 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Emre başkaya
- hatice zuhal pala
- Profesyonel

- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
offffff YETER ARKADAŞLAR YAKIŞMIYOR BİR BARIŞSEVERE..LÜTFEN BİRAZ YAPICI OLUN KIRMAYIN ARTIK BİRBİRİNİZİ...BAKIN ÖZEL KONUŞMALARINIZI BİLE BURDA PAYLAŞIYOSUNUZ BUNU BARİ YAPMAYIN, RENCİDE ETMEYİN BİRBİRİNİZİ...İKİ TARAFTA SUSMA FEDAKARLIĞINI GÖSTERİRSE SORUN BURDA KAPANIR ! HADİ ŞUANDAN İTİBAREN SUSMA YEMİNİ EDİN !