BU ÇOCUĞU TANIRSINIZ
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
Arkadaşlar...türk sinemasının tartışmasız en başarılı çocuk oyuncusu kahraman kıral'ı bilmeyeniniz yoktur sanırım...
http://www.sinematurk.com/kisi.php?3155
ne yazık ki 1972'de başlayan filmografisi 1976'da sona erer...kemal sunal'ın şaşkın damat filmindeki en iyi arkadaşıdır...cüneyt arkın'ın oğul filminde köpek tarafından ısırılıp kuduz olan çocuktur bazen...ve bazen de yeşilçam'ın en ağlatan filminde kan kanseri olan ve çok istediği televizyona kavuşamadan ölen kahraman'dır...bakınız:
http://www.youtube.com/watch?v=6Lx_AxOm7X8
peki, özellikle benim hayranı olduğum bu çocuk şimdi nerdedir?
bir kaç gün önce rüyamda halit akçatepeyi gördüm ve ona kahraman kıral'ı sordum...o da bana kahraman kıral'ın çocuk yaşta vefat ettiğini söyledi...
ve bu rüya benim huzurumu kaçırdı...bugün internette kendisiyle ilgili bir araştırma yaptım ve....
bazı yorum metinlerinde ve bazı forumlarda kahraman kıral'ın gerçekten de (canım kardeşim filmindeki gibi) kan kanserinden, hem de çocuk yaşta vefat ettiği yazıyor...
doğru mu bilmiyorum, inşallah doğru değildir...bir yandan kısmen gerçek çıkan rüyama hayret ederken bir yandan da dua ediyorum, inşallah doğru değildir diye...

http://www.sinematurk.com/kisi.php?3155
ne yazık ki 1972'de başlayan filmografisi 1976'da sona erer...kemal sunal'ın şaşkın damat filmindeki en iyi arkadaşıdır...cüneyt arkın'ın oğul filminde köpek tarafından ısırılıp kuduz olan çocuktur bazen...ve bazen de yeşilçam'ın en ağlatan filminde kan kanseri olan ve çok istediği televizyona kavuşamadan ölen kahraman'dır...bakınız:
http://www.youtube.com/watch?v=6Lx_AxOm7X8
peki, özellikle benim hayranı olduğum bu çocuk şimdi nerdedir?
bir kaç gün önce rüyamda halit akçatepeyi gördüm ve ona kahraman kıral'ı sordum...o da bana kahraman kıral'ın çocuk yaşta vefat ettiğini söyledi...
ve bu rüya benim huzurumu kaçırdı...bugün internette kendisiyle ilgili bir araştırma yaptım ve....
bazı yorum metinlerinde ve bazı forumlarda kahraman kıral'ın gerçekten de (canım kardeşim filmindeki gibi) kan kanserinden, hem de çocuk yaşta vefat ettiği yazıyor...
doğru mu bilmiyorum, inşallah doğru değildir...bir yandan kısmen gerçek çıkan rüyama hayret ederken bir yandan da dua ediyorum, inşallah doğru değildir diye...
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
türk sinemasının yüz akı. canım kardeşim ve gelin adlı filmlerde o yaşta beklenmeyecek performansıyla bugün bile gönlümüzdeki tahtını korumuş insandır. yanlış değilsem bir aralar aliyede oynamışlığı vardı.
bunu internette buldum
bunu internette buldum
Ayaz vur vuracaksan hiç utanmadan
Ey talih sende dön döneceksen
Çabuk son yetim yıldız dal derinlere
Kıyamet sende kop kopacaksan
Cengizhan yazdı:türk sinemasının yüz akı. canım kardeşim ve gelin adlı filmlerde o yaşta beklenmeyecek performansıyla bugün bile gönlümüzdeki tahtını korumuş insandır. yanlış değilsem bir aralar aliyede oynamışlığı vardı.
bunu internette buldum
aliye'de oynadığını söyleyenler yanılıyor, alakası yok...hem nasıl oynayabilir ki...?
- doner-yakut
- Kıdemli Üye

- İletişim:
kulahmet yazdı:
aliye'de oynadığını söyleyenler yanılıyor, alakası yok...hem nasıl oynayabilir ki...?
sanırım haklısın o başkasıyla karıştırılmış
ama hiç bi yerde onun yetişkin durumuyla ilgili bilgi bulamadım
Ayaz vur vuracaksan hiç utanmadan
-
COBAN YILDIZI
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
inşallah gördüğün ve internet okuduğun haber doğru deildir..gerçekten bnmde filmlerinde gayet iyi bulduğum biri..hem çok şekerdi hemde çok başarılı...köpek ısırıp kuduz olduğu filmi dün gibi hatırlıyorum tabi çok ağladığımıda..çok etkileyici bir sahneydi

BİZ NASIL UNUTURUZ SENİ " CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA"
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
bilmiyorum bazi insanlar minyon tipli olur kendine bakimli insanlar gencte gosterebilir zaten kesin o'dur demedim sanirim dedim ama tipine bakarsaniz benziyor belkıde resım bı 5-10 senelıktır.google'da kahraman kıral yazın ve arama sayfalarının ıkıncı sayfasında dedıgım adresı gorursunuz orda kendısı ıle ılgılı bı kac muhabbette var
Emre başkaya
ben baktım arkadaslarının yazdığı yorumlarıda okudum galliba isim benzerliği oda o eski resmi öylesine koymuş olabilir çünkü bi yorum var en altta bide canım kardeşimi koymuş gibi bişeyle ryazmışjonturk_emre yazdı:bilmiyorum bazi insanlar minyon tipli olur kendine bakimli insanlar gencte gosterebilir zaten kesin o'dur demedim sanirim dedim ama tipine bakarsaniz benziyor belkıde resım bı 5-10 senelıktır.google'da kahraman kıral yazın ve arama sayfalarının ıkıncı sayfasında dedıgım adresı gorursunuz orda kendısı ıle ılgılı bı kac muhabbette var
KAYGISIZDA OLSA TÜRKER DERTLİDİR
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR