İstanbul slayt süper
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
EDDA_esra yazdı:ne bu istanbul aşkı böyle sevgili jonturk_emre arkadaşım anlamadım gitti ! başka türkiyemizin güzel şehri yok mu türkiyede.diğer iller kıskanır ama sonra
eline yapışcaıgını sanmıyorum (= o zaman emrecıgımın yerıne sen hazırla koy da uzulmesınler (= tekrar tsk ederm emrecım
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM
rapin_kizi__ yazdı:EDDA_esra yazdı:ne bu istanbul aşkı böyle sevgili jonturk_emre arkadaşım anlamadım gitti ! başka türkiyemizin güzel şehri yok mu türkiyede.diğer iller kıskanır ama sonra
eline yapışcaıgını sanmıyorum (= o zaman emrecıgımın yerıne sen hazırla koy da uzulmesınler (= tekrar tsk ederm emrecım
yok pınarcım elime yapışmaz..yalnız seni uyarıyım BENİ forumda asla bir polemiye davet etme veya girişimde bulunma..bu en nefret ettiğim ve sevmediğim bir davranış oldu mu akıllı şeker kız ???
BİZ NASIL UNUTURUZ SENİ " CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA"
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
ben senı hıc bıyere davet etmıyorum. sadece hep bırseylerden yakınıyorsun emre bunu hazırlamak ıcın okadar ugrasmıs sense baska yap dıyorsun bende kıbar bı seklıde cok bılıyorsan sen yap bılmıyorsadan en azından tsk et olmadı hıc bırsey yazma kardeşim demeye getırdım olayı..
akıllı oldugum kadar korkutucuda olabılırım..
rapin_kizi__ yazdı:ben senı hıc bıyere davet etmıyorum. sadece hep bırseylerden yakınıyorsun emre bunu hazırlamak ıcın okadar ugrasmıs sense baska yap dıyorsun bende kıbar bı seklıde cok bılıyorsan sen yap bılmıyorsadan en azından tsk et olmadı hıc bırsey yazma kardeşim demeye getırdım olayı..
seninle tartışmak benim başımı döndürür şeker kız??? bunun nedenini de bi araştır bakalım nedenmiş??? birşeylerden yakındığım sadece senin düşüncendir hayat bana çok güzel...sadece bir yorum yaptım ve saygı duyulmasını ŞİDDETLE istiyorum....barış ve anlayış dolu günlere....SON OLARAK BU MUHABBETE SON VERİYORUM..SEVGİLİ EMRE ARKADAŞIM SANIRIM OLAY SAPTIRILDI EMEĞİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER..AMA YORUM YAPILMASINI İSTEMEYEN WARSA YORUM YAPMAM OLUR BİTER!
BİZ NASIL UNUTURUZ SENİ " CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA"
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
EDDA_esra yazdı:rapin_kizi__ yazdı:ben senı hıc bıyere davet etmıyorum. sadece hep bırseylerden yakınıyorsun emre bunu hazırlamak ıcın okadar ugrasmıs sense baska yap dıyorsun bende kıbar bı seklıde cok bılıyorsan sen yap bılmıyorsadan en azından tsk et olmadı hıc bırsey yazma kardeşim demeye getırdım olayı..
seninle tartışmak benim başımı döndürür şeker kız??? bunun nedenini de bi araştır bakalım nedenmiş??? birşeylerden yakındığım sadece senin düşüncendir hayat bana çok güzel...sadece bir yorum yaptım ve saygı duyulmasını ŞİDDETLE istiyorum....barış ve anlayış dolu günlere....
bence senın ruhuna bı sıddet uygulasak ıyı olur.. bencede basının donmesı gerekır cunku ancak belkı o zamn aklın gerı gelır. cok bılıosan anacım yap görelim alkıslayp tsk etmeyen senın gıbı olsun..
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
jonturk_emre yazdı:rapin_kizi__ yazdı:jonturk_emre yazdı:uzmeyelim birbirimizi arkadaslar hepiniz saolun
senı koruyoruz burda
tamam pınarcım tesekkur ederım bı sey demedım kı hepımız manco ıcın burdayız zaten olay kapanmıs
bundan sonra dsana yagmurlu havada su yok emre cıdden yanı su anda senınle olan tum arkadaslık baglarımı koparıyorum bunuda herkes duysun..
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
pınar sadece tartısmanıza gerek yok dedım bu mu suc tamam suc buysa sen bılırsın ne dıyeyım kı ben daha...
ne dicektım yıyın bırbırınızı mı deseydım
ne dicektım yıyın bırbırınızı mı deseydım
En son jonturk_emre tarafından Cum Ağu 31, 2007 23:16 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Emre başkaya
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
jonturk_emre yazdı:pınar sadece tartısmanıza gerek yok dedım bu mu suc tamam suc buysa sen bılırsın ne dıyeyım kı ben daha...
ne cıdektım yıyın bırbırınızı mı deseydım
ben farkındaysan senı koruyorum emre! tmm ya napıosan yap tmmı bırısı senı oldurse cekırdek alp ızlıcem artık tmmı umrumda dıılsın kım ne derse senın emegıne saygı duymasın hıcc umrumda degıl
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
jonturk_emre yazdı:sen galıba baska seylere kızdın benden cıkartıon sınırını galıba ama olsun alıstık bu aralar
BUNDAN SONRADA KAVGA EDEN HERKESE KAVGAYA DEVAM EDIN DIYECEM
ya emre konustukca daha ccok batıosun bence sus. kendın ve benım ıcın en ıyısı yapmıs olursun.. ok
arkadaslıgını gorduk sustuk ok