DUMUR OLDUĞUNUZ ANLARI YAZIN:-
Moderatörler: barışhayranı, Mod
DUMUR OLDUĞUNUZ ANLARI YAZIN:-
EVET ARKADAŞLAR HEPİMİZİN DUMUR OLDUĞU ANLAR VARDIR. HERKEZ Bİ ŞEYLER YAZSIN 
Yaa geçenlerde kantinin ortasında birini arkadaşa benzettim. Gittim böyle kızı mıncıklıyorum bide cnm ben burdayım diye. Bi baktım o degil. Öyle kotu oldum ki. Kızda sok oldu. Kusura bakma benzettim dedim ama kıpkırmızı olmuşumdur o anda heralde
Daha çok şey war boyle kotu oldugum anlar ama en son yaşadığım bu olduğu için bunu yazayım dedim.
Aaaaa birde bitane daha var hehehee... Dolmuşta bir kere ayaktaydım tansiyonumda çok kötüydü. Elimde doluydu ayakta tam tutunamamıştım. Araba hareket edip birden firen yaptıkça ayakta olan herkesi ezmiştim
Çünkü Bir frende one dogru düşmüştüm bir frende de arkaya doğru gitmiştim. Gazabıma uğramayan kalmamıştı. Kendimi dolmuştan nasıl atmıştım hatırlamıyorum. O gün bugündür eve gelmek için dolmuşa binmiyorum

Daha çok şey war boyle kotu oldugum anlar ama en son yaşadığım bu olduğu için bunu yazayım dedim.
Aaaaa birde bitane daha var hehehee... Dolmuşta bir kere ayaktaydım tansiyonumda çok kötüydü. Elimde doluydu ayakta tam tutunamamıştım. Araba hareket edip birden firen yaptıkça ayakta olan herkesi ezmiştim
Çünkü Bir frende one dogru düşmüştüm bir frende de arkaya doğru gitmiştim. Gazabıma uğramayan kalmamıştı. Kendimi dolmuştan nasıl atmıştım hatırlamıyorum. O gün bugündür eve gelmek için dolmuşa binmiyorum
Zaman... Biz onu tükettik sanırken, aslında onun bizi tükettiğini fark ettiğimizde vakit çok geç oluyor! (Can DÜNDAR)
- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

bu günkü tarih sınavı.....
sayfalarca kopya hazırladım tabi yanımdaki arkadaşta faydalanacaktı bundan
kopyaları istedi verdim başladı yazmaya kopyalardan geri istediğim sayfalar oldu
bi dakka bi dakkka diyerek zamanı geçirdi zil çaldı verdim kağıdı
ilk defa tüm cevapların olduğu bi kopyayı çekemedim
hem kafam bozuldu hem de çok üzüldüm
ağlanacak halime gülüyorum

kopyaları istedi verdim başladı yazmaya kopyalardan geri istediğim sayfalar oldu
ağlanacak halime gülüyorum
Uzuuuun bi süre yokum.....
(2009 ÖSS ye kadar)
(2009 ÖSS ye kadar)
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
gurbetcimanço yazdı:bu günkü tarih sınavı.....
ağlanacak halime gülüyorum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahaha:)
benımde arkadasımla ıddaya gırdık brownısıne.dedı senb tarıhten 1. olcan dedım ben 45 ten yukarı alamayabılırım hıc calısmamıstım dıye
-
BM
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

ya matematik sınavında yan sıraya kopya verecektim.yazdık küçük bir kağıda sorunun cevabını...arkadaşın adı da Mert'ti...sıra arkadaşıma söyledim "serkan şunu merte ver" diye,"yok...riske atamam kardeş kusura bakma " dedi...nası versem diye düşünürken(bu arada kopya vermeyi tanrı sözü haline getirmiş gibi olmuşum o anda...bi mallık vardı yani
..)
neyse ben aynen şöyle:
"mert senin silgin yoktu al şunu" derken adamın önündeki tablet gibi silgiyi gördüm...hoca da gördü...ben de bittim
geldi kağıdıma abandı kansız...apışıp kaldım öyle 
neyse ben aynen şöyle:
"mert senin silgin yoktu al şunu" derken adamın önündeki tablet gibi silgiyi gördüm...hoca da gördü...ben de bittim
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
acayip uykum var öyle böylke degıl sabahın korunde dersanedeyım benım sınıfım 2.hatta korıdolar sınıfların yerlerı aynı oldugu ıcın hıc farketmdım dırek gttm bırıncı katta gırdım sınıfa ya dıyorum neden bos cesurum cesursun cesur (bızım cesura taktıgımız lakap) bıle yok hayırdır ınsallah yıne uyuam tabe sonra bı kız geldı oturdu dedı sen en son ea dın ne ara sayısal oldun:Ddedım burası ea zaten o zaman ılk ders yok yane burası bnm sınıfım ddım (= sonra cıkıp baktım kapıda c yazıo
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM