otomobilleri arzuluyor / sabah

Seviyeyi düşürmemek ve bölünmelere yol açabilecek siyasi, dini, spor/futbol konularının konuşulmaması kaydıyla, her türlü konunun konuşulabileceği serbest forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
silahsız kuvvet
Profesyonel
Profesyonel

otomobilleri arzuluyor / sabah

Mesajgönderen silahsız kuvvet » Pzt Mar 12, 2007 18:06 pm

İngiliz Chris Donald, otomobillerden cinsel haz alıyor. En sevdiği aracın 'Jaguar XK8' olduğunu kaydeden Donald, kendisi gibi 'otomobilseverlerle' internette buluşuyor.

İngiliz Chriz Donald, ilginç bir objeye karşı fetişist duygular besliyor. The Sun gazetesinin haber yaptığı 38 yaşındaki Donald, otomobilleri cinsel açıdan çekici buluyor. 20 yılda aralarında jet-ski'lerin de bulunduğu 30 farklı araçla ilişkiye girdiğini söyleyen Donald, en sevdiği aracın "Jaguar XK8" olduğunu kaydediyor. Sık sık kendisi gibi "otomobilseverlerle" buluşan Donald, "Hayatıma giren kadınlardan yalnızca biri bu yüzden beni terk etti" diyor. Sık sık psikiyatra göründüğünü söyleyen Donald, doktorunun "Endişelenecek bir şey yok" diyerek kendisini eve gönderdiğini ifade ediyor. Donald en büyük fantezisinin, egzoz borusuna dokunmak olduğunu itiraf ediyor.

DIŞ HABERLER/SABAH

başından sonuna " vov.. vov.. vov ma'beybii ! " şaşkınlığıyla okuduğum vede sonunda tahmin ettiğim ve korktuğum itirafı da görerek, gülme kriziyle bitirdiğim bir haberdi !.

e, ben de, hareket halinde bir audi s8 gördüm mü, 'koşa koşa saatlerce peşinden gidesim' gelir !. park halindekilerle ilgilenmiyorum!. :)

buyrun otomobil fantazilerine...

Kullanıcı avatarı
sameth
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen sameth » Pzt Mar 12, 2007 18:48 pm

herşey son kısma kadar güzeldi ama eksoz işi bozdu bu adam tam dayaklıkmış :geberdim: :geberdim:
artık yokum sağlıcakla kalın

Barıscıl
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Barıscıl » Pzt Mar 12, 2007 19:42 pm

E yani buda mı oldu yuh yani demeden geçemiycem :saskin:
Zaman... Biz onu tükettik sanırken, aslında onun bizi tükettiğini fark ettiğimizde vakit çok geç oluyor! (Can DÜNDAR)

Kullanıcı avatarı
Yakupca
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Yakupca » Pzt Mar 12, 2007 19:43 pm

:geberdim: "İtiraf ediyor" sunumu işi mahfediyor gerçekten...

Benn... Maserati Quattroporte, bu otomobili henüz bire bir görmedim. Görürsem ne tepki veririm bilemiyorum. Ama, ihtişamlı araçların tekerleğini tekmelemek gibi bir huyum mevcut! :D
İlle de Barış !!! O'nun kadar bize bizi anlatan olmadı hiç !
Sus ve Dinle!...
Resim

Kullanıcı avatarı
hzllll
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen hzllll » Pzt Mar 12, 2007 21:36 pm

dünyaa nereyee gidiyo yuhh yanii :D :geberdim: :geberdim:

aytac
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen aytac » Pzt Mar 12, 2007 22:21 pm

Valla ne diyim artık.Biz araba bulup kullanamıyoruz,adamın yaptığına bak sen.e şimdi bu bi de bakire arabalardan(yani 0)hoşlanıyordur :D :D :D

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Sal Mar 13, 2007 00:36 am

çüş diyorum başkada bi şey demiyorum.....
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...