erkekte uzun saç

Seviyeyi düşürmemek ve bölünmelere yol açabilecek siyasi, dini, spor/futbol konularının konuşulmaması kaydıyla, her türlü konunun konuşulabileceği serbest forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
turkerr
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

erkekte uzun saç

Mesajgönderen turkerr » Pzt Oca 01, 2007 15:40 pm

arkadaşlar ben bir barış manço fanatiği olarak üniversite yıllarında saçlarımı aynı barış abi gibi uzattım ve çevremden olumsuz tepkiler gördüm benim gibi böyle sorunlar yasayanlar oldumu acaba...
KAYGISIZDA OLSA TÜRKER DERTLİDİR

Kullanıcı avatarı
BarisMancho1907
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen BarisMancho1907 » Pzt Oca 01, 2007 16:30 pm

Olumsuz tepki olayı insanların geri kafalılığı yüzünden kaynaklanan bir olay. Maalesef insanlarımızın büyük bir çoğunluğu bu tip geri kafalılıklara sahipler.

Erkekliğin, delikanlılığın; saç, kıl ve tüyle ölçülebilecek kadar değersiz bir olgu olduğunu sanan gerizekalılar, erkeklikten ve delikanlılıktan nasibini almamış olanlardır!
Unutamadım, unutamadım ne olur anla beni...

COBAN YILDIZI

Mesajgönderen COBAN YILDIZI » Pzt Oca 01, 2007 21:49 pm

Bence erkekte uzun sac hos duruyor :D Konu disi oldu ama soylemeden gecemiycem :D

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Pzt Oca 01, 2007 23:41 pm

barış abinin ki kadar olmasada benim şaçlarım da şu an uzun ve nedense beni gören arkadaşlar kominist mi oldun solcumusun diye garip garip sorular soruyolar...Halbuki hayatım boyunca hiç bir ideolojinin taraftarı olmadım bundan sonrada olmaya niyetim yok...Buda halkımızın ne denli cahil ve şekilci bi millet olduğunu gösteriyo.Bi keresinde camide ikindi namazını kılıyodum gelip geçen ne hikmetse sanki uzaydan gelmişim gibi garipser şekilde bakıyolar dı...Çoğu bilgisiz ve kitap okuma alışkanlığı olmayan insanlarımız bilmiyolarki saç uzatmanın efendimizin sünneti sünneti seniyye olduğunu...
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

Kullanıcı avatarı
turkerr
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen turkerr » Sal Oca 02, 2007 00:29 am

efemanco yazdı:barış abinin ki kadar olmasada benim şaçlarım da şu an uzun ve nedense beni gören arkadaşlar kominist mi oldun solcumusun diye garip garip sorular soruyolar...Halbuki hayatım boyunca hiç bir ideolojinin taraftarı olmadım bundan sonrada olmaya niyetim yok...Buda halkımızın ne denli cahil ve şekilci bi millet olduğunu gösteriyo.Bi keresinde camide ikindi namazını kılıyodum gelip geçen ne hikmetse sanki uzaydan gelmişim gibi garipser şekilde bakıyolar dı...Çoğu bilgisiz ve kitap okuma alışkanlığı olmayan insanlarımız bilmiyolarki saç uzatmanın efendimizin sünneti sünneti seniyye olduğunu...
bende kendi mahallemdeki camiye gidemedim cuma namazlarına kocatepe camisine gitmek zorunda kaldım her an birsey söylenecek korkusuyla aynen dediğin gibi sünnet ama yinede uzatamazsın neden çünkü delikanlı saç uzatmaz siz onu benim külahıma anlatın efendiler

Kullanıcı avatarı
ALİ ÖZMEN
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen ALİ ÖZMEN » Sal Oca 02, 2007 01:43 am

benımde saclarım omuzlarıma gelıyordu bır kac gun oncesıne kadar :D ama kestırdım..artık kestırme zamanı gelmıstı benım ıcın.. tabi bende cok farklı tepkilerle karsılatım.. cok yakısmıs diyenlerde oldu sana bu sac hıcyakısmıyor dıyenlerde... ama nedense hala toplumumuz bu erkekte uzun sac olayına ısınamadı gitti.. bunu neresı garip ki diye dusunuyorum ama anlamak zor vallahı :sapka: karsılatıgım tepkiler ıcınde en komıgı yada traji komıgı belkide suydu... gectıgımız kadır gecesınde camı ye gitmiştim dostumla onunda sacları uzun neyse bı ara abdest tazelemek ıcın araverıldı ve camının bahcesıne cıktık arkadasımla o sırada yanımaza yaklasan bır beyfendi yaklastı ve konu uzun saclardı... :D neymıs efendim erkeklerdeki uzun saclar cevredekı ınsanların goz zevklerini rahatsız edıyormus yanı kısacası o beyfendı ve onun gibi dusunenler bızleri gorunce rahatsız oluyorlarmıs :D konus konus dur bu ınsanla sen bıde yanlıs hatırlamıyorsam konustugumuz kısı ogretmenmıs.. ne hallerdeyız varın artık sız dusunun... :!:
İZManço Facebook: https://www.facebook.com/groups/1406696942947567/

İZManço YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCv4fsNLzjoYE_Im_V26bEvA

İZManço İnstagram: https://instagram.com/izmanco/

Kullanıcı avatarı
tuba
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen tuba » Sal Oca 02, 2007 23:20 pm

erkekte uzun saçı ben çok sevmem ama barış abme gerçekten çok yakışıyo :D
BARIŞ MANÇO HAYATINI KAYBETMEDİ
HAYAT BARIŞ MANÇOYU KAYBETTİ

Kullanıcı avatarı
sameth
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen sameth » Çrş Oca 03, 2007 00:45 am

madem erkekte uzun saç olcaksa barış abi gibi bıyığında alası olmalıki yakışsın diye düşünüyorum geçen sene ye kadar barış abimizin saçı ve bıyığının aynısını bırakmıştım ama babam yolacağını söyleyince kesmek zorunda kaldım :)
artık yokum sağlıcakla kalın

Kullanıcı avatarı
turkerr
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen turkerr » Çrş Oca 03, 2007 00:49 am

sameth kardeş ben saçı uzatmayı başardım ama bıyık bir türlü olmadı bıyık sakal yönünden biraz fakirim :)

Kullanıcı avatarı
sameth
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen sameth » Çrş Oca 03, 2007 00:51 am

turkerr yazdı:sameth kardeş ben saçı uzatmayı başardım ama bıyık bir türlü olmadı bıyık sakal yönünden biraz fakirim :)

yakışır kardeşime sen istisnasın ama olupta bırakmayanlara sözüm

Kullanıcı avatarı
tuba
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen tuba » Çrş Oca 03, 2007 00:53 am

sameth yazdı:madem erkekte uzun saç olcaksa barış abi gibi bıyığında alası olmalıki yakışsın diye düşünüyorum geçen sene ye kadar barış abimizin saçı ve bıyığının aynısını bırakmıştım ama babam yolacağını söyleyince kesmek zorunda kaldım :)
:D :D :D birkere o şekil sadece barış abime özgü :D

Kullanıcı avatarı
tuba
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen tuba » Çrş Oca 03, 2007 00:54 am

taklitlerinden kaçının
:D :D

Kullanıcı avatarı
sameth
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen sameth » Çrş Oca 03, 2007 01:00 am

tuba yazdı:taklitlerinden kaçının
:D :D

bir barış sever olarak ona özenmek benim için bir mutluluk kardeşim ama bir şarkıcı yapsa bunu kızardım

Kullanıcı avatarı
tuba
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen tuba » Çrş Oca 03, 2007 01:02 am

tabiki onun gibi biri asla olamaz şekil olarak benzesede :D

Kullanıcı avatarı
sameth
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen sameth » Çrş Oca 03, 2007 01:10 am

tuba yazdı:tabiki onun gibi biri asla olamaz şekil olarak benzesede :D

evet inan yeri dolmayacaktır kim özenirse özensin ne müziği taklit edilebilir ne kişiliği çünkü çok farklıydı birdaha bir barış manço gelmeyecek dünyaya

Kullanıcı avatarı
tuba
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen tuba » Çrş Oca 03, 2007 01:15 am

sameth yazdı:
tuba yazdı:tabiki onun gibi biri asla olamaz şekil olarak benzesede :D

evet inan yeri dolmayacaktır kim özenirse özensin ne müziği taklit edilebilir ne kişiliği çünkü çok farklıydı birdaha bir barış manço gelmeyecek dünyaya
:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

Kullanıcı avatarı
gurbetcimanço
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen gurbetcimanço » Çrş Oca 03, 2007 11:40 am

efemanco yazdı:...Çoğu bilgisiz ve kitap okuma alışkanlığı olmayan insanlarımız bilmiyolarki saç uzatmanın efendimizin sünneti sünneti seniyye olduğunu...

yurdum insanı böyle kardeşim
peygamberimiz(SAV) efendimiz saçlarını barış manço kadar uzatmış
bu kitaplarda yazıyor(Barış manço kadar uzattı diye yazmıyo :D omuzlara döktüğü yazıyo=barış mançonun saçı)
ama adamlar kitap okumaktan aciz kulaktan dolma bilgilerle kendi salak salak düşünceleriyle insanları yargılıyor
ve şöyle ki insanın şeklini şemalni güzelleştirme çabalarında ne gibi bi mahsur olabilir ki aksine buna Allah(CC) de sevinir
Uzuuuun bi süre yokum.....
(2009 ÖSS ye kadar)

Kullanıcı avatarı
gurbetcimanço
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen gurbetcimanço » Çrş Oca 03, 2007 11:43 am

sameth yazdı:madem erkekte uzun saç olcaksa barış abi gibi bıyığında alası olmalıki yakışsın diye düşünüyorum geçen sene ye kadar barış abimizin saçı ve bıyığının aynısını bırakmıştım ama babam yolacağını söyleyince kesmek zorunda kaldım :)

ohoo sen uzatabilmişsin helal gene
ben uzatacam dediğimde o tepkiyi aldım :kizgin:
saç uzatmak barış manço ya özenti değil bence
erkeğe zaten yakışır uzun saç(küpe diiil :D )
Uzuuuun bi süre yokum.....

(2009 ÖSS ye kadar)

Kullanıcı avatarı
satellite
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen satellite » Çrş Oca 03, 2007 15:35 pm

öyle geri zekalılar var ki bu saç ne nubu küpe falan die tepki weriolar sanane kardeşim zevk benim herkes kendinden sorumludur isteyen uzatır isteyen kel kafa gezer :!: :!: :!:

Kullanıcı avatarı
Zafer Uyanık
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Zafer Uyanık » Prş Oca 04, 2007 18:32 pm

bende bir dönem saçlarımı uzatmıştım hatta bağlamıştım bile! çevreden bazı insanlar tepki göstermiştir ama bana bu hiç yansımadı! sanırım biraz insanın kişilği ve hareketleriyle ilgili! kızlar konusunda ise bazıları erkekte uzun saçı kesinlikle istemiolar ki kendim bizzate test ettim :D bazı kızlar için ise fark etmior! ama kendi tecrübelerime dayanarak :D sanırım kızlar erkekte kısa saçı daha fazla istiolar gibi! nedenini bilemiorum!

AYRICA ÜLKEMİZDE UZUN SAÇA TEPKİ VEREN HERKES HIYARDIR! YAKIŞAN UZATMALI!SİZE BİR ÖRNEK VERİİM: UZUN SAÇLI OLARAK ÖĞRETMEN OLAMIOSUNUZ! KENDİM BU MESLEĞİN İÇİNDE OLDUĞUM İÇİN BİLİORUM, STAJ DÖNEMİNDE BİLE ÜNİVERSTEDEKİ UZUN SAÇLI ARKADAŞLARIMIZ OKULLARDA PROBLEMLERLE KARŞILAŞMIŞTI!
YAŞAM DENEN UYKUDAN,UYANMASINI BİLEN YAR OLA!!!

Kullanıcı avatarı
turkerr
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen turkerr » Prş Oca 04, 2007 21:16 pm

zafer kardesin tespitleri cok doğru kızlar erkekte uzun saçı sevmiyorlar.onlar sevmesede ben yinede saç uzattığım için pişman değilim :D

Kullanıcı avatarı
astronom
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen astronom » Cmt Oca 06, 2007 11:10 am

bende afro yaptım
barış manço gibi uzatmak isterim ama olmuyor
"Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak!.."

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen fairground » Cmt Oca 06, 2007 12:52 pm

ben üniversitede 2-3 yıl uzun omuzlarıma kadar uzatmıştım..tabii en önemli etken barış manço idi. ama hiç onun gibi gür ve dalgalı olmadı. sonra sıkılıp kestim.
Tanrı Türkiye'yi, yönetenlerinden korusun!

Kullanıcı avatarı
silahsız kuvvet
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen silahsız kuvvet » Pzr Oca 07, 2007 15:50 pm

saç sorunum olmasaydı da; uzatıp, yakışıp yakışmadığını deneyebilseydim,
biraz (bu "biraz" güldürdü beni, aslında epey) kelceyim :D
ve.. "zorunlu, azami kısa saçlı" Barışsever olarak boy gösteriyorum sokaklarda :)

şaka bir yana.. şekilcilik ve önyargı insanın doğasında var.. sanırım önemli olan; kişinin önyargısını yıkıcı değil, yapıcı kılması.. ve
şekilciliğinin de; "insanlar görünüşüyle karşılanır, fikirleriyle uğurlanır" sözünden taşan değil de, bu söze sığan bir şekilcilik olması...

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Pzr Oca 07, 2007 15:57 pm

saç sorunum olmasaydı da; uzatıp, yakışıp yakışmadığını deneyebilseydim,
biraz (bu "biraz" güldürdü beni, aslında epey) kelceyim
ilahi silahsız kuvvet abiiiii :geberdim: :geberdim: :geberdim: :geberdim:
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...