silahsız kuvvet

Seviyeyi düşürmemek ve bölünmelere yol açabilecek siyasi, dini, spor/futbol konularının konuşulmaması kaydıyla, her türlü konunun konuşulabileceği serbest forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

silahsız kuvvet

Mesajgönderen fairground » Çrş Kas 22, 2006 09:48 am

sevgili kardeşim açtığın (kilitlenen) topiğe destek mesajı veremedim, kusura bakma geç kaldım. burada ortaya yazıyorum ki herkes görsün. en azından safım belli olsun.

sevgiler, saygılar..
Tanrı Türkiye'yi, yönetenlerinden korusun!

Kullanıcı avatarı
silahsız kuvvet
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen silahsız kuvvet » Çrş Kas 22, 2006 20:46 pm

teşekkür ederim üstad, sağolasın..

konuyu destekleyenlere de, tepki verenlere de teşekkürler..
üzülmemek elde değil, "tartışabilmeyi başaracağımız" umudunu kaybediyorum artık ben..

olmam gereken forumdayım.. geçerken uğrayıp demir atmadım, Barış Abi için geldim buraya.. neleri paylaşıp Barışseverlerle konuşmalıyım diye düşündüğümde aklıma Türkiye'den önce hiç birşey gelmiyor.. yanılmıyorsam etkinlikler forumuna şimdiye kadar hiç birşey yazmadım, orada çok güzel projeler var, çoğunu okudum, gerçekleşmesini gönülden destekliyorum bunların, ama karşıdaki muhataplarına inanmadığımdan dolayı bir şey yazmadım "yazamadım".. bu arada asla orada verilen çabaları küçümsemiyorum, yanlış anlaşılmasın..

daha başka neler paylaşabilirim; hangi şarkıyı dinlediğim kimin umrunda, kime faydası var en sevdiğim markaları, renkleri, şarkıları bilmesinin..

keşke kendimize gelebilsek hep birlikte, keşke hayran olduklarımızın siyasi pencerelerinden, açılarından bağımsız, "T.C. vatandaşlık" gömleği ile bakabilsek olaylara ve dünyaya, keşke yorumlu olabilsek..

sevgiler.. saygılar..

Kullanıcı avatarı
turkerr
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen turkerr » Prş Kas 23, 2006 00:55 am

silahsız kuvvetin yanındayız.......................................
KAYGISIZDA OLSA TÜRKER DERTLİDİR

Kullanıcı avatarı
Yakupca
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Yakupca » Prş Kas 23, 2006 16:06 pm

( Kişiye veya kişilere değil, inandığın değerlere ithaf olunur - kilitlenen konuya )

Menfaat halkalarıyla bezenmiş düz asvalt yollarda yürümediğin, çetin yolları seçtiğin sürece paçalarına çamur bulaşacaktır elbet. Hiç üstünü başını silme, öylece devam et. Bir gün düzlüğe çıktığında, paçalarına tutunmak isteyecekler, o paçalarda kendi pisliklerini göreceklerdir!...
İlle de Barış !!! O'nun kadar bize bizi anlatan olmadı hiç !
Sus ve Dinle!...
Resim

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Pzr Kas 26, 2006 03:14 am

ya abi eleştirmeden,tartışmadan nereye kadar ya...!

gündemdeki konulardan muhaf olmak zor geliyor...silahsız kuvvet de o kilitlenen konuda içimde kalan bazı şeylerden bahsetmiş...anladım ki bir daha "hiç kimse neden sesini çıkarmıyor olanlar için" diye düşünmeyecem...
duyarlılığınıza teşekkürler

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Pzt Oca 08, 2007 18:22 pm

bsey sorcam yha konu ne?:)