Moderatörler: barışhayranı, Mod

lokmanço yazdı::hayallah: ohh beiçimi rahatlattınız hayır dualarını eksik etmeyenlerden de askerlik fotolarını paylaşanlardan da ALLAH razı olsun saolun ....
lokmanço yazdı::hayallah: ohh beiçimi rahatlattınız hayır dualarını eksik etmeyenlerden de askerlik fotolarını paylaşanlardan da ALLAH razı olsun saolun ....
daha sadece muane oldum üzrinden bi kaç geçti o kadar yer falan belli değil sadece ayrılık beni düşündürüyor okadar.saolun yinedeodtulu23 yazdı:lokmanço yazdı::hayallah: ohh beiçimi rahatlattınız hayır dualarını eksik etmeyenlerden de askerlik fotolarını paylaşanlardan da ALLAH razı olsun saolun ....
Askerlik peygamber ocagıdır babayıgıt eger ben de su an okumuyor olsaydım senınle aynı donem olacaktık(86-4 sun heralde).ALLAH senı korusun bu arada acemı bırlık neresıymıs..şimdiden hayırlı teskereler....

silahsız kuvvet yazdı:Allah ordumuza zeval vermesin, askerimizin burnunu kanatmasın inşallah.
kardeşlerimizin sevdiklerini, geride bıraktıklarını, döndüklerinde bıraktıkları
gibi sağ sağlim bulabilmeleri dileğiyle, Allah cümlesine hayırlı görevler ve hayırlı teskereler nasip etsin.
hakkında hayırlısı olsun lokmanço,
hayırlı teskereler harlemci..

samanci yazdı:silahsız kuvvet yazdı:Allah ordumuza zeval vermesin, askerimizin burnunu kanatmasın inşallah.
kardeşlerimizin sevdiklerini, geride bıraktıklarını, döndüklerinde bıraktıkları
gibi sağ sağlim bulabilmeleri dileğiyle, Allah cümlesine hayırlı görevler ve hayırlı teskereler nasip etsin.
hakkında hayırlısı olsun lokmanço,
hayırlı teskereler harlemci..
amin