ibo ile güllüşah..pardon hülya...
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

ibo ile güllüşah..pardon hülya...
ibrahim tatlıses ve hülya avşarın bence ekranlara yansıyan rezilliğine ne diyorsunuz arkadaşlar...
....taşı gediğine koyalım...
kırkından sonra azanı teneşir paklar...
....taşı gediğine koyalım...
kırkından sonra azanı teneşir paklar...
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
Dediğin gibi rezillik Kadir... canı sıkılan, eğlencelik bir şeylerle sıkıntısını atmak isteyen halk bunlarda teselli buluyor, ben buna üzülüyorum en çok. O akşam eve gittiğimde bizimkiler de bunlarla oyalanıyordu
Kumandaya el koydum, değiştirdim kanalı
Taşı gediğine koyalım demişsin, haklısın, ancak ben o boyutta yorum yapmak istemiyorum; bendeki taşın gediğe büyük geleceğini düşünüyorum
Kumandaya el koydum, değiştirdim kanalı
Taşı gediğine koyalım demişsin, haklısın, ancak ben o boyutta yorum yapmak istemiyorum; bendeki taşın gediğe büyük geleceğini düşünüyorum
İlle de Barış !!! O'nun kadar bize bizi anlatan olmadı hiç !
Sus ve Dinle!...

Sus ve Dinle!...

-
COBAN YILDIZI
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

BENDE KATILIYORUM ARKADAŞLAR..Cindy yazdı:vesile_87 yazdı:Reyting uğruna yapmayacakları şey yok. Resmen rezillik. Ne yapacaklarını iyice şaşırdılar.
Aynen katiliyorum.
barış abimizde yıllarca tv programları yaptı ancak reyting alacağım diye yanlış hiç bir şey yapmadı...YAPMAZDIDA...
ADAM GİBİ ADAM BARIŞ MANÇO...
BİRİLERİ DERS ALMALI...
OKULLARDA DERS DİYE OKUTULMALI...
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

Ajdar,mazhar alanson,hülya avşar,..şimdi de ibo ve hülya avşar...!!!
her geçen gün reyting açlığı çekenler listesi gittikçe büyüyor...ne diyelim ki,bu davranışları ile işlerini doğru dürüst yapmayıp,farklı yoldan para kazanmak istediklerini ne de güzel belirtiyorlar...
(bi de şu adam yayındayken Türkçe'yi düzgün konuşsa...!!!)
her geçen gün reyting açlığı çekenler listesi gittikçe büyüyor...ne diyelim ki,bu davranışları ile işlerini doğru dürüst yapmayıp,farklı yoldan para kazanmak istediklerini ne de güzel belirtiyorlar...
(bi de şu adam yayındayken Türkçe'yi düzgün konuşsa...!!!)
Arkadaslar hepınıze katılıyorum reytıng ugruna yapmayacakları sey yok bunların Barış abımızde yıllardır televızyonda yayın yaptı.En kucuk bır lakayıtlık göremezsiniz ama şimdikiler ..........
Kadir arkadasımızın da dedıgı gıbı 40ından sonra azanları teneşir temizler bız bişey yapamayız....
Kadir arkadasımızın da dedıgı gıbı 40ından sonra azanları teneşir temizler bız bişey yapamayız....
Dün yıne yapayanlız
Dolaştım yollarda
Yagmurlarla ıslanan
Bomboş sokaklarda
Gözlerimde yaş,kalbimde sızı
Unutmadım SENİ
Unutamadım unutamadım ne olur anla beni
Dolaştım yollarda
Yagmurlarla ıslanan
Bomboş sokaklarda
Gözlerimde yaş,kalbimde sızı
Unutmadım SENİ
Unutamadım unutamadım ne olur anla beni
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

- silahsız kuvvet
- Profesyonel

- doner-zümrüt
- Üst Düzey Üye

- İletişim:
Rezillik tamamen.
Simdi de bizleri burada yine de konusturuyorlar! Amaclarin biri de bu olsa gerek.
Ama biliyormusunuz, neden televoleler filan o kadar cogaldi?!!! Bakanlar izleyenler, meraklilar cok!!!! Yoksa ne yapsalar faydasiz olurdu!
Ama böyle seyleri sevmeyenler de varmis, iyi ki de böyle
bizler yani!
TV zaten akillilari akilli, aptallari aptal yaparmis ( sözüm icin affola )
Simdi de bizleri burada yine de konusturuyorlar! Amaclarin biri de bu olsa gerek.
Ama biliyormusunuz, neden televoleler filan o kadar cogaldi?!!! Bakanlar izleyenler, meraklilar cok!!!! Yoksa ne yapsalar faydasiz olurdu!
Ama böyle seyleri sevmeyenler de varmis, iyi ki de böyle
TV zaten akillilari akilli, aptallari aptal yaparmis ( sözüm icin affola )
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

o kadar gereksz insanları ekrana taşiyolar kii şaşiorum walla..özellklee sabah progrmlarıı iiyicee azıtmiş duyduguma göree..bide anlm weremedğim bişi war,geneldee bu tür programlardn şikayetçi olanlar nedendr bilmem hem şikayet ediolar hemde izliolar..sonuçta onları buraya,izleyenler getirio..çewremde bazı kişiler "insanının psikolojisini bozuolar"diolar ama bi yandan da konuşuolar hattaa tartışıolar bile dedm ya anlm weremedm

- kadir 2023
- Demirbaş Üye

ARKADAŞIM SANA BİR ŞEY SORUCAM BARIŞ ABİMİZİN ZAMANINDA KANALLARDA YERLİ DİZİLER YOKTU YABACI FİLİM BELGESEL ÇİZGİ FİLİM VARDI ÇOĞUNLUKLA O YÜZDEN İZLEYECİ REYTİNG UĞRUNA BAKADAR REZİLLİK YAPIYOR BU YÖNDEN SANA KATILIYORUMvesile_87 yazdı:Reyting uğruna yapmayacakları şey yok. Resmen rezillik. Ne yapacaklarını iyice şaşırdılar.