DENK DÜŞTÜNÜZ MÜ?

Seviyeyi düşürmemek ve bölünmelere yol açabilecek siyasi, dini, spor/futbol konularının konuşulmaması kaydıyla, her türlü konunun konuşulabileceği serbest forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
samanci
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

DENK DÜŞTÜNÜZ MÜ?

Mesajgönderen samanci » Cum Kas 03, 2006 22:55 pm

yaw arkadaşlar hiç aynı şeylere denk düştünüz mü
mesela ben düştüm bu akşam giresun merkeze gittim biri ıslıkla anlıyormusun değil mi söylüyordu
biraz sonra debboy denilen caddeye tırmanırkende bir başkası aracında son ses gibi gibi çalıyordu sonra minibüse bindim arabada gülpemde çalıyordu yaw ne garip yer bu gireun yaw sizinde bu tip gariplikleriniz varmı ?

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Cum Kas 03, 2006 23:19 pm

sen barışçı olduğun için hemen bu durum dikkatini çekmiş...
ama senin yerinde mesela ayşe hatun önal hayranı biri olsa farkına bile varmaz... :D
YA NASİP.....
YA KISMET.....

Kullanıcı avatarı
lokmanço
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Re: DENK DÜŞTÜNÜZ MÜ?

Mesajgönderen lokmanço » Cum Kas 03, 2006 23:25 pm

samanci yazdı:yaw arkadaşlar hiç aynı şeylere denk düştünüz mü
mesela ben düştüm bu akşam giresun merkeze gittim biri ıslıkla anlıyormusun değil mi söylüyordu
biraz sonra debboy denilen caddeye tırmanırkende bir başkası aracında son ses gibi gibi çalıyordu sonra minibüse bindim arabada gülpemde çalıyordu yaw ne garip yer bu gireun yaw sizinde bu tip gariplikleriniz varmı ?

:hayallah: olmaz olur mu bende çok karşılaşıyorum arbada bangır bangır SARI ÇİZMELİ MERHMET AĞA,bazen bir bakkalın radyosunda kısık seste UNUTAMADIMyada arabada yolculuk ederken DAĞLAR DAĞLAR :) ama dikkat ettiğim bişey var çoğunlukla MANÇOLOJİ albümünden parçalar çalınıyor :( ama olsun bu da güzel :)

Kullanıcı avatarı
samanci
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen samanci » Cum Kas 03, 2006 23:32 pm

lokmanço yazdı:

:hayallah: olmaz olur mu bende çok karşılaşıyorum arbada bangır bangır SARI ÇİZMELİ MERHMET AĞA,bazen bir bakkalın radyosunda kısık seste UNUTAMADIMyada arabada yolculuk ederken DAĞLAR DAĞLAR :) ama dikkat ettiğim bişey var çoğunlukla MANÇOLOJİ albümünden parçalar çalınıyor :( ama olsun bu da güzel :)

haklısın ama geçen günde dağlar dağlar vardı hemde ilk version radyoda son ses dinledim millet en sonunda beni tımarhanelik zannedecek yaw ;)

Kullanıcı avatarı
sameth
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen sameth » Cmt Kas 04, 2006 17:17 pm

samanci yazdı:
lokmanço yazdı:
biraz sonra debboy denilen caddeye tırmanırkende bir başkası aracında sn ses gibi gibi çalıyordu sonra minibüse bindim arabada gülpemde çalıyordu yaw ne garip yer bu gireun yaw sizinde bu tip gariplikleriniz varmı ?

:hayallah: olmaz olur mu bende çk karşılaşıyorum arbada bangır bangır SARI ÇİZMELİ MERHMET AĞA,bazen bir bakkalın radyosunda kısık seste UNUTAMADIMyada arabada yolculuk ederken DAĞLAR DAĞLAR :) ama dikkat ettiğim bişey var çoğunlukla MANÇOLOJİ albümünden parçalar çalınıyor :( ama olsun bu da güzel :)

haklısın ama geçen günde dağlar dağlar vardı hemde ilk version radyoda son ses dinledim millet en sonunda beni tımarhanelik zannedecek yaw ;)
banada rast geliy0r bende bu ara arabamda devamli ride on mirandayi caliyom bangir bangir
artık yokum sağlıcakla kalın