ARkadaslar,Üstad Ismet Bozdag'in "SON" kitabi...

Seviyeyi düşürmemek ve bölünmelere yol açabilecek siyasi, dini, spor/futbol konularının konuşulmaması kaydıyla, her türlü konunun konuşulabileceği serbest forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

ARkadaslar,Üstad Ismet Bozdag'in "SON" kitabi...

Mesajgönderen baris_onsel » Cmt Eki 28, 2006 00:16 am

Belgelerinde Atatürk Soykirim Iddalarini Reddediyor.
Ve üstad Ismet Bozdag,kitabin sunumunda diyor ki;
"90 Yillijk hayatimin SON kitabini yayinliyorum.Eger Ermeniler,1. Dünya Savasi sirasinda olup bitenlerin ardina sinerek,dünyayi,olmamis bir soykirima ,inandirmak hevesine düsmemis olsaydi,bu kitabi da yayinlamayacaktim.
Çünkü bilen bilir,90 yasinda bir polemik kitabi yazmak,"çok güç" olmaktan fazla bir seydir!
Isviçre gibi uygar olmak zorundaki bir ülkede Türk Tarihi Kurumu Baskanimiz Yusuf Halaçoglu "konustu" diye tutuklaninca,gerçegi polemik alanina çekmek,bir "aydin görevi" oldu.Iste bu yüzden 90 yasimda daktilomun basina oturdum.Yazdiklarimin hepsi belgeye,bilgiye,tarihsel gerçeklere dayalidir." :alkis:
Bozdag'in bu kitabinin "son" olmayacagina inaniyor,yenilerini sabirsizlikla bekliyoruz...

Kullanıcı avatarı
silahsız kuvvet
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen silahsız kuvvet » Cmt Eki 28, 2006 18:43 pm

bilgi için teşekkürler.. beynini tarih ile yıkamış bir çınar yazarsa, çıkan eser tüm ahmak beyinlere indirilmiş ağır bir yumruk gibi olacaktır sanırım..

bu konuda daha önce de yazılmış olan önemli eserlere örnekler:

Kemal Çiçek - Ermeniler’in Zorunlu Göçü,
Necdet Sevinç - Arşiv Belgeleriyle Tehcir-Ermeni İddiaları ve Gerçekler
Hasan Dilan - Fransız Diplomatik Belgelerinde Ermeni Olayları
Kamuran Gürün, Yusuf Halaçoğlu, Hikmet Özdemir, Bilal N. Şimşir, Gündüz Aktan’ın yerli ve yabancı belgelerle hazırlanmış kitapları (alıntı)

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Cmt Eki 28, 2006 21:29 pm

bende sana bu konu ile ilgilendiin için ayrica tesekkür ederim silahsiz kuvvet adli kardesim...ve senin de verdiin bilgiler için tesekkür ederim... :)