öncelikle teşekkür ederim yazı için

Seviyeyi düşürmemek ve bölünmelere yol açabilecek siyasi, dini, spor/futbol konularının konuşulmaması kaydıyla, her türlü konunun konuşulabileceği serbest forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

öncelikle teşekkür ederim yazı için

Mesajgönderen baris_onsel » Pzr Ağu 13, 2006 16:33 pm

yazınız tek kelime ile "harika".gerçekten Atatürk'ü neredeyse her yönü ile ele almış ve bizlere de O'nun hakkında duymadıklarımız ve dolayısıyla bilmediklerimizi anlatmışsınız.sizi bi konuda eleştirmek istiyorum aslında ama cesaret etmek konusunda tereddütlüyüm.neden biliyor musunuz?birazdan söyleyeceğim eleştiri konusu hakkında girişimlerde bulunup bulunmadığınızı bilmiyorum.neyse...
yazınızda da belirttiğiniz gibi (tam olarak alıntı yapmadım) "keşke bu gibi bilinmeyen şeyleri bilip,bilinçli bireyler yetiştirseydik diyoruz değil mi?mesela işte doğayla iç içe olan belediye başkanları yetiştirebilseydik demiştiniz.herneyse,benim yakındığım konu neden sizler gibi birçok belgeye sahip yazar ya da araştırmacılar;bu belgeleri gündeme getirmekte istekli davranmıyorlar?yani bu gibi şeyler öğrendiğimde moralim hem yükseliyor hem düşüyor.ne kadar güzel işler yapmış Atatürk diyorum,ardından neden bunları daha önceden öğrenemedim ki diyorum.suçl bizde de yok değil kabul ediyorum.belki hepimiz araştırmıyoruz.ama işte en küçük ve ilginç bilgileri okullarda okutsaydık,daha iyi bireyler yetiştirebilirdik diyoruz.sizde diyorsunuz.(yine tam olarak alıntı yapmadım)merak ettiğim konu şu,bu gibi belge biriktiren araştırmacılar,gazeteciler,yazarlar..vs olsun,neden bu belgeleri gün ışığına çıkartmıyorlar?neden sanki birer tarihi eser gibi saklıyorlar?Ha açığa çıkartanlar var mı,var.onun için sözüm meclisten dışarıdır...yazınız için daha doğrusu;bir emek verip bizleri bilgilendirdiğiniz için size bir daha teşekkür ederim...