Ah salak kafam

Seviyeyi düşürmemek ve bölünmelere yol açabilecek siyasi, dini, spor/futbol konularının konuşulmaması kaydıyla, her türlü konunun konuşulabileceği serbest forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

mançocu31
Yeni Üye
Yeni Üye

Ah salak kafam

Mesajgönderen mançocu31 » Pzr May 14, 2006 16:34 pm

eğer böyle karşılık göreceğimi bilseydim verdiğim linki eklemezdim ne biliyim
sizin rapidshare a çoktan NANİK yaptığınızı benim de bi faydam olsun istedim ama kimse merak etmesin bu forumda bi daha benim mesajımı görmiyceksiniz herkesten sonsuz kere özür diliyorum eğre sık sık foruma girebilseydim ama okul falan malum pek zaman ayrılamıyo
bu son mesajım forumu bırakıyorum baaaaaaaaaay

:gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi:

Kullanıcı avatarı
dexar
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen dexar » Pzr May 14, 2006 16:57 pm

kardeşim lürfen bizi mazur gör kendi adıma bir hata yaptıysam özür dilerim :( seni kırdıysak buradaki tüm barışseverler adına çok çok özür dilerim
_-:: KaLPLeR BeRaBeR ::-_

Elbet bir gün bu gerçekleşecek
--->Barış Manço Müzesi<---

Kullanıcı avatarı
emre yilmaz
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen emre yilmaz » Pzr May 14, 2006 17:54 pm

yahu arkadaş bi katkıda bulunmak istemiş neden bu kadar üstüne gidildi anlamadım. ayıp olmuş walla. Mançocu31 forumu bırakma