Bu Foruma Bi Baktım Da...

Seviyeyi düşürmemek ve bölünmelere yol açabilecek siyasi, dini, spor/futbol konularının konuşulmaması kaydıyla, her türlü konunun konuşulabileceği serbest forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Prş Eyl 13, 2007 19:43 pm

satellite yazdı:en baştan beri bu topic i takip ediyorum en sonunda yeter dedim nedir abicim böyle sıradışı basit laflar hıı güzel başlıklarda var ama yersiz. bu site BARIŞ MANÇO adına açılmış saygın bir site hayatı müziği eserleri klipleri vs vs... üyemiz piyasada olmayan eserleri klipleri hatta resimleri paylaşıyor 2eli geçmeyen teşekkür alıyor ama iş GEYİĞE GELİNCE sayfalarca yersiz cevaplar verliyor onun bende serbest mixin kaldırılmasından yanayım :!:

çok teşekkür ederim çok sağolasın

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Prş Eyl 13, 2007 19:44 pm

ogulcan yazdı:
ogulcan yazdı:
ogulcan yazdı:
ogulcan yazdı:
harlemci yazdı:
jonturk_emre yazdı:eger mod bi yerde bi kusur gormedigine gore sorun yok hem begenmeyen gormek istemeyen kendi gider ayrica butun forumlarda boyle bi bolum zaten mevcut ustelik senin reklamini yaptigin plaknet.com da bıle :!:

Kendi işimin patronuyum. Senin gibileri kesinlikle siteme almam. Zaten girsen de mesaj yazamadan siteden atarım. Benim sitem Barış Manço sitesi değil, burda izlediğin videoların sahibi site plaknet.com ve 7den77ye.net öyle olması için çabaladım. Hatta izlerken küfür ettiğinde benim kulaklarım çınlıyor. Bir laf vardır;

Koyun kurt ile gezerdi,
fikir başka başka olmasa

senin içinde ki kin ve nefret öyle taşmış ki, artık ne biriktirdiysen içinde plaknet e taşırmışsın, ey insan ! ben plakneti açtım ziyaretçiler gezsin diye, bura gibi kapasaydım. birde laylaylom mix diye bi bölüm açsaydım o zaman yaranırdık size, benim peşkeş çekecek sitem yok. delikanlı gibi söylüyorum. senin gibi ona buna laf atan, açık açık niyetini belli eden kişiyi siteme almıyorum.

Ogulcan ya da bir başkası farketmez, kim derse desin gerçekten haklı, ancak üzülerek söylüyorum ki, bu bölüm bu amaçlarla açılmadı. açıldığı günlerde ki mesajlara dönüp baktığınızda karşınıza garip ama gerçek birşey çıkacaktır. Bazılarınız kızgın kumlardan serin sulara atladınız. Ancak şunu diyebilirim ki, artık bu site isim olarak kaile alınmayan bir site haline geldi. bunu ben değil sokakta ki kediler bile söyler.

eskilerin tadı bir başkaydı. o zaman yaşandı ve bitti herşey, şimdi aynı filmi 40bininci kez izlemenin bana bi getirisi yok. 1000 lerce gündür sitedeyim. kime ne desem havada atmosfere karışıyor sözlerim, en iyisi vicdan terazislerinizin ayarlarına bi bakım çekin.

Selametle

batubey yazdı:arkadaşlar Oğulcan bu konuda biraz ağır kelimeler kullanmış olabilir ama bu konuda haklı siteye giren çoğu arkadaşımız serbest mixte yazı yazıyor elbette serbest mixte bizler için açıldı ve tabiki buradada birşeyler paylaşıcaz yorum yapıcaz eğlenicez gülcez ama biz biraz abarttık 34BM777(Suat abi) çalıştıgı yerdeki fotoğrafı paylaşmış 2154 kişiden sadece 25 kişi yorum yapmış,uzun süre bağlantı kurmaya çalışıp sabırla cevabını bekledigimiz Bahadır Akkuzu'yu plaknet.com sitesinde sorularımızı cevaplamaya ikna ettik Ömer abi konuyu mixe açtı fakat 282 kişiden 10 kişi yorum yapmış bizim bundan ne çıkarımız olabilir ne Ömer abinin ne benim sadece bizler için yapılmış bişey ama bunada ilgi gösterilmedi,İnci Manço'nun ev için kampanya başlatın mail atın diye rica ettigi konuya 4060 kişi bakmış 57 tane yorum var,samet ahmetin paylaştıgı resimlere 1430 kişi bakıp 39 kişi yorum yapmış,benim paylaştığım resimlere 315 kişi bakıp 30 kişi yorum yapmış ama bi serbest mixe bakıyoruz 'şu anda hangi şarkıyı dinliyoruz' konusuna 3133 kişi yorum yapmış ya da '2023 TAMAM, ŞİMDİ DE 2043'E BARIŞ ABİMİZİN 100. YILDÖNÜMÜNE' konusuna 1186 kişi yorum yapmış arkadaşlar bunun bize ne faydası var hadi biri bana açıklasın bunu desin ki 2043 yaparsak şu faydası olcak eğer faydalı bişeyse tek başıma bunu bitireceğime söz veriyorum ama arkadaşlar bence hiç bir faydası yok lütfen biraz daha dikkatli olalım

bakın;serbest mix:1162 başlık sayısı 24740 mesaj sayısı
bu da uzun uğraşlar sonucu bulunan upload edilen fotoğrafların başlık ve mesaj sayısı;87 başlık sayısı 1177 mesaj sayısı

lütfen biraz daha sitenin diğer bölümleriylede ilgilenelim

efemanco yazdı:serbest mix bölümünü toptan kaldıralım bu abuk ve gereksiz tartışmalarda toptan bitsin en iyisi burdan modlara duyrulur...

EDDA_esra yazdı:
efemanco yazdı:serbest mix bölümünü toptan kaldıralım bu abuk ve gereksiz tartışmalarda toptan bitsin en iyisi burdan modlara duyrulur...

sanırım bu konuda bende hak weriyorum..kavgalar,hakaretler,sataşmalar hep serbest mix.de,çünkü adı üstünde SERBEST..eğer biraz doz ayarlanabilseydi burada çok güzel diologlar, paylaşımlar olabilirdi.ama amacından artık sapılmaya başlandı..ŞU ANDA BİR YARIŞMA DÜZENLEDİM "MANÇO ŞARKILARIYLA SES YARIŞMASI" BAKALIM ne kadar ilgi görecek..sanmıyorum fakat ben yinede barış abimizin şarkılarının unutulmaması için bu etkinliğin devamını getireceğimi belirtmek istiyorum...ARKADAŞLAR EĞER BU SATAŞMALAR,HAKARETLER, EMEĞE SAYGISIZLIK BU ŞEKİLDE DEVAM EDERSE BİR ÇOK BARIŞSEVERİMİZİ VE SERBEST MİX.FORUMUNU KAYBEDECEĞİZ.DÜZELME OLMADIĞI SÜRECE BENDE SERBEST MİX.İN KAPANMASI KARARINDAYIM.KENDİNİZE GELİN..(UNUTMADAN PINARCIM HERHALDE EDA ABLA DEDİĞİN BENİM, BEN HERHANGİ BİR ŞEKİLDE OĞULCANI UYARMADIM)

UMUT YASAM CAN yazdı:sevgılı barıs mançonun konusulmadıgı bı yerde bnm ısım yok ozaman.barısı konusalım
onu yasatalım
gelecek yenı nesıl barıssdan yararlansın saygılar

herşey yorumsuz...
Modlar Top sizde....

satellite yazdı:en baştan beri bu topic i takip ediyorum en sonunda yeter dedim nedir abicim böyle sıradışı basit laflar hıı güzel başlıklarda var ama yersiz. bu site BARIŞ MANÇO adına açılmış saygın bir site hayatı müziği eserleri klipleri vs vs... üyemiz piyasada olmayan eserleri klipleri hatta resimleri paylaşıyor 2eli geçmeyen teşekkür alıyor ama iş GEYİĞE GELİNCE sayfalarca yersiz cevaplar verliyor onun bende serbest mixin kaldırılmasından yanayım :!:

bütün mesajları topluorum ki görülsün...
Modlardan Ya da gerekirse Site Amininden Açıklama Bekliyoruz...
Top Sizde....

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen fairground » Prş Eyl 13, 2007 20:01 pm

Kaldırılmasın.

bazı topikler ayıklansın yeter.
çok faydalı topiklerde oldu kimse inkar edemez.
Tanrı Türkiye'yi, yönetenlerinden korusun!

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Prş Eyl 13, 2007 20:16 pm

işte sen de diyorsun ol+du du geçmiş zaman artık olmuyor ömergökyarın yazısı da bunun üzerine onun fikriyle açıldı ve bugun çöplüğe döndüünü sölüyor kendi de

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen jonturk_emre » Prş Eyl 13, 2007 20:21 pm

öncelıkle kalksın veya kalmasın bana bı yararı veya zararı yok.Gerekeni modlar yaparda takıldıgım nokta şu efe kardeş kaldırılsın dıosun ıyı guzelde 2043'E KADAR SAYMA KONUSUNDA o sayıların yarısını sen kendın saydın abi !

ayrıca fairground'un dediğine bende hak veriyorum kaldırılmasın sadece sayı saymalar hangi müziği dinliyorum gibi şeyler silinebilir.Çünkü aralarında arkadaşlarımızın actıgı güzel konularda var.Onlara yazık olmasın yani...

SAYGILAR
Emre başkaya

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Prş Eyl 13, 2007 20:54 pm

özrümü okudun mu sen....
bi de eskiden çok güzel di bu forum dilimde tüy bitti sonrada n saçmaladı ve raydan çıktı bence kapatılmalı.... hala altını çizerek söylüyorum site serbestmix.com dan ibaret değildir

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen fairground » Prş Eyl 13, 2007 21:20 pm

jonturk_emre yazdı:

öncelıkle kalksın veya kalmasın bana bı yararı veya zararı yok.Gerekeni modlar yaparda takıldıgım nokta şu efe kardeş kaldırılsın dıosun ıyı guzelde 2043'E KADAR SAYMA KONUSUNDA o sayıların yarısını sen kendın saydın abi !

buyrun burdan yakın.
hala iyi topikler açılabilir,açılıyor da.
kapatılmasına karşıyım.
atılan mesajların %90'ına da karşıyım bunun yanında.
yani hem kapatılsıncılara hem de kapatılmasıncılara hak veriyorum :)

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen jonturk_emre » Prş Eyl 13, 2007 21:51 pm

ogulcan yazdı:özrümü okudun mu sen....

evet
Emre başkaya

Mod
Moderator
Moderator
İletişim:

Mesajgönderen Mod » Prş Eyl 13, 2007 23:02 pm

Sayın Üyelerimiz,

"Serbest Mix" adlı bölümümüz, daha önceden forumumuzda yer almıyorken, siz üyelerimizin istekleri doğrultusunda açılmıştır. Dünyadaki her forumda üyelerin kaynaşmaları amacıyla bu tarz konu dışı bir forum bulunmaktadır. Forum kuralları bellidir. Kurallara aykırı olmadıkça sadece bu forum içerisinde üyeler birbirleri ile paylaşımlarda bulunabilirler. Spor, siyaset ve dini propagandalara; hakaret ve küfür içerikli mesajlara kesinlikle izin verilmemektedir.

Tüm üyeler bir bireydir ve kendi mesajlarından kendileri sorumludurlar. Hiç bir üye bir başkasına kendi haklarına tecavüzde bulunulmadıkça, nasıl ve ne tür yazılar yazacağını, nerelere yazması gerektiğini emredemez. Bizim de dileğimiz tabii ki "Serbest Mix" bölümümüzün daha kaliteli konularla gündeme gelmesidir; fakat açılan her konuya "Bu konu kalitesiz, kilitliyoruz; siliyoruz" diyerek forum kurallarında belirtilmemiş bir sebepten dolayı müdahale etmemiz yakışı kalmayacak bir durumdur. Çünkü birine göre doğru olan bir şey, bir başkasına göre doğru olmayabilir. Herkesi aynı anda memnun edebilmek, hiç bir zaman mümkün değildir.

Sizlerden bu şekilde ikili tartışmaların, gereksiz polemiklerin yer aldığı konular yerine; daha temiz, daha seviyeli ve daha kaliteli konular bekliyoruz.

Tartışmaların uzamaması için topik moderatör tarafından kilitlenmiştir.

Saygılarımızla,
Barış Manço Mix Web Team
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM