2007 öss
Moderatörler: barışhayranı, Mod
:)
fazla bi beklentim yok canım eniştemin yanından YILDIZ TEKNİK'ten yer ayırtmaya çalışıyorum
( 2 yıllık ama) Anadolu teknik lisesiyizde 
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
rapin_kizi__ yazdı:dıkey gecıs yaparsın:) bundan kolay ne var yha:)dusundugun seye bak:)keske bende teknık lıse olsam:(60 tane matematık sorusu ıle ugrasmak zorunda kalmazdım
evet niyetim öyle acak şöyle bir şey var okuduğum 4 yılda benim Matematiğim Çürüdü. Okuluumdaki hocalar sağolsun 7.Sınftan bi farkımız yok. O yüzden Teknik lise olsam gibi şeyler kullanma bence bir başka şeyde şu: kızların teknik liseye gitmesine iyi gözle bakmıyorum ortam çok pislik çünkü. okulda 5000 kişi var 500 kız böyle bişey varmı?
milletin gözü bi kişide kızlar böyle bahçede bulunamıyor. Hangi Ağaç altında biri var kesin kızdır. Bu kadar berbat bizim okul. Allah Islah eylesin...
Şimdi en baştan çalışıyoruz :S(yani ben)
210 Puan civarı alırsam çok iyi olacak... hadi herkeze başarılar...
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
http://www.ugur.k12.tr/oss/default.asp bu sıtede netı yazıp puanını buluyorsunuz ben ortalama olarak kendımınkını yazdım 254 falan oluyor okuldanda bı 75 falan alsam:) ah ah bekle benı bogazıcı ben gelıyorummm
Boğaziçi falan Yalan...
Hep Marka. Markalara aldırma derim... en iyi öğrenebilieceğin yeri araştır ve oraya git.
Hep Marka. Markalara aldırma derim... en iyi öğrenebilieceğin yeri araştır ve oraya git.
Sürekli güncellenen klasör Arşivim şimdilik 20 GB http://rapidshare.com/users/R7QQGV
Allahım inşallah iyi bi yeri kazanırız...hiçbirimiz seneye kalmayız.
ve seneye mezun sadece fen, anadolu ve süper liseler olucak ...düzliseler olmayacak.
bu yüzden giren kişi sayısı azalabilir.ama bu sene össye girecekler bunun farkında olduğundan bir çok insan şansını seneye deneyecek gene kimsye bi faydası olmayacak yani az kişinin mezun olması!
ve seneye mezun sadece fen, anadolu ve süper liseler olucak ...düzliseler olmayacak.
bu yüzden giren kişi sayısı azalabilir.ama bu sene össye girecekler bunun farkında olduğundan bir çok insan şansını seneye deneyecek gene kimsye bi faydası olmayacak yani az kişinin mezun olması!
sinem yazdı:Allahım inşallah iyi bi yeri kazanırız...hiçbirimiz seneye kalmayız.
amin işallah hepimiz kazanırız..
- nehir taşçı
- Demirbaş Üye

- baris_onsel
- Demirbaş Üye

Biraz geç oldu ama
Umarım herkesin sınavı dilediği gibi geçer ve herkes istediği bir bölüme gider.Dualarımız sizinle
Yanlız şunu da unutmayın herşey üniversiteyi kazanmakla bitmiyor.Bende kızardım sınava gireceğim zaman bana böyle söyleyenlere ama haklılarmış...Gerçek hayat üniversite bitince başlıyormuş ve tabiri caizse bu gerçek bir tokat gibi çarpıyor insanın yüzüne...Yinede hevesiniz kaçmasın üniversite yılları yaşabileceğiniz en güzel yıllar.Umarım hepiniz tadarsınız bu yılları.Özgürlüğü,ebeveynler olmadan yaşam mücadelesi vermeyi,yurt hayatını
Her şey sırası gelince yaşanacak nasıl olsa...
Dünü bilmeden bugünü yaşamanin bedeli öylesine ağırdi ki
Yarını bugünden kurtarmak için hayatımda
ikinci kez söz verdim
Birinciyi tutamamıştım ama
ikinciyi tutacağıma söz vermiştim...
Yarını bugünden kurtarmak için hayatımda
ikinci kez söz verdim
Birinciyi tutamamıştım ama
ikinciyi tutacağıma söz vermiştim...
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

"nasıl geçti" sorusuna şimdi ne cevap versem bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim ki bu seneki soruları çok beğendim...çözemediklerim de dahil hemen hemen hepsi çok kaliteli sorulardı...sınav renk değiştiriyor gibi geldi bana, siz ne dersiniz bilmem..."hayırlısı" deyip üç nokta koymaktan başka yapacak bir şey yok...
- hatice zuhal pala
- Profesyonel

kulahmet yazdı:"nasıl geçti" sorusuna şimdi ne cevap versem bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim ki bu seneki soruları çok beğendim...çözemediklerim de dahil hemen hemen hepsi çok kaliteli sorulardı...sınav renk değiştiriyor gibi geldi bana, siz ne dersiniz bilmem..."hayırlısı" deyip üç nokta koymaktan başka yapacak bir şey yok...
SINAV SORULARINI BEĞENDİN DEMEK... İNŞAALLAH ONLARDA SENİN CEVAPLARINI BEĞENİRLER...
RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN....
YALNIZ BİŞEYİ SAKIN UNTMAYIN KAZANMAKLA İŞ BİTMİYOR ÜNÜVERSİTEDE ŞİMDİ ÇALIŞTIĞINIZIN 2 KATI ÇALIŞACAKSINIZ....
HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN ARKADAŞLAR..
SELAMETLE...
- hatice zuhal pala
- Profesyonel

- hatice zuhal pala
- Profesyonel