Şu an napıyorsunuz ?
Moderatörler: barışhayranı, Mod
-
samet ahmet
- manco halil
- Profesyonel

pınara
selam arkadaşlar ama malesef pınar benı anlamıyor ben okula neden gıtmedını bılıyorum da o benım anladımı anlayamıyor :D bıde pınar çok tatlı bır kızsın ..sevgı ve barış la kal...
halil
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
aytac yazdı:Ankara'dan şimdi geldim ve bilgisayarı açtım.Hayatımın en güzel 2 gününü geçirdim Ankara'da.Hayatımda hiç bu kadar mutlu olmamıştım.Bana bu güzel günü yaşatanlara buradan teşekkür ederim...
Allah mesut etsın...
kuresel ısınma hakkında ıngılızce konusmakta olan adamın soyledıklerını yazmaktan ne kadar nefret ettıgımı dusunuyorum
aytac yazdı:Ankara'dan şimdi geldim ve bilgisayarı açtım.Hayatımın en güzel 2 gününü geçirdim Ankara'da.Hayatımda hiç bu kadar mutlu olmamıştım.Bana bu güzel günü yaşatanlara buradan teşekkür ederim...
Ankarada güzel gün geçirilmez mi yaa.. Deniz yok belki ama başka güzel şeylerin olduğuna eminim.. Ama seni bu kadar memnun eden şeyin ne olduğunu merak ettim doğrusu
Bende şuan iç çekip duruyorum. Buraların kasvetli havasında düşüncelerim beni hapsediyor... Haykırmak istiyorum ama herşey boğazımda düğümleniyor...
Zaman... Biz onu tükettik sanırken, aslında onun bizi tükettiğini fark ettiğimizde vakit çok geç oluyor! (Can DÜNDAR)
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- manco halil
- Profesyonel

sa
su an barış abımı dınlıyorum gülbebegım ah aha neredesın barış baba barış abı barış celebı..nerede sın abı nerede nerede
halil
- manco halil
- Profesyonel

- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
Re: ds
manco halil yazdı:kavga yok savaş yok arkadaslar savaşmayın sevişin lütfen ..nedenlerıde bır kenara atın...
sen dayakmı ıstıyorsun valla bak barıs abının hatrı olmasa bı guzel gırıscem sana ama dua et....