Cep Telefonlarındaki Mesajlar...

Seviyeyi düşürmemek ve bölünmelere yol açabilecek siyasi, dini, spor/futbol konularının konuşulmaması kaydıyla, her türlü konunun konuşulabileceği serbest forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
black_metallist
Profesyonel
Profesyonel

Cep Telefonlarındaki Mesajlar...

Mesajgönderen black_metallist » Çrş Eyl 21, 2005 21:36 pm

Cep telefonlarındaki anlamlı, espirili, düşündüren, aşk-sevgi v.s bildiğiniz mesajlar var ise (abartılı olmayacak şekilde) burada paylaşalım ama sadece mesajlar olsun hem bilmediklerimiz var ise böylece öğrenmiş ve sayemizde üyelerde kullanmış olur diye düşünüyorum ben bir kaç tane ile başlıyayım ;

*BIR YAGMUR DAMLASI SENI SEVIYORUM ANLAMI TASISAYDI VE SEN BANA SENI NE KADAR SEVDIGIMI SORACAK OLSAYDIN, INAN KI BIRTANEM HER GUN YAGMUR YAGARDI
*YANAGINA DUSEN KAR TANESI ERIYIP DUDAKLARINA INDIGINDE VE O BIR DAMLA SERINLIGI BIRIYLE PAYLASMAK ISTEDIGINDE YUZUNU RUZGARA DON, ORDAYIM!
*SENI YILDIZLARA BENZETIYORUM ONLAR KADAR UZAK ONLAR KADAR ERISILMEZSIN AMA BIR FARKIN VAR ONLAR BIN TANE SEN BIR TANESIN.
*DUN GECE SENI O KADAR ARADIM KI, SOGUK VUCUDUMA DOKUNMANI O KADAR ISTEDIM KI, YATAGA CIPLAK VE SENSIZ GIRMEK ZORUNDA KALDIM! NEREDEYDIN BENIM CANIM PIJAMALARIM
*NIYE OYLE APTAL APTAL BAKIYORSUN? BENIM BEN, CEP TELEFONUN. CANTANDA DURMAK BOGUCU VE KARANLIKTI. BENI CIKARDIGIN ICIN TESEKKUR EDERIM!
*SANA SARILMAYI O KADAR COK SEVIYORUM KI. CUNKU O SIRADA YUZUNE BAKMAM GEREKMIYOR

v.s v.s daha buldukça yazarım tabiki bilmediklerimiz varsa mutlaka buraya yazalım 8)
Temizlik Tamamlandı Sayılır. Son Rütüşleri çekiyorum...

Kullanıcı avatarı
All Soul's Night
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye

Mesajgönderen All Soul's Night » Sal Kas 22, 2005 15:31 pm

AŞK GÜLÜ DİKENİYLE AVUÇLAMAYA BENZER! ELLERİN KAN İÇİNDE KALIR AMA DİKENLERİN HESABINI GÜLDEN SORAMAZSIN

BİRGÜN DUDAKLARIN KURURSA OKYANUSU GETİRİRİM SANA AKŞAM AYAZINDA TİTRERSEN GÜNEŞİ GETİRİRİM SANA
EĞER GÖNLÜN BİR SEVGİ ARARSA KALBİMİ SÖKÜP GETİRİRİM SANA

BATARYASI ZAYIF RÜYALARIMIZA ŞEBEKE HATASI SEBEBİYLE BİRSÜRE ULAŞILAMADI. ŞİMDİ İSE FULL ÇEKEN HATTIMLA SENİNLEYİM.

SESİNİ DUYSAMDA HERAN YÜZÜNÜ GÖRMEK GİBİ DEĞİL
ÖZLEDİĞİMİ BİL HERAN HİÇBİR ŞEY SENİ SEVMEK GİBİ DEĞİL

YATAĞINI GÜL YAPRAKLARIYLA RÜYALARINI PAPTYALARLA SÜSLEDİM
ÜZERİNİ SEVGİMLE ÖRTTÜM TÜM KABUSLARINIDA BEN ALDIM Kİ SEN RAHAT UYU BİRTANEM!

AŞKIM YATAĞIN, SEVGİM YORGANIN, YÜREĞİM YASTIĞIN OLSUN İYİ UYU BİR TANEM.

SEN SENİ SEVENİ GÖRMEYECEK KADAR KÖRSEN. ODA SANA SEVGİSİNİ SÖYLEMEYECEK KADAR GURURLUDUR.

BİZİM ÖMRÜMÜZDE IRMAKLAR VARDIR. SULARINDA HAYALLERİMİZİ YÜZDÜRDÜĞÜMÜZ. BİZİM ÖMRÜMÜZDE DOSTLARIMIZ VARDIR GÜNLERİMİZ AYRI GEÇTİĞİNDE ÜZÜLDÜĞÜMÜZ.

BEN SEVDANIN SOKAĞINDA OTURUYORUM GECELER HİÇ BİTMİYOR. BEN HİÇ UYUMUYORUM.

YÜREĞİM HAFİF ISLAKTIR BENİM KUYTU KÖŞELERDE AĞLAMAKTAN VE RENGİ HAFİF UÇUKTUR KURUSUN DİYE KAÇ KEZ GÜNEŞE ASMAKTAN.

SENİ UNUTMAK İÇİN AND İÇTİM GÖZLERİN GELDİ AKLIMA VAZGEÇTİM.

HADİ UYANDIR BENİ SÖYLE GÖRDÜĞÜM ZAMANSIZ BİR DÜŞMÜ HADİ GİT, UZAKLAŞ, YOKLUĞUNA İNANDIR BENİ GERÇEKTEN
YORULDUM HER BULDUĞUM YERDE SENİ KAYBETMEKTEN.

GÖZLERİN NEHİR KİRPİKLERİN KÖPRÜ OLSA BEN ÜZERİNDEN GEÇERKEN İPLER KOPSA VE DÜŞTÜĞÜM YER DUDAKLARIN OLSA.

NE SENİ UNUTMAK İÇİN BİR ÇABAM VAR İÇİMDE NEDE AŞKIMI KÖRÜKLEYEN BİR RÜZGAR NE SENİ GÖRMEDEN DURABİLECEK KADAR GÜÇLÜYÜM NEDE GÖRMEYE DAYANACAK KALBİM VAR.

BİR GÜN HAYATIN BÜTÜN GÜZELLİKLERİNDEN VAZGEÇİP SESSİZ SEDASIZ ÖLÜME GİTMEK İSTERSEN YANIMA GELKİ SANA SENSİZ YAŞAMANIN SENSİZ OLMANIN ÖLÜM OLDUĞUNU GÖSTEREYİM.

GÖZLERİN GÖZLERİME DEĞDİĞİNDE FELAKETİM OLURDU AĞLARDIM.

NE ZAMAN AYRILIK SAATİ GELSE İÇİMDEKİ GÜLLERİN BOYNU BÜKÜK BİR ZAMAN KALIRIM ÖYLECE NEDEN SONRA GİTTİĞİNİ ANLARIM İÇİMDE GÜLLER AĞLAR BEN AĞLARIM.

HADİ GEL TUT ELLERİMİ! BENİMLE YAN! BENİMLE MEYDAN OKU HER ÇARESİZLİĞE BENİMLE UYU BENİMLE UYAN. BİRLİKTE VARALIM ONUNCU AYLARA BEN BİR EYLÜL SEN BİR HAZİRAN

NEZAMAN TUTSAM ELLERİNİ GÖZLERİMİN ÖNÜNDEN MEVSİMLER GEÇER NEZAMAN GÖZLERİN GÖZLERİME DEĞSE SAMANYOLUNDAN BİR YILDIZ DÜŞER.

BUGÜN YENİ BİR MEYHANE KEŞFETTİM MEZARLIĞIN KARŞISINDA BİRGÜN BENİ ARARDA BULAMAZSAN YA MEYHANEDEYİM YADA TAM KARŞISINDA

Kullanıcı avatarı
nehir taşçı
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen nehir taşçı » Sal Kas 22, 2005 16:29 pm

Sonsuzluk koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle takas ediyorum. Yokluğun diye bir şey yok bende, ben seni sonsuzluk kadar çok ama çok seviyorum...

Varlığınla başlayan bir günün yokluğunla bitmesine alışamadım, aklımda olduğunun yarısı kadar yanımda olsaydın, hiç sensiz kalmazdım...

Var mı daha ağır yük, hasreti çekmek kadar? Yaşama sebebimsin; ekmek kadar, su kadar. Ayrılığın, hasretin, her şeyin bir hazzı var. Seni anmak da güzel, seni özlemek kadar...

İki kişi birbirini sever, kavuşurlarsa; sevgi olur. Biri kaçar, diğeri kovalarsa; aşk olur. İkisi de sever lakin birleşemezlerse; işte o zaman efsane olur...

Ne zaman sağır bir ressam, kristal bir zemin üzerine düşen gülün sesinin resmini çizerse; işte o zaman seni unutur, bir başkasını severim...

Yalnızlık gecelerin, umut bekleyenlerin, hayal çaresizlerin, yağmur sokakların, tebessüm dudaklarının, sen ise yalnız benimsin...

Şafak vakti yağan bir çiğ tanesi kadar masum, gün batımında denizlerden esen rüzgar kadar çılgın ve okyanusun derinliklerindeki bir inci tanesi kadar özelsin...

Bir rüzgar eserse oralara, sana olan sevgimi fısıldarsa kulağına, cevabını sevgimden ıslandığın yağmurlarla yolla...