hayalet forum

Seviyeyi düşürmemek ve bölünmelere yol açabilecek siyasi, dini, spor/futbol konularının konuşulmaması kaydıyla, her türlü konunun konuşulabileceği serbest forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
mançofur
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

hayalet forum

Mesajgönderen mançofur » Sal Eki 07, 2008 22:53 pm

arkadaşlar önceilik sizden böyle gereksiz bir başlık açtığım için özür dileyerek başlıyorum.daha öncede buna benzer bir başlık açılmıştı ama ben bu aralar bu mesele kafamı meşgul ettiği için değinmek istedim...dostlar ya çok az kişiyiz yada çok az giriyoruz bu dünya müzisyeni için açılmış foruma.....bu konuda görüşlerinizi almak istedim...çözüm veya bunun sebepleri ile ilgili her tür şeyi konuşalım lütfen...

Kullanıcı avatarı
tekinim01tekinim
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen tekinim01tekinim » Çrş Eki 08, 2008 16:17 pm

Video arşivini kurduk ama üyelik kaydı alınmıyor üye olmak isteyenleri buraya yönlendiriyoruz. Bir çok kişi ihraç oldu veya ihraç ettirdi. Cezalı üyeler ona keza.

Aslında bir iki önerim var bunu sayın mod a ilettim. Benimde başka bir sitem var kimse girmedigi zaman o yöntemi bir uyguluyorum 3-4 ay idare ediyor.

Yanlış anlaşılmasın yöneticilere yüklendigimiz yok onlar görevlerini yerine getiriyorlar. Allah razı olsun. Ben sadece şahsi düşüncemi belirtmek istedim.

Teşekkür ederim
ÖMRÜMÜN SONBAHARINDA SİZLERLEYİM

Kullanıcı avatarı
mançofur
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen mançofur » Çrş Eki 08, 2008 17:47 pm

tekinim01tekinim yazdı:Video arşivini kurduk ama üyelik kaydı alınmıyor üye olmak isteyenleri buraya yönlendiriyoruz. Bir çok kişi ihraç oldu veya ihraç ettirdi. Cezalı üyeler ona keza.

Aslında bir iki önerim var bunu sayın mod a ilettim. Benimde başka bir sitem var kimse girmedigi zaman o yöntemi bir uyguluyorum 3-4 ay idare ediyor.

Yanlış anlaşılmasın yöneticilere yüklendigimiz yok onlar görevlerini yerine getiriyorlar. Allah razı olsun. Ben sadece şahsi düşüncemi belirtmek istedim.

Teşekkür ederim

tabiki yöneticiler görevlerini yapıyorlar amacım onları kötülemek veya neden böyle diye sızlanmak değil.sadece çözüm yolları araştıralım. :) önerin için teşekkür ederim.başka öneride varsa iyi olur diğer üyelerden

Kullanıcı avatarı
sameth
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen sameth » Prş Eki 09, 2008 00:10 am

bence mod ların disiplini hoşuma gidiyor bu forumda neler yaşandı ihraçlar olmasa burası başka bir şekil alırdı
üye saımız azımsanmayacak kadar var
artık yokum sağlıcakla kalın

Kullanıcı avatarı
mançofur
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen mançofur » Pzr Eki 12, 2008 12:44 pm

sameth yazdı:bence mod ların disiplini hoşuma gidiyor bu forumda neler yaşandı ihraçlar olmasa burası başka bir şekil alırdı
üye saımız azımsanmayacak kadar var

bu görüşe bende katılıyorum.....burası düzgün şekilde yürüyorsa bu disipline bağlı.

BARIŞ_CEM_BARIŞ

Mesajgönderen BARIŞ_CEM_BARIŞ » Çrş Eki 15, 2008 00:08 am

aslında bende bunun yapılmasını istiyorum gökhan abi sana katılıyorum bence sitedeki üyelere otomatik mail gönderilse o kadar üye akın ederki bilermezsiniz bence böyle olur.

Kullanıcı avatarı
manco_mania
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen manco_mania » Prş Eki 30, 2008 22:51 pm

Evet arkadaşlar foruma gereken ilgi yok gibi sitenin daha fazla Barışsevere duyurulup davet edilmesi gerekiyor degerli moderatör ve adminlerimize iş düşüyor burada inşallah sitemizdeki Barışseverler artarak çok yüksek bir sayıya ulaşırız...
Barış Abi seni çok özlüyoruz,7 den 77 ye.....

Kullanıcı avatarı
tekinim01tekinim
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen tekinim01tekinim » Cum Eki 31, 2008 20:28 pm

manco_mania yazdı:Evet arkadaşlar foruma gereken ilgi yok gibi sitenin daha fazla Barışsevere duyurulup davet edilmesi gerekiyor degerli moderatör ve adminlerimize iş düşüyor burada inşallah sitemizdeki Barışseverler artarak çok yüksek bir sayıya ulaşırız...

Barismancomix 7 yaşında tam 7 senedir kimler geldi kimler geçti.

Eminimki 7 yıl boyunca herkes tarafından duyulmuştur.

Bende dail olmak üzere birçok arkadaşımız Barış Manço ile ilgili bir paylaşım yaptıgımızda barismancomix.com'a teşekkürlerimizle diye not bıraskıyoruz ki sitenin adı daha çok duyulup daha çok kişi gelsin. Burada tek görev yöneticilerimize düşmüyor. Bizlerde elimizden geleni yapmalıyız. YAPMALIYIZ ki Barışımız sonsuza dek yaşasın.

Barismancomix e siz degerli üyeler önünde tekrar teşekkürlerimi bir borç biliyor , nice yıllar diliyorum.

Saygılarımla
ÖMRÜMÜN SONBAHARINDA SİZLERLEYİM

Kullanıcı avatarı
penguen
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen penguen » Cmt Kas 01, 2008 23:36 pm

BM nickli üye, erkek kardeşimin oğlu. Bana bu siteyi o tavsiye etti. Girdim, ama o bazı üyelere küfretmiş ve atılmış. Çok şaşırtıcı geldi ya, neyse. Ben de üyeliğimi ondan devralmış gibi hissediyorum, 5 aydır buradayım. Muhteşem bir site.

BARIŞ_CEM_BARIŞ

Mesajgönderen BARIŞ_CEM_BARIŞ » Pzr Kas 02, 2008 03:19 am

evet muhteşem ama bazı sorunlar olmasa o kadar güzel olucak ki neyse ama bu böyle gitmez moderatörlerimiz ve adminimiz artık cidden bu konuda bir şeyler yapması gerekiyo emin olun bir kere tüm üyelere otomatik mail atılsa 20 binden fazla üye var o kadar çok kişi gelmez fakar 1 den fazla kişiye mail ulaşır girenler vardır halen daha aynı msne ile bence ben böyle düşünüyorum.