Yardım edin bu konuda bana lütfen!!!!

Seviyeyi düşürmemek ve bölünmelere yol açabilecek siyasi, dini, spor/futbol konularının konuşulmaması kaydıyla, her türlü konunun konuşulabileceği serbest forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
DERSİMLİ
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Yardım edin bu konuda bana lütfen!!!!

Mesajgönderen DERSİMLİ » Sal Ağu 12, 2008 18:45 pm

Ya arkadaslar size bişey sorcam msnımızde bızlerı kımın sılıp engelledıgını öğrenmek ıcın resmı web sıteyokmu..bana bu konuda yardımcı olun kımın sılıp sılmedıgını öğrenmek ıstıorum benı...

BARIŞ_CEM_BARIŞ

Mesajgönderen BARIŞ_CEM_BARIŞ » Sal Ağu 12, 2008 19:38 pm

Arkadaşım seni msnede kimin silip silkmediğini ancak goglede yada başka bir yerde arayarak bulabilirsin ben bu konuda ancak bu kadar yardımcı olabilirim ama başkalarının bilgisi varsa onlarda yazarlar.

Kullanıcı avatarı
Cengizhan
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye
İletişim:

Mesajgönderen Cengizhan » Çrş Ağu 13, 2008 19:51 pm

Araçlar Sekmesine Tıklıyoruz Daha Sonra Seçenekler i Seçiyoruz,Ondan Sonra da Gizlilik Seçiyoruz.Karşımıza İki Pencere Çıkıyor.Ekrana Önümüz Dönükken Sol Taraftaki Pencere de Sizin İzin Verilenler Listeniz Var.Orada İstediğiniz Kişinin Üzerinde Farenizin Sağ Tuşunu Tıklıyorsunuz,Eğer Sil Menüsü Etkinse Bu Kişi Sizi Engellemiş Demektir.Ama Etkin Değilse de Tam Aksidir,Engellememiştir. )

Bir İpucu Daha;

Sizi Engellememiş,Fakat Sizi Kendi Listesinden Silip Silmediğini Nasıl Anlarsınız Onu Anlatayım.Şimdi Karşımızda İki Pencere Vardı.Onların Hemen Altında da Görüntüle Diye Bir Buton Var.Oraya Tıklıyorsunuz ve Karşınıza Başka Bir Pencere Çıkıyor.Eğer Burada O Aradaığınız Kişi Yoksa.Sizi Kişi Listesinden Silmiş Demektir.
Ayaz vur vuracaksan hiç utanmadan
Ey talih sende dön döneceksen
Çabuk son yetim yıldız dal derinlere
Kıyamet sende kop kopacaksan