MUSIC CORNER

Seviyeyi düşürmemek ve bölünmelere yol açabilecek siyasi, dini, spor/futbol konularının konuşulmaması kaydıyla, her türlü konunun konuşulabileceği serbest forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
manco_mania
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

MUSIC CORNER

Mesajgönderen manco_mania » Sal Ara 11, 2007 04:03 am

Arkadaşlar bu bölümde müziğe dair herşeyden bahsedelim,konuşalım tüm müzisyen ve müzik severleri bekliyorum.Aklınıza ne geliyorsa yazın...
Barış Abi seni çok özlüyoruz,7 den 77 ye.....

Kullanıcı avatarı
Mançolayizm
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Mançolayizm » Cum Şub 15, 2008 09:31 am

Açtığın linke şu konuyu da eklersen daha ilgi çekici ve Barış severleri düşündürebilir... Mesela çalmak istediğiniz müzik aleti ne??? Kurtalan Ekspres'te kimin yerinde olmayı isterdiniz??? Ve tabii senin de dediğin gibi genel olarak müzik ve müzisyenlikle ilgili düşünceler...

Benim müzik hayatım,müzik ile ilk tanışmam diyelim ÇELİK ile başladı,açıkçası müziğin ilk tadına, ruha hitab edişine o zamanlar ilk okulda tanık oldum,bunun için ÇELİK'in hayatımdaki yeri ayrıdır her zaman...

Ve tabii genel olarak müzik konusundaki olgunlaşma safham BARIŞ abim sayesinde oldu...Yani müzik denince benim için Barış Manço ve Çelik ilk önce akla gelir(ama Murat Kekilli, Kıraç ve Şebnem Ferah'ın da ayrı bir önemi var).

Müzisyenlik konusuna gelince, hiç bu konuda ciddi olarak ilgilenemedim ama hayalimdeki ya da ilerde ciddi olarak çalmak istediğim alet PİYANO...Eşimin de keman çalmasını isterim bunu da ekleyeyim dedim... :)

Konu gayet hoş teşekkürler...