alttaki üyenin burcunu tahmin etmeeeeeeee
Moderatörler: barışhayranı, Mod
alttaki üyenin burcunu tahmin etmeeeeeeee
bence Yengeç burcu?
- km_manco1325
- Demirbaş Üye

- İletişim:
- fairground
- Forum Duayeni

- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
rapin_kizi__ yazdı:(= astrolog mu olucagız nedırbence balık (= cok sacma ya tahmn edınce elımıze ne gectı (=
aslında doğru pınarcım..hi.birşey geçmedi ama TOPİCİ AÇAN ARKADAŞIMIZI YALNIZ BIRAKMAK İSTEMEDİM ( KENDİ ADIMA) ..WARDIR ONUN DA BİR AMACI...BELKİDE BURÇLARA veya ŞANS OYUNLARINA İLGİSİ OLANLARI SİTEYE ÇEKMEK İSTEYİP, BÖYLELİKLE SİTEDE ONLİNE SAYISI ARTIRMAK İÇİN UĞRAŞIYOR OLABİLİR Mİ ACABA
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
EDDA_esra yazdı:rapin_kizi__ yazdı:(= astrolog mu olucagız nedırbence balık (= cok sacma ya tahmn edınce elımıze ne gectı (=
aslında doğru pınarcım..hi.birşey geçmedi ama TOPİCİ AÇAN ARKADAŞIMIZI YALNIZ BIRAKMAK İSTEMEDİM ( KENDİ ADIMA) ..WARDIR ONUN DA BİR AMACI...BELKİDE BURÇLARA veya ŞANS OYUNLARINA İLGİSİ OLANLARI SİTEYE ÇEKMEK İSTEYİP, BÖYLELİKLE SİTEDE ONLİNE SAYISI ARTIRMAK İÇİN UĞRAŞIYOR OLABİLİR Mİ ACABA![]()
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
34BM777 yazdı:EDDA_esra yazdı:rapin_kizi__ yazdı:(= astrolog mu olucagız nedırbence balık (= cok sacma ya tahmn edınce elımıze ne gectı (=
aslında doğru pınarcım..hi.birşey geçmedi ama TOPİCİ AÇAN ARKADAŞIMIZI YALNIZ BIRAKMAK İSTEMEDİM ( KENDİ ADIMA) ..WARDIR ONUN DA BİR AMACI...BELKİDE BURÇLARA veya ŞANS OYUNLARINA İLGİSİ OLANLARI SİTEYE ÇEKMEK İSTEYİP, BÖYLELİKLE SİTEDE ONLİNE SAYISI ARTIRMAK İÇİN UĞRAŞIYOR OLABİLİR Mİ ACABA![]()
![]()
(= neyı alkısladıgını bı cozsem
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM