Merhabalar 2005 yılında satın aldığım ve şu an isim hakkı üzerimde bulunan www.7den77ye.net ile Umut Can Arkadaşımızın açtığı site ile ilgili hiç bir bağ yoktur. Doğabilecek her türlü telif ve cezadan 7den77ye.net isim olarak sorumlu tutulamaz. Yasal olarak 7den77ye isminin başka yerde kullanılmasına karşıyım.
Bu mesajı sadece yasal sorumluluk yüzünden yazmak zorundaydım. Sitemin Bir Barış Manço sitesi olması ve benzer kopyaların telif ihlalleri yapabileceği göz önünde bulundurulursa sanıyorum demek istediğimi anlayacaksınız.
Yasalar önünde hepimiz eşitiz bunu unutmayın.
www.7den77ye.net isim hakkım MYNET İnternet Bilişim Hizmetleri tarafından 22 Nisan 2005'te tescillenmiştir.
7den77ye Önemli Açıklama
Moderatörler: barışhayranı, Mod
-
UMUT YASAM CAN
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
KOPYA demişsiniz kopyanın ne olduğunu ben senden daha iyi bilirim.Benim 7den77ye.blogspot.com bir BLOG sitesidir HATIRLATIRIM.
Forum falan diyorsanız,her sitenin bir forum sayfası olabiliyor.Ve Bu artık BLOGlardada hızla gelişmeye başladı.
Telif hakkı falan demişsiniz DOMAİN in hiç TELİF HAKKI OLMAZ.
Ben o BLOG sitesini açmamdaki neden BARIŞ MANÇO idi.Telif hakkı ona AİT OLABİLİR ANCAK.
Forum falan diyorsanız,her sitenin bir forum sayfası olabiliyor.Ve Bu artık BLOGlardada hızla gelişmeye başladı.
Telif hakkı falan demişsiniz DOMAİN in hiç TELİF HAKKI OLMAZ.
Ben o BLOG sitesini açmamdaki neden BARIŞ MANÇO idi.Telif hakkı ona AİT OLABİLİR ANCAK.