bir hikayem var

Seviyeyi düşürmemek ve bölünmelere yol açabilecek siyasi, dini, spor/futbol konularının konuşulmaması kaydıyla, her türlü konunun konuşulabileceği serbest forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

barışmançokolik
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

bir hikayem var

Mesajgönderen barışmançokolik » Cmt Eyl 29, 2007 17:20 pm

Mariye,zengin bir mahallede annesi,babası ve erkek kardeşiyle yaşayan güzeller güzeli bir genç kızdır.Genç kızın hayattaki en büyük hayali günün birinde çok ünlü bir yazar olmaktır.Fakat bir gün bu mutlu aile tablosu bozulur.Mariye'nin babası Ahmet Hamdi bey iflas eder ve herkese aşırı derecede borçlanır.Ailenin elinde sadece yaşadıkları ev kalmıştır.İşte tam o sırada Ahmet Hamdi bey'in karşısına zengin ve yaşlı bir adam olan Turan Alemdar çıkar Ahmet Hamdi ise Turan bey'den yardım ister.Turan bey eşini bir yıl önce kaybetmiş ve yeniden evlenmeye karar vermiştir. Hasta annesi ve anne sevgisinden mahrum kalan çocuklarıyla ilgilenmesi için bir eş arayan Turan bey,Ahmet Hamdi'den Mariye'yi kendisiyle evlendirmesi karşılığında ona yardım edeceğini söyler.Ahmet Hamdi bey kızı Mariye'ye olanları anlatır.Mariye ilk önce Turan bey ile evlenmek istemez.Ama daha sonra ailesinin durumuna daha fazla dayanamaz ve Turan bey ile evlenmeye karar verir.Kısa bir süre sonra Mariye Turan bey ile evlenir.Genç kızın aklında hala ünlü bir yazar olma hayali vardır.Turan bey ise Mariye'nin yazar olmasına karşıdır.Mariye'nin,evliliğini ihmal ettiğini ve sorumluluklarını unuttuğunu düşünmektedir.Mariye ise Turan bey'in bütüm karşı çıkmalarına rağmen çok ünlü bir yazar olur.

Kullanıcı avatarı
km_manco1325
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen km_manco1325 » Pzr Eyl 30, 2007 11:02 am

saolasin paylasimin icin arkadas :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:
Ben Bar�� Man�oyu �ok Seviyorum
http://www.kurtlarvadisi.az

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen EDDA_esra » Pzr Eyl 30, 2007 22:00 pm

km_manco1325 yazdı:saolasin paylasimin icin arkadas :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:
:alkis: :alkis:
BİZ NASIL UNUTURUZ SENİ " CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA"