doğukan ve batıkan manço

Seviyeyi düşürmemek ve bölünmelere yol açabilecek siyasi, dini, spor/futbol konularının konuşulmaması kaydıyla, her türlü konunun konuşulabileceği serbest forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

sercan55
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

doğukan ve batıkan manço

Mesajgönderen sercan55 » Çrş Eyl 19, 2007 15:51 pm

ARKADAŞLAR Barış abinin çocukları nerdeler niye sitemizi şereflendirmiyorlar bilginiz varmı :saskin:
güneş elbet birgün doğacak

McFly

Re: doğukan ve batıkan manço

Mesajgönderen McFly » Çrş Eyl 19, 2007 16:37 pm

sercan55 yazdı:ARKADAŞLAR Barış abinin çocukları nerdeler niye sitemizi şereflendirmiyorlar bilginiz varmı :saskin:

sıteye normal adam gırmıyorkı onlar gelsın :geberdim:

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Çrş Eyl 19, 2007 16:44 pm

onlar da anormaller ki

McFly

Mesajgönderen McFly » Çrş Eyl 19, 2007 16:56 pm

ogulcan yazdı:onlar da anormaller ki

o da dogru

UMUT YASAM CAN
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen UMUT YASAM CAN » Çrş Eyl 19, 2007 17:52 pm

ogulcan senı dogukan ve batıkana karsı saygılı olmaya davet edıyorum,sen onların ıcını bılıonmuda onları anormallıkle sucluyon.cok ama cok ayıp

Kullanıcı avatarı
Petek Gök
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Petek Gök » Çrş Eyl 19, 2007 18:27 pm

8 senedir olmaları gereken yerde tam zamanın olmayan kişilerden bahsediyoruz siteye nie gelsinlerki......

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Çrş Eyl 19, 2007 18:28 pm

Petek Gök yazdı:8 senedir olmaları gereken yerde tam zamanın olmayan kişilerden bahsediyoruz siteye nie gelsinlerki......

bu sana cevap olsun umut bi de bu sene babasının kabrini ziyarete bile gelmediler bu da cabası

Kullanıcı avatarı
Petek Gök
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Petek Gök » Çrş Eyl 19, 2007 18:29 pm

ogulcan yazdı:
Petek Gök yazdı:8 senedir olmaları gereken yerde tam zamanın olmayan kişilerden bahsediyoruz siteye nie gelsinlerki......

bu sana cevap olsun umut bi de bu sene babasının kabrini ziyarete bile gelmediler bu da cabası

8 senedir ne zaman gördükki

McFly

Mesajgönderen McFly » Çrş Eyl 19, 2007 20:26 pm

Petek Gök yazdı:
ogulcan yazdı:

8 senedir ne zaman gördükki

rakı ıcıp dansoz oynatan adamlardan ne hayır gelır kı?lale manco ne demıstı? egıtım gorduklerı surece babasının mezarına gelmeyecekler!! bu mazaret olamaz ha bu babalarını unuttukları da anlamına gelmez ama ben sonuca bakarım ıste dunya halı boyle oldukten sonra mezarına bıle ugramazlar

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen jonturk_emre » Çrş Eyl 19, 2007 20:52 pm

batu kardesim dogukan ile gorusuyor kendisi bu konuya en uygun cevabi verir arkadaslar

cunku bu soruyu bende sordum ve bana sebebini soylemiti batu soyler :)
Emre başkaya

Kullanıcı avatarı
batubey
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen batubey » Prş Eyl 20, 2007 06:55 am

arkadaşlar tabiki Barış abiyi unutmuş olamazlar çok kapsamlı bir belgesel hazırlıyorlarmış ve ev müze ile müzik okulu olmak üzere bence bunlar ailesinin girişimleri olmasa olacak işler değil mezar ziyareti konusuna gelince Doğukan Manço ile Batıkan Manço'nun Türkiye'de olmadıklarını biliyoruz en son Amerika'da okuduklarını biliyorum büyük ihtimalle hala oradalar oradan uçakla buraya geliş yaklaşık 12-13 saat sürüyor mezar ziyareti için kimsenin Amerikadan kalkıp gelip mezarı ziyaret ettikten sonra geri dönecegini sanmıyorum zaten eminim onlar Türkiye'de olduklarında Barış abinin mezarını ziyaret ediyorlardır

Kullanıcı avatarı
Petek Gök
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Petek Gök » Prş Eyl 20, 2007 11:10 am

ben bu kadar iyimser olamıyorum , burdan üyeler ne kendi kızı ne oğlu ama birşeyler için daha çok GÖRÜNÜR bir çaba veriyorlar

samet ahmet

Mesajgönderen samet ahmet » Prş Eyl 20, 2007 11:11 am

batubey yazdı:arkadaşlar tabiki Barış abiyi unutmuş olamazlar çok kapsamlı bir belgesel hazırlıyorlarmış ve ev müze ile müzik okulu olmak üzere bence bunlar ailesinin girişimleri olmasa olacak işler değil mezar ziyareti konusuna gelince Doğukan Manço ile Batıkan Manço'nun Türkiye'de olmadıklarını biliyoruz en son Amerika'da okuduklarını biliyorum büyük ihtimalle hala oradalar oradan uçakla buraya geliş yaklaşık 12-13 saat sürüyor mezar ziyareti için kimsenin Amerikadan kalkıp gelip mezarı ziyaret ettikten sonra geri dönecegini sanmıyorum zaten eminim onlar Türkiye'de olduklarında Barış abinin mezarını ziyaret ediyorlardır
,
inşallah öyledir batu. ama inanması biraz güç geliyor.

Kullanıcı avatarı
Benimyaw
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Benimyaw » Prş Eyl 20, 2007 12:03 pm

Arkadaslar böyle Konulara bizim disaridan yaklasip kendi kafamizca teoriler kurmak cok büyük bir Hata.

Dogukan ile Batikan in kesinlikle Babalarini Unuttugunu veyahutta Babalari ile ilgili hic bir Faaliyette bulunmadiklarina Inanmiyorum dogrusu.

Biz Büyük bir Abimizi Kaybettik ama onlar Büyük bir Baba Kaybettiler.

Bunun Acisini eminim ikiside Evlad olarak cekiyordur ve bugünkü Hayat Sartlari belkide elverisli degildir, yada yaptigi faaliyetler henüz göze gözükmüyor..

Ben Inaniyorumki birgün biryerlerde BARIS MANCO anisina diye birseyler yapilacak Arkasindanda sen ben o degil Evladlari cikacak ortaya.

Hosgörümü Magzur görün ...
Orda öyle birsey varki, benden Öte ,benden Ziyade......

McFly

Mesajgönderen McFly » Prş Eyl 20, 2007 13:51 pm

batubey yazdı:arkadaşlar tabiki Barış abiyi unutmuş olamazlar çok kapsamlı bir belgesel hazırlıyorlarmış ve ev müze ile müzik okulu olmak üzere bence bunlar ailesinin girişimleri olmasa olacak işler değil mezar ziyareti konusuna gelince Doğukan Manço ile Batıkan Manço'nun Türkiye'de olmadıklarını biliyoruz en son Amerika'da okuduklarını biliyorum büyük ihtimalle hala oradalar oradan uçakla buraya geliş yaklaşık 12-13 saat sürüyor mezar ziyareti için kimsenin Amerikadan kalkıp gelip mezarı ziyaret ettikten sonra geri dönecegini sanmıyorum zaten eminim onlar Türkiye'de olduklarında Barış abinin mezarını ziyaret ediyorlardır

babaları onlara bır omur harcadı onlar 12 saatlık turkıye yolunu cekemıyor oyle mı?yanı bu adamların o kadar zamanı yok vay be... hem sadece mezar zıyaretı ıcın gelsınler demıyoruzkı hadı onu da bıraktık neden lale manco degısık cevaplar verıyor neden?desın o zaman uzun bır yol zamanları yok gelemıyorlar nıye demıyor?

Kullanıcı avatarı
Petek Gök
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Petek Gök » Prş Eyl 20, 2007 14:27 pm

McFly yazdı:

babaları onlara bır omur harcadı onlar 12 saatlık turkıye yolunu cekemıyor oyle mı?yanı bu adamların o kadar zamanı yok vay be... hem sadece mezar zıyaretı ıcın gelsınler demıyoruzkı hadı onu da bıraktık neden lale manco degısık cevaplar verıyor neden?desın o zaman uzun bır yol zamanları yok gelemıyorlar nıye demıyor?

özellikle ilk iki cümleye katılmamak elde değil... :hayallah:

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Prş Eyl 20, 2007 15:04 pm

Petek Gök yazdı:
McFly yazdı:

kesinlikle katılıyorum....Siz Babanız Ölseniz 12 saatlik yolu çekmez misiniz onun için...ben değil 12 120 saat olsa babam için giderim...herseyin bası lale ahıskalı

sercan55
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen sercan55 » Prş Eyl 20, 2007 15:19 pm

VALLAHİ ARKADAŞLAR BİLEMİYORUM AMA DÜNYANIN NERESİNDE OLURA OLSUNLAR SİTEMİZİ ŞEREFLENDİRMELİLER UMARIM İLERDE ORTAYA ÇIKIP BİZİ BARIŞ ABİMİZİN BİLİNMEYEN YÖNLERİNİ ORTAYA ÇIKARIRLAR ARKADAŞLAR BARIŞ ABİMİZ BUGÜN YASASAYDI MANÇOLOJİ ALBÜMÜNDEN SONRA BİR BELGESEL ÇEKECEKTİ ANCAK BARIŞ ABİMİZİN ÖMRÜ BU PROJEYİ GERÇEKLEŞTİRMEYE YETMEDİ BELKİ ÇOCUKLARI BU PROJEYİ ORTAYA KOYMAYA ÇALIŞIYORLARDIR UMARIM SAYGILARLA :)
güneş elbet birgün doğacak

McFly

Mesajgönderen McFly » Prş Eyl 20, 2007 15:35 pm

ogulcan yazdı:
Petek Gök yazdı:
McFly yazdı:

kesinlikle katılıyorum....Siz Babanız Ölseniz 12 saatlik yolu çekmez misiniz onun için...ben değil 12 120 saat olsa babam için giderim...herseyin bası lale ahıskalı

ıste ben baba olumunu yasadıgım ıcın bunları dıyorum kardesım yoksa vız gelır tırıs gıder

UMUT YASAM CAN
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen UMUT YASAM CAN » Prş Eyl 20, 2007 17:25 pm

bn fıkrımde aynen kararlıyım.dogukan ve batıkanın uzerıne glındgıne sahtlık ettım.sızler bu yakıstırmaları yapa durun.bakın bn dogun ve batıkanın babalarının anısını yasatmak uzere yapılan bı organızasyona katıl babalarına verdıklerı degerı ıceren bı roportajlarını sıze sunayım.

baslık aynen soyledr

BARIS MANÇO BU GUNLERI GÖRSEYDI

AMERIKAnın mıamı kentınde 6yıldır duzenenlenen TÜRK AMERIKA BAHAR FESTIVALINE bu yıl barıs mançonun oğullari doğukan ve batıkan renk kattı.amerıkanın orlondo kentınde eğitimlerini sürdüren dogukan ve batıkan keske babamız bugünleri görseydi diyerek rahmetlı babalarına olan
SEVGILERINI DILE GETIRDILER,

HEDIYE DAGITTILAR

MANÇO kardesler mıamının türk barbısı olarak tanınan sevi sarının organıze ettıgı turk amerıkan bahar senlıgıne katılarak babalarının adına cocuklara hedıyeler dagıttılar

bu roportaj gunes gazetesınde yer almaktadır..

ayrıca bır dgeer konuda dansoz olayına gelın cede lutfen elınde kanıt resım yada bı yazılı belgesı olan varsa bana gostersın,konusmak kolay oyle
su konustugumuz konular bnm suratımı kızarttı bu ıddalarla hıc bır bılgısı olmayan napcak

dogukan ve batıkan bıze barısın emanetleı onlara sahıp cıkmak bızım en tabı HAKKIMIZDR

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Prş Eyl 20, 2007 17:42 pm

bu arada bu siteye girmelidir diğenler var bu siteye gelmiştiler çoğunuz yeni oldugunuz için bilemyebilrsiniz ama kavgalı oldukları yasar dogan da bu sitede oldugu için takip etmeyi bıraktılar

Kullanıcı avatarı
Petek Gök
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Petek Gök » Prş Eyl 20, 2007 17:51 pm

UMUT YASAM CAN yazdı:bn fıkrımde aynen kararlıyım.dogukan ve batıkanın uzerıne glındgıne sahtlık ettım.sızler bu yakıstırmaları yapa durun.bakın bn dogun ve batıkanın babalarının anısını yasatmak uzere yapılan bı organızasyona katıl babalarına verdıklerı degerı ıceren bı roportajlarını sıze sunayım.

baslık aynen soyledr

BARIS MANÇO BU GUNLERI GÖRSEYDI

AMERIKAnın mıamı kentınde 6yıldır duzenenlenen TÜRK AMERIKA BAHAR FESTIVALINE bu yıl barıs mançonun oğullari doğukan ve batıkan renk kattı.amerıkanın orlondo kentınde eğitimlerini sürdüren dogukan ve batıkan keske babamız bugünleri görseydi diyerek rahmetlı babalarına olan
SEVGILERINI DILE GETIRDILER,

HEDIYE DAGITTILAR

MANÇO kardesler mıamının türk barbısı olarak tanınan sevi sarının organıze ettıgı turk amerıkan bahar senlıgıne katılarak babalarının adına cocuklara hedıyeler dagıttılar

bu roportaj gunes gazetesınde yer almaktadır..

ayrıca bır dgeer konuda dansoz olayına gelın cede lutfen elınde kanıt resım yada bı yazılı belgesı olan varsa bana gostersın,konusmak kolay oyle
su konustugumuz konular bnm suratımı kızarttı bu ıddalarla hıc bır bılgısı olmayan napcak

dogukan ve batıkan bıze barısın emanetleı onlara sahıp cıkmak bızım en tabı HAKKIMIZDR

anlattığın 8 ene içersinde yapılan ve duyulan tek şey!! ayrıca dansöz oynatma lafına gelince bi kaç sene önceydi sanırım tüm basında yer aldı babalarının öldüğü gün bi partide eğlenirken diye haberler geçti

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Prş Eyl 20, 2007 18:00 pm

o haberi gördüm biliyorum yakın zamanda gazte küpürü şeklinde ulaşabilirsem paylaşırım

UMUT YASAM CAN
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen UMUT YASAM CAN » Prş Eyl 20, 2007 19:02 pm

YAPMAYIN BOYLE GOZUNUZU SEVEM.HA B YIL ONCE HA 8 YIL SONRA.NEYSE BU KONU KAPATILSIN.NE BIZ BUNLARI KONUSMUS SAYALIM NE DE BU KONU HATRLANSIN
HEPIMIZ BARIS ICIN BURDAYIZ

Kullanıcı avatarı
batubey
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen batubey » Prş Eyl 20, 2007 19:52 pm

arkadaşlar gelip gelmediklerini bilmiyoruz o yüzden bu konuda çok fazla yorum yapıpta boşuna günah almayalım ha 1 şubat ha 1 haziran bence geliyorlarsa geldikleri tarih önemli değil ben böyle düşünüyorum