Notalar

Seviyeyi düşürmemek ve bölünmelere yol açabilecek siyasi, dini, spor/futbol konularının konuşulmaması kaydıyla, her türlü konunun konuşulabileceği serbest forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

baris
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen baris » Pzr Tem 10, 2005 20:58 pm

KENDİ İSTEĞİ ÜZERİNE İHRAÇ EDİLEN ÜYE

Kullanıcı avatarı
nehir taşçı
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen nehir taşçı » Sal Eki 18, 2005 18:22 pm

AFERİN BARIŞ SANA BRAVO ARKADAŞIM.BARIŞ MANÇOYLA İLGİLİ BİR TANE NOTA GÖREMEDİM.BURASI BARISMANCOMIX DEĞİL Mİ İNSAN BARIŞ ABİMİZİN DE NOTALARINI İNDİRİR.AYIP.. :!: :!:
O'nu anlayabilmek, dünyaya O'nun gözüyle bakabilmektir...

BM

Mesajgönderen BM » Sal Eki 18, 2005 23:19 pm

nehir taşçı yazdı:AFERİN BARIŞ SANA BRAVO ARKADAŞIM.BARIŞ MANÇOYLA İLGİLİ BİR TANE NOTA GÖREMEDİM.BURASI BARISMANCOMIX DEĞİL Mİ İNSAN BARIŞ ABİMİZİN DE NOTALARINI İNDİRİR.AYIP.. :!: :!:

Dikkat edersen bir üstündeki mesajda Dağlar Dağlar'ın notaları var. Al sana linki:
http://www.turkudostlari.net/nota.asp?turku=7187

Not:Daha önceden ihraç edilen baris, 7 den 77 ye The Rock Ula ve barışkolik de bendim.

Kullanıcı avatarı
nehir taşçı
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen nehir taşçı » Sal Eki 18, 2005 23:31 pm

İYİ BARİ BİR TANE İNDİRMİŞSİN AFERİN SANA :alkis: :alkis: BUARADA O KİŞİLERİN SENİN OLDUĞUNU BAŞTAN TAHMİN ETMELİYDİK.SENDEN BAŞKA KİM YAPARDI BU TÜR SAÇMALIKLARI :kizgin: ..LÜTFEN BİR DAHA BU ŞEKİLDE DAVRANMA.BÖYLE YAPARAK HEM BARIŞ MANÇO'YU HEM DE BİZLERİ ÜZDÜĞÜNÜN FARKINA VAR ARTIK :!: LÜTFEN...
O'nu anlayabilmek, dünyaya O'nun gözüyle bakabilmektir...

Kullanıcı avatarı
All Soul's Night
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye

Mesajgönderen All Soul's Night » Çrş Eki 19, 2005 00:09 am

nehir taşçı yazdı:BUARADA O KİŞİLERİN SENİN OLDUĞUNU BAŞTAN TAHMİN ETMELİYDİK.SENDEN BAŞKA KİM YAPARDI BU TÜR SAÇMALIKLARI :kizgin: ..LÜTFEN BİR DAHA BU ŞEKİLDE DAVRANMA.BÖYLE YAPARAK HEM BARIŞ MANÇO'YU HEM DE BİZLERİ ÜZDÜĞÜNÜN FARKINA VAR ARTIK :!: LÜTFEN...

8)

Kullanıcı avatarı
avara
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen avara » Çrş Eki 19, 2005 04:46 am

BM yazdı:...Not:Daha önceden ihraç edilen baris, 7 den 77 ye The Rock Ula ve barışkolik de bendim.

Emren, bunları hepimiz biliyoruz fazlasıyla ama neden böyle davrandığını hâlâ anlamış değiliz... :(
Leyleğin Ömrü İki Laklak, Değerler Oldu Tepetaklak!

Resim