Bu Foruma Bi Baktım Da...

Seviyeyi düşürmemek ve bölünmelere yol açabilecek siyasi, dini, spor/futbol konularının konuşulmaması kaydıyla, her türlü konunun konuşulabileceği serbest forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Çrş Eyl 12, 2007 01:36 am

harlemci yazdı:
jonturk_emre yazdı:eger mod bi yerde bi kusur gormedigine gore sorun yok hem begenmeyen gormek istemeyen kendi gider ayrica butun forumlarda boyle bi bolum zaten mevcut ustelik senin reklamini yaptigin plaknet.com da bıle :!:

Kendi işimin patronuyum. Senin gibileri kesinlikle siteme almam. Zaten girsen de mesaj yazamadan siteden atarım. Benim sitem Barış Manço sitesi değil, burda izlediğin videoların sahibi site plaknet.com ve 7den77ye.net öyle olması için çabaladım. Hatta izlerken küfür ettiğinde benim kulaklarım çınlıyor. Bir laf vardır;

Koyun kurt ile gezerdi,
fikir başka başka olmasa

senin içinde ki kin ve nefret öyle taşmış ki, artık ne biriktirdiysen içinde plaknet e taşırmışsın, ey insan ! ben plakneti açtım ziyaretçiler gezsin diye, bura gibi kapasaydım. birde laylaylom mix diye bi bölüm açsaydım o zaman yaranırdık size, benim peşkeş çekecek sitem yok. delikanlı gibi söylüyorum. senin gibi ona buna laf atan, açık açık niyetini belli eden kişiyi siteme almıyorum.

Ogulcan ya da bir başkası farketmez, kim derse desin gerçekten haklı, ancak üzülerek söylüyorum ki, bu bölüm bu amaçlarla açılmadı. açıldığı günlerde ki mesajlara dönüp baktığınızda karşınıza garip ama gerçek birşey çıkacaktır. Bazılarınız kızgın kumlardan serin sulara atladınız. Ancak şunu diyebilirim ki, artık bu site isim olarak kaile alınmayan bir site haline geldi. bunu ben değil sokakta ki kediler bile söyler.

eskilerin tadı bir başkaydı. o zaman yaşandı ve bitti herşey, şimdi aynı filmi 40bininci kez izlemenin bana bi getirisi yok. 1000 lerce gündür sitedeyim. kime ne desem havada atmosfere karışıyor sözlerim, en iyisi vicdan terazislerinizin ayarlarına bi bakım çekin.

Selametle

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Çrş Eyl 12, 2007 01:37 am

ısıtıp ısıtıp onumuze koycaksan tarıh tekerrurden ıbarettır bunu sakla ılerde sana lazım olacak
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen jonturk_emre » Çrş Eyl 12, 2007 01:39 am

bak ogulcan sen bugun iyice costun haddini astin tamam kaza yaptin anladik gecmis olsun dedik ama bunu kendince kopleks yaparak insanlara satasma begenmiyorsan durma

Hatirladin mi bilmiorum baris abinin kabrini ziyaret etmistin resim paylasmistin kutladim video ekledin tesekkur ettim

ettigin hakaretleri sonuna kadar sana ilave ediorum ogulcan

Ama tek bisey soluyorum sana ALLAHIN SOPASI YOK

sen anladin ne demek istedigimi ;)
Emre başkaya

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Çrş Eyl 12, 2007 01:40 am

jonturk_emre yazdı:bak ogulcan sen bugun iyice costun haddini astin tamam kaza yaptin anladik gecmis olsun dedik ama bunu kendince kopleks yaparak insanlara satasma begenmiyorsan durma

Hatirladin mi bilmiorum baris abinin kabrini ziyaret etmistin resim paylasmistin kutladim video ekledin tesekkur ettim

ettigin hakaretleri sonuna kadar sana ilave ediorum ogulcan

Ama tek bisey soluyorum sana ALLAHIN SOPASI YOK

sen anladin ne demek istedigimi ;)

katılıyorum bende spaceme bıle koydum ;)
doncez bız sana ogulcan beklemede kal :D

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Çrş Eyl 12, 2007 01:41 am

bakın bu forumda konu barış manço olmadıgı nı size aktarmak istiyorum ne kadar kötü ve sert konusmus olsamda kendiniz de az da olsun bi özeleştiri duyugusunu oluşturmaya calısıyorum hakaretleri kişisel algılamayın onların altında sadece siteye bağlamak war sizi yemin ederim

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Çrş Eyl 12, 2007 01:42 am

he tmm cnm haklısın katılıyoruz sana sakinn gectı

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Çrş Eyl 12, 2007 01:43 am

pınar bak sinir ediosun kötü konusucam uzatma da akıllı ol

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Çrş Eyl 12, 2007 01:44 am

tamam saldırganlasmak yok gectı fıyorum ınan bana bundan sonra kımsenın senı ezmesıne ızın vermıcem..
emre dıtt cok ayıp :D

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen jonturk_emre » Çrş Eyl 12, 2007 01:44 am

ogulcan yazdı:bakın bu forumda konu barış manço olmadıgı nı size aktarmak istiyorum ne kadar kötü ve sert konusmus olsamda kendiniz de az da olsun bi özeleştiri duyugusunu oluşturmaya calısıyorum hakaretleri kişisel algılamayın onların altında sadece siteye bağlamak war sizi yemin ederim

bunu iyi dılle yerıne getiremezmisin?Ezik demekle nereye varılabılır kı?

tepkını defol gıbı ezık gıbı kelımelerle ıfade edecegıne daha tatlı dılle soyleyemezmısın?
Emre başkaya

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Çrş Eyl 12, 2007 01:46 am

pınar sen çık aradan seni takan yok zaten kimle tanıssam pınar dan uzak dur dio bak emre gerekli olduu için yazdım kendimi kötü gösterebilirim ama sizin içinizdeki özeleştiri duygusunu uyandırmak için bu akdar set oldu.bende böle olmasını istemesdim ama site çok kötü yere doru gidio...bunu bi ben mi farkındayım ha nerde döner nerde harlemci nie artık uramıyo bnları bi düsünün ben onlar gibi diilim bırakıp gitmiorum iste

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Çrş Eyl 12, 2007 01:47 am

ogulcan yazdı:pınar sen çık aradan seni takan yok zaten kimle tanıssam pınar dan uzak dur dio bak emre gerekli olduu için yazdım kendimi kötü gösterebilirim ama sizin içinizdeki özeleştiri duygusunu uyandırmak için bu akdar set oldu.bende böle olmasını istemesdim ama site çok kötü yere doru gidio...bunu bi ben mi farkındayım ha nerde döner nerde harlemci nie artık uramıyo bnları bi düsünün ben onlar gibi diilim bırakıp gitmiorum iste

cekıl aradan :D laf koyuyorsun canım acıyor dıyorsun yane (= tamam ama emre orda eglenırken benım canım sıkılıyor neyse emrecım sen eglen sonra bna anlatırsın

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Çrş Eyl 12, 2007 01:49 am

emre sen konus pınarın niyeti belli niyeti bozmuş hatta

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Çrş Eyl 12, 2007 01:49 am

ogulcan yazdı:emre sen konus pınarın niyeti belli niyeti bozmuş hatta

emre sahne senın dostum (=

Kullanıcı avatarı
batubey
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen batubey » Çrş Eyl 12, 2007 04:24 am

arkadaşlar Oğulcan bu konuda biraz ağır kelimeler kullanmış olabilir ama bu konuda haklı siteye giren çoğu arkadaşımız serbest mixte yazı yazıyor elbette serbest mixte bizler için açıldı ve tabiki buradada birşeyler paylaşıcaz yorum yapıcaz eğlenicez gülcez ama biz biraz abarttık 34BM777(Suat abi) çalıştıgı yerdeki fotoğrafı paylaşmış 2154 kişiden sadece 25 kişi yorum yapmış,uzun süre bağlantı kurmaya çalışıp sabırla cevabını bekledigimiz Bahadır Akkuzu'yu plaknet.com sitesinde sorularımızı cevaplamaya ikna ettik Ömer abi konuyu mixe açtı fakat 282 kişiden 10 kişi yorum yapmış bizim bundan ne çıkarımız olabilir ne Ömer abinin ne benim sadece bizler için yapılmış bişey ama bunada ilgi gösterilmedi,İnci Manço'nun ev için kampanya başlatın mail atın diye rica ettigi konuya 4060 kişi bakmış 57 tane yorum var,samet ahmetin paylaştıgı resimlere 1430 kişi bakıp 39 kişi yorum yapmış,benim paylaştığım resimlere 315 kişi bakıp 30 kişi yorum yapmış ama bi serbest mixe bakıyoruz 'şu anda hangi şarkıyı dinliyoruz' konusuna 3133 kişi yorum yapmış ya da '2023 TAMAM, ŞİMDİ DE 2043'E BARIŞ ABİMİZİN 100. YILDÖNÜMÜNE' konusuna 1186 kişi yorum yapmış arkadaşlar bunun bize ne faydası var hadi biri bana açıklasın bunu desin ki 2043 yaparsak şu faydası olcak eğer faydalı bişeyse tek başıma bunu bitireceğime söz veriyorum ama arkadaşlar bence hiç bir faydası yok lütfen biraz daha dikkatli olalım

bakın;serbest mix:1162 başlık sayısı 24740 mesaj sayısı
bu da uzun uğraşlar sonucu bulunan upload edilen fotoğrafların başlık ve mesaj sayısı;87 başlık sayısı 1177 mesaj sayısı

lütfen biraz daha sitenin diğer bölümleriylede ilgilenelim

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Çrş Eyl 12, 2007 04:28 am

ogulcan yazdı:
harlemci yazdı:
jonturk_emre yazdı:eger mod bi yerde bi kusur gormedigine gore sorun yok hem begenmeyen gormek istemeyen kendi gider ayrica butun forumlarda boyle bi bolum zaten mevcut ustelik senin reklamini yaptigin plaknet.com da bıle :!:

Kendi işimin patronuyum. Senin gibileri kesinlikle siteme almam. Zaten girsen de mesaj yazamadan siteden atarım. Benim sitem Barış Manço sitesi değil, burda izlediğin videoların sahibi site plaknet.com ve 7den77ye.net öyle olması için çabaladım. Hatta izlerken küfür ettiğinde benim kulaklarım çınlıyor. Bir laf vardır;

Koyun kurt ile gezerdi,
fikir başka başka olmasa

senin içinde ki kin ve nefret öyle taşmış ki, artık ne biriktirdiysen içinde plaknet e taşırmışsın, ey insan ! ben plakneti açtım ziyaretçiler gezsin diye, bura gibi kapasaydım. birde laylaylom mix diye bi bölüm açsaydım o zaman yaranırdık size, benim peşkeş çekecek sitem yok. delikanlı gibi söylüyorum. senin gibi ona buna laf atan, açık açık niyetini belli eden kişiyi siteme almıyorum.

Ogulcan ya da bir başkası farketmez, kim derse desin gerçekten haklı, ancak üzülerek söylüyorum ki, bu bölüm bu amaçlarla açılmadı. açıldığı günlerde ki mesajlara dönüp baktığınızda karşınıza garip ama gerçek birşey çıkacaktır. Bazılarınız kızgın kumlardan serin sulara atladınız. Ancak şunu diyebilirim ki, artık bu site isim olarak kaile alınmayan bir site haline geldi. bunu ben değil sokakta ki kediler bile söyler.

eskilerin tadı bir başkaydı. o zaman yaşandı ve bitti herşey, şimdi aynı filmi 40bininci kez izlemenin bana bi getirisi yok. 1000 lerce gündür sitedeyim. kime ne desem havada atmosfere karışıyor sözlerim, en iyisi vicdan terazislerinizin ayarlarına bi bakım çekin.

Selametle

batubey yazdı:arkadaşlar Oğulcan bu konuda biraz ağır kelimeler kullanmış olabilir ama bu konuda haklı siteye giren çoğu arkadaşımız serbest mixte yazı yazıyor elbette serbest mixte bizler için açıldı ve tabiki buradada birşeyler paylaşıcaz yorum yapıcaz eğlenicez gülcez ama biz biraz abarttık 34BM777(Suat abi) çalıştıgı yerdeki fotoğrafı paylaşmış 2154 kişiden sadece 25 kişi yorum yapmış,uzun süre bağlantı kurmaya çalışıp sabırla cevabını bekledigimiz Bahadır Akkuzu'yu plaknet.com sitesinde sorularımızı cevaplamaya ikna ettik Ömer abi konuyu mixe açtı fakat 282 kişiden 10 kişi yorum yapmış bizim bundan ne çıkarımız olabilir ne Ömer abinin ne benim sadece bizler için yapılmış bişey ama bunada ilgi gösterilmedi,İnci Manço'nun ev için kampanya başlatın mail atın diye rica ettigi konuya 4060 kişi bakmış 57 tane yorum var,samet ahmetin paylaştıgı resimlere 1430 kişi bakıp 39 kişi yorum yapmış,benim paylaştığım resimlere 315 kişi bakıp 30 kişi yorum yapmış ama bi serbest mixe bakıyoruz 'şu anda hangi şarkıyı dinliyoruz' konusuna 3133 kişi yorum yapmış ya da '2023 TAMAM, ŞİMDİ DE 2043'E BARIŞ ABİMİZİN 100. YILDÖNÜMÜNE' konusuna 1186 kişi yorum yapmış arkadaşlar bunun bize ne faydası var hadi biri bana açıklasın bunu desin ki 2043 yaparsak şu faydası olcak eğer faydalı bişeyse tek başıma bunu bitireceğime söz veriyorum ama arkadaşlar bence hiç bir faydası yok lütfen biraz daha dikkatli olalım

bu da uzun uğraşlar sonucu bulunan upload edilen fotoğrafların başlık ve mesaj sayısı;87 başlık sayısı 1177 mesaj sayısı

Herseyin Özeit Bu İki Mesaj da Serbest Mix Tartış ması Sona Ermiştir.Ben Hala Barış İçin Değilde Kendim İçin Mesaj Atarım Diyosanız Meydan Sizin Buyrun Devam Edin

Kullanıcı avatarı
USTA
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye
İletişim:

Mesajgönderen USTA » Prş Eyl 13, 2007 05:57 am

Bu kadar üye bu bölümlere yazıyor ve bir kişi çıkıyor buraya yazanlar defolsun diyor!Baktımda bu konuya en çok yazan kişi bu sözleri sarfeden kişi çok ilginç!Bence gereksiz şeyleri tartışıyorsunuz.Serbest mixe yazanların Barış Manço yu yazmayanlardan daha az sevdiğine nasıl karar verebiliyorsunuz!

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Prş Eyl 13, 2007 17:12 pm

serbest mix bölümünü toptan kaldıralım bu abuk ve gereksiz tartışmalarda toptan bitsin en iyisi burdan modlara duyrulur...
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Prş Eyl 13, 2007 17:56 pm

efemanco yazdı:serbest mix bölümünü toptan kaldıralım bu abuk ve gereksiz tartışmalarda toptan bitsin en iyisi burdan modlara duyrulur...

yorumsuzsun efe :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen EDDA_esra » Prş Eyl 13, 2007 18:02 pm

efemanco yazdı:serbest mix bölümünü toptan kaldıralım bu abuk ve gereksiz tartışmalarda toptan bitsin en iyisi burdan modlara duyrulur...

sanırım bu konuda bende hak weriyorum..kavgalar,hakaretler,sataşmalar hep serbest mix.de,çünkü adı üstünde SERBEST..eğer biraz doz ayarlanabilseydi burada çok güzel diologlar, paylaşımlar olabilirdi.ama amacından artık sapılmaya başlandı..ŞU ANDA BİR YARIŞMA DÜZENLEDİM "MANÇO ŞARKILARIYLA SES YARIŞMASI" BAKALIM ne kadar ilgi görecek..sanmıyorum fakat ben yinede barış abimizin şarkılarının unutulmaması için bu etkinliğin devamını getireceğimi belirtmek istiyorum...ARKADAŞLAR EĞER BU SATAŞMALAR,HAKARETLER, EMEĞE SAYGISIZLIK BU ŞEKİLDE DEVAM EDERSE BİR ÇOK BARIŞSEVERİMİZİ VE SERBEST MİX.FORUMUNU KAYBEDECEĞİZ.DÜZELME OLMADIĞI SÜRECE BENDE SERBEST MİX.İN KAPANMASI KARARINDAYIM.KENDİNİZE GELİN..(UNUTMADAN PINARCIM HERHALDE EDA ABLA DEDİĞİN BENİM, BEN HERHANGİ BİR ŞEKİLDE OĞULCANI UYARMADIM)

UMUT YASAM CAN
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen UMUT YASAM CAN » Prş Eyl 13, 2007 18:04 pm

sevgılı barıs mançonun konusulmadıgı bı yerde bnm ısım yok ozaman.barısı konusalım
onu yasatalım
gelecek yenı nesıl barıssdan yararlansın saygılar

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Prş Eyl 13, 2007 18:10 pm

ogulcan yazdı:
ogulcan yazdı:
harlemci yazdı:

Koyun kurt ile gezerdi,
fikir başka başka olmasa

Selametle

batubey yazdı:arkadaşlar Oğulcan bu konuda biraz ağır kelimeler kullanmış olabilir ama bu konuda haklı siteye giren çoğu arkadaşımız serbest mixte yazı yazıyor elbette serbest mixte bizler için açıldı ve tabiki buradada birşeyler paylaşıcaz yorum yapıcaz eğlenicez gülcez ama biz biraz abarttık 34BM777(Suat abi) çalıştıgı yerdeki fotoğrafı paylaşmış 2154 kişiden sadece 25 kişi yorum yapmış,uzun süre bağlantı kurmaya çalışıp sabırla cevabını bekledigimiz Bahadır Akkuzu'yu plaknet.com sitesinde sorularımızı cevaplamaya ikna ettik Ömer abi konuyu mixe açtı fakat 282 kişiden 10 kişi yorum yapmış bizim bundan ne çıkarımız olabilir ne Ömer abinin ne benim sadece bizler için yapılmış bişey ama bunada ilgi gösterilmedi,İnci Manço'nun ev için kampanya başlatın mail atın diye rica ettigi konuya 4060 kişi bakmış 57 tane yorum var,samet ahmetin paylaştıgı resimlere 1430 kişi bakıp 39 kişi yorum yapmış,benim paylaştığım resimlere 315 kişi bakıp 30 kişi yorum yapmış ama bi serbest mixe bakıyoruz 'şu anda hangi şarkıyı dinliyoruz' konusuna 3133 kişi yorum yapmış ya da '2023 TAMAM, ŞİMDİ DE 2043'E BARIŞ ABİMİZİN 100. YILDÖNÜMÜNE' konusuna 1186 kişi yorum yapmış arkadaşlar bunun bize ne faydası var hadi biri bana açıklasın bunu desin ki 2043 yaparsak şu faydası olcak eğer faydalı bişeyse tek başıma bunu bitireceğime söz veriyorum ama arkadaşlar bence hiç bir faydası yok lütfen biraz daha dikkatli olalım

EDDA_esra yazdı:

sanırım bu konuda bende hak weriyorum..kavgalar,hakaretler,sataşmalar hep serbest mix.de,çünkü adı üstünde SERBEST..eğer biraz doz ayarlanabilseydi burada çok güzel diologlar, paylaşımlar olabilirdi.ama amacından artık sapılmaya başlandı..ŞU ANDA BİR YARIŞMA DÜZENLEDİM "MANÇO ŞARKILARIYLA SES YARIŞMASI" BAKALIM ne kadar ilgi görecek..sanmıyorum fakat ben yinede barış abimizin şarkılarının unutulmaması için bu etkinliğin devamını getireceğimi belirtmek istiyorum...ARKADAŞLAR EĞER BU SATAŞMALAR,HAKARETLER, EMEĞE SAYGISIZLIK BU ŞEKİLDE DEVAM EDERSE BİR ÇOK BARIŞSEVERİMİZİ VE SERBEST MİX.FORUMUNU KAYBEDECEĞİZ.DÜZELME OLMADIĞI SÜRECE BENDE SERBEST MİX.İN KAPANMASI KARARINDAYIM.KENDİNİZE GELİN..(UNUTMADAN PINARCIM HERHALDE EDA ABLA DEDİĞİN BENİM, BEN HERHANGİ BİR ŞEKİLDE OĞULCANI UYARMADIM)

UMUT YASAM CAN yazdı:sevgılı barıs mançonun konusulmadıgı bı yerde bnm ısım yok ozaman.barısı konusalım
onu yasatalım

herşey yorumsuz...
Modlar Top sizde....

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Prş Eyl 13, 2007 19:30 pm

bu arada bu noktaya kadar vardırabilmek için bi kaç arkadaşı kırmak zorunda kaldım sölediim kötü sözlerden dolayı kendilerinden de özür diliyorum

UMUT YASAM CAN
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen UMUT YASAM CAN » Prş Eyl 13, 2007 19:31 pm

ılk kısı kendını bılmelı karsı tarafa hakaret ıcerıcı bı tavır sergılemelıkı bn onun ozaman gercek bır manço sevenı olduguna ınanabıleyım.burası durduk yerde bırbrımıze gırmemız ıcın kurulmadı bu boyle bılıne.eger bı arkadfasım buradan ayrılırsa bnde ayrılırım.bnm ıcın bı suru fedakarlıkta yapmıstır bu kısı bnım stede olmam ıcın her yerle ıletısım kurmustur.eger o yok olursa bu sebepsız konular yuzunden bnde yokum saygılar sevgıler msjımın dogru yere gıdecegıne ınanıyorum

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Prş Eyl 13, 2007 19:37 pm

ogulcan yazdı:
ogulcan yazdı:
ogulcan yazdı:
harlemci yazdı:

Koyun kurt ile gezerdi,
fikir başka başka olmasa

Selametle

EDDA_esra yazdı:

UMUT YASAM CAN yazdı:sevgılı barıs mançonun konusulmadıgı bı yerde bnm ısım yok ozaman.barısı konusalım
onu yasatalım

herşey yorumsuz...
Modlar Top sizde....

Kullanıcı avatarı
satellite
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen satellite » Prş Eyl 13, 2007 19:41 pm

en baştan beri bu topic i takip ediyorum en sonunda yeter dedim nedir abicim böyle sıradışı basit laflar hıı güzel başlıklarda var ama yersiz. bu site BARIŞ MANÇO adına açılmış saygın bir site hayatı müziği eserleri klipleri vs vs... üyemiz piyasada olmayan eserleri klipleri hatta resimleri paylaşıyor 2eli geçmeyen teşekkür alıyor ama iş GEYİĞE GELİNCE sayfalarca yersiz cevaplar verliyor onun bende serbest mixin kaldırılmasından yanayım :!:
Gamzedeyim deva bulmam...