2007 ÖSS SONUÇLARI
Moderatörler: barışhayranı, Mod
2007 ÖSS SONUÇLARI
ÖSS YE GİREN SAYGI DEĞER ARKADAŞLARIM SINAV SONUÇLARI NASIL UMARIM HEPİNİZ KAZANMIŞIUNIZDIR
güneş elbet birgün doğacak
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
kulahmet yazdı:bana uludağ biyoloji geldi...ama polislik sınavına da girmiştim, onun sonucuna göre karar vericem...
cok sevındım (= benım öss ye gırmeme daha cok var ama arkadaslarımla olan bır sohbetı sızınle paylsmak ıstıorum cok guldum ben (=
emre gorkem ben öss den bahsederken
ben:olum öss de bırıncı olunca ımza ıstıceksınız bole koluma ımza at yok fotograf cekınebılrımıyız dıceksınız hehe
emre:yoo 10 senelık kankamsın ahanda surdan köseyı donunce orda oturuoun msn tlf adresının ezberde tc kımlık numaran dısında tum bılgılerını bılıom ne ımzası be
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM
rapin_kizi__ yazdı:kulahmet yazdı:bana uludağ biyoloji geldi...ama polislik sınavına da girmiştim, onun sonucuna göre karar vericem...
cok sevındım (= benım öss ye gırmeme daha cok var ama arkadaslarımla olan bır sohbetı sızınle paylsmak ıstıorum cok guldum ben (=
emre gorkem ben öss den bahsederken
ben:olum öss de bırıncı olunca ımza ıstıceksınız bole koluma ımza at yok fotograf cekınebılrımıyız dıceksınız hehe
emre:yoo 10 senelık kankamsın ahanda surdan köseyı donunce orda oturuoun msn tlf adresının ezberde tc kımlık numaran dısında tum bılgılerını bılıom ne ımzası be
çok güzel...imzaya gerek yok demek...
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim: