...

Seviyeyi düşürmemek ve bölünmelere yol açabilecek siyasi, dini, spor/futbol konularının konuşulmaması kaydıyla, her türlü konunun konuşulabileceği serbest forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
nrd
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen nrd » Pzr Eyl 02, 2007 19:18 pm

EDDA_esra yazdı:offffff YETER ARKADAŞLAR YAKIŞMIYOR BİR BARIŞSEVERE..LÜTFEN BİRAZ YAPICI OLUN KIRMAYIN ARTIK BİRBİRİNİZİ...BAKIN ÖZEL KONUŞMALARINIZI BİLE BURDA PAYLAŞIYOSUNUZ BUNU BARİ YAPMAYIN, RENCİDE ETMEYİN BİRBİRİNİZİ...İKİ TARAFTA SUSMA FEDAKARLIĞINI GÖSTERİRSE SORUN BURDA KAPANIR ! HADİ ŞUANDAN İTİBAREN SUSMA YEMİNİ EDİN !

:alkis: :alkis: :alkis:

ayrıcada unutmayın ki BARIŞ abimizinde dediği gibi ''BAKİ KALAN BU KUBBEDE HOŞ BİR SEDA'' o yüsden kalp kırmayalım derim benn...(SON SÖZÜM)
Resim

Kullanıcı avatarı
batubey
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen batubey » Pzr Eyl 02, 2007 19:27 pm

Pınar topu neden bana ve Peteğe attın anlamadım bizim savundugumuz aramızda şahsi kavgalar yüzünden Barış abimizin sitesinden ayrılmamız gerektigiydi biz ne senin ne de Emrenin bu sitede ayrılmasını isteriz zaten sitenin önemli kişilerinin siteye giremediği şu günlerde birlik olup bu siteyi ayakta tutacagımız daha iyi yerlere götürecegimiz yerde şahsi kavgalarınızla siteden ayrılmalar olduğu gibi olay bizede sıçrıyor ne olursa olsun aranızda çok büyük bi kavgada olsa size yakışan birbirinizi görmezden gelip bu sitede kalmanızdır

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Pzr Eyl 02, 2007 20:08 pm

batubey yazdı:Pınar topu neden bana ve Peteğe attın anlamadım bizim savundugumuz aramızda şahsi kavgalar yüzünden Barış abimizin sitesinden ayrılmamız gerektigiydi biz ne senin ne de Emrenin bu sitede ayrılmasını isteriz zaten sitenin önemli kişilerinin siteye giremediği şu günlerde birlik olup bu siteyi ayakta tutacagımız daha iyi yerlere götürecegimiz yerde şahsi kavgalarınızla siteden ayrılmalar olduğu gibi olay bizede sıçrıyor ne olursa olsun aranızda çok büyük bi kavgada olsa size yakışan birbirinizi görmezden gelip bu sitede kalmanızdır

ılk goze carpan sız oldugunuz ıcın olabılrı batu. emre bana sen barıssever degılsın dedı onunla alakan olmadı benım kurdugum bı tek cumleyemı takıldın?
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM

Kullanıcı avatarı
batubey
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen batubey » Pzr Eyl 02, 2007 20:22 pm

Pınar dikkat edersen ben aranızda ki laf dalaşına ve kavgaya hiç karışmadım sizin ikinizin arasında geçen bi kavgaya bizim burnumuzu sokmamız doğru değil o sizin aranızda olan bişey ben sadece bi kavga yüzünden siteden ayrılmayın dedim tamam Emrede Barışsever değilsin demekle yanlış yapmış olabilir ama zaten hatasız kul olmaz bence o da bu konuda hatasını anlayacaktır umarım sende yanlış yaptıgın yerlerde hatanı anlarsın ve aranız düzelir

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Pzr Eyl 02, 2007 20:24 pm

batubey yazdı:Pınar dikkat edersen ben aranızda ki laf dalaşına ve kavgaya hiç karışmadım sizin ikinizin arasında geçen bi kavgaya bizim burnumuzu sokmamız doğru değil o sizin aranızda olan bişey ben sadece bi kavga yüzünden siteden ayrılmayın dedim tamam Emrede Barışsever değilsin demekle yanlış yapmış olabilir ama zaten hatasız kul olmaz bence o da bu konuda hatasını anlayacaktır umarım sende yanlış yaptıgın yerlerde hatanı anlarsın ve aranız düzelir

batu sna bırı dese napardın cok mrk edıorum arkadasımm sahsen benı kulahmet ve zuhal apla zor durdurduda .

Kullanıcı avatarı
batubey
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen batubey » Pzr Eyl 02, 2007 20:30 pm

evet bu konuda Emrenin bu lafı biraz ağır kaçtı gibi Emrede zaten hatasını anlayıp bu durumu düzeltecektir hatta ben barışacagınızada inanıyorum size yakışanın bu oldugunu düşünüyorum

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Pzr Eyl 02, 2007 20:32 pm

batubey yazdı:evet bu konuda Emrenin bu lafı biraz ağır kaçtı gibi Emrede zaten hatasını anlayıp bu durumu düzeltecektir hatta ben barışacagınızada inanıyorum size yakışanın bu oldugunu düşünüyorum

bırazmı?? bırazcıkmı ? sana soylesem sen bırazck agır kactı pınar mı dıceksın batu ıı dusun kendı basına gelmeynce ınsan soguk kanlı olabılıyor bıraz ama bence bıraz degıl bayagı boyundan cok buyuk laflar konusuyor.bugun geldı sana dıss yazdım bak dıye sonra bende cevap yazdım okuduysan eger ondanda ses gelmedı.sesını kesmesını cok ıyı bılıyorum ınsanların ama kımseyıı kırmamak ıcın bırsey demıyorum herkes soyledıklerını olcsun tartsın daha kotulerı olmadan

Kullanıcı avatarı
deniz yıldızı
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen deniz yıldızı » Pzr Eyl 02, 2007 20:40 pm

bu siteye olmadık sebepden ayrılmak için katılmadı kimse.bu site nezman kapandı o zmana herkez ayrılır.bence tekrar düşün.

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Pzr Eyl 02, 2007 20:49 pm

deniz yıldızı yazdı:bu siteye olmadık sebepden ayrılmak için katılmadı kimse.bu site nezman kapandı o zmana herkez ayrılır.bence tekrar düşün.

al bide burdan yak

Kullanıcı avatarı
deniz yıldızı
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen deniz yıldızı » Pzr Eyl 02, 2007 20:51 pm

RApin lütfen her sözden bir ima çıkarma.genel anlamda konuşuldu....

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Pzr Eyl 02, 2007 20:51 pm

deniz yıldızı yazdı:RApin lütfen her sözden bir ima çıkarma.genel anlamda konuşuldu....

....

Kullanıcı avatarı
Petek Gök
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Petek Gök » Pzr Eyl 02, 2007 22:05 pm

rapin_kizi__ yazdı:
jonturk_emre yazdı:pinar senin oldugun yerde ben olmam.ya sen gidersin ya ben.Ben sende gıdecek o yüzü bulamadığım için kendim gitmeye karar verdim.Arkadaşlar hepinizin bilmediği daha çok şeyler var.Kendısı bana her yazdığım mesajdan sonra olumsuz yorum yapacağını dile getiriyor.Ben burda daha durupta niye moralimi bozayım ki?
Pınar hanım senın sayende bu siteden uzaklaşan bi çok insan var.Ettiğin kavgaları da görüyoruz.Agresifsin.
Sen kendin zaten bu siteye girmeye önceden ara vermiştin.Sana bend edim siteye katıl her gün diye.Benim sayemde tekrar döndün bu siteye.Ben senin gibi orda işim olmaz diyip siteye girmemezlık etmedim.Her gün ben bu sitedeydim.seninkine ne derler biliyomusun yediği tabağa ...
Gereken kararı mod'lar verir.Ben ihracımı istedim.Aynı yürekle seninde istemeni beklerdim.Ki senin bu sitede kalıp yararlı olacağını değil zararlı olacağını düşünüyorum.Çünkü benden sonra hedeflerinde var.Senin için zor mu onlarında kalbini kırarsın soğutursun artık bu siteden.

Bi özür dilemeyi bile sen çok gördün.Buyur işte site senın...

SANA SON BİŞEY SÖYLEYEYİM Mİ SEN GERÇEK BARIŞSEVER DEĞİLSİN

gercegı ALLAH BILIR ŞEKERIM (=

sımdı cevap verın bakalım sevgılı batu bey petek hanımm bırı sıze bunu dese ne yapardınız??..

Bizim yorumlarımız SENİN gözüne batabilir...Ama illa da battı diyorsan onu bilemem bundan sonrakileride aynı ölçüde görebilirsin.. Şu zamana kadar sitede olan tartışmaların hiç birine girmedim , en baştaki saygım neyse o şekilde devam ettim ama özellikle Batuhan'la beni gösteriyorsan bundan sonra hiç görstermediğim saygısızlığımı çok rahat bir şekilde açığa çıkarabilirim.. Agresiflik konusunda önceden seninle yaşadığım terslikleri düşünürsek Emre haksız diyemem!! Kimse kimsenin içini göremez ne kadar seviyorsun , ne kadar sevmiyorsun bilemeyiz , Emre'nin sana göre ağır olan yorumu kendinedir , sen öyle düşünmüyorsan bunu üstüne alınmazsın...

Senin başta yaptığın yorumuda kışkırtıcı buluyorum (yorum: dun bu yazılanları okuyunca sıteye gırmeme kararı aldım ve bunu yanlızca emreye zuhal aplaya ve mustafaya soyledım gelp burda ıhrac ıstıyorum dıye ılgı cekmedım.gıtmek ısteyen ınsan gıder bunu ben gıdıyorum ahalı haberınız olsun dıye dıle getırmez ıradesı olan ınsan ben gırmıcem der ve bırdaha gırmez ıhrac ıstıyorum gırmemı engelleyın demez .) bunu okuyan hiç kimse zaten tükürdüğünü yalamamak için geri dönmez bu şekilde kışkırtmalara da hiç gerek yok herkesin amacı belli senin amacın başka birşeyse o sana kalmış.. Umarım istediğin cevabı almışsındır
En son Petek Gök tarafından Pzt Eyl 03, 2007 00:25 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen jonturk_emre » Pzr Eyl 02, 2007 23:46 pm

...
En son jonturk_emre tarafından Pzt Eyl 03, 2007 12:26 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Emre başkaya

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Pzt Eyl 03, 2007 01:15 am

kulahmet ne yaptın sayfayı :D
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246

Kullanıcı avatarı
beyaz
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesajgönderen beyaz » Pzt Eyl 03, 2007 01:18 am

şurda okuduklarıma inanamıyorum siz nasıl barış severlersiniz .
nasıl bu seviyeye gelebildiniz . siz Barış abiyi madem çok seviyorsunuz'da
nasıl birbirinizi kıra bildiniz bu nasıl barışı sevmek
bu değildir BARIŞ severlik
birbirinizden özür dileyin Barış abiye yakışır gençler olun ve kapatın bu konuyu

sevgilerimle

Kullanıcı avatarı
deniz yıldızı
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen deniz yıldızı » Pzt Eyl 03, 2007 01:23 am

beyaz yazdı:şurda okuduklarıma inanamıyorum siz nasıl barış severlersiniz .
nasıl bu seviyeye gelebildiniz . siz Barış abiyi madem çok seviyorsunuz'da
nasıl birbirinizi kıra bildiniz bu nasıl barışı sevmek
bu değildir BARIŞ severlik
birbirinizden özür dileyin Barış abiye yakışır gençler olun ve kapatın bu konuyu

sevgilerimle

çok güzel söylemişin arkadaşım katılıyorum sana :cinnet: :cinnet: :cinnet:

Kullanıcı avatarı
hatice zuhal pala
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen hatice zuhal pala » Pzt Eyl 03, 2007 01:26 am

nrd yazdı:
EDDA_esra yazdı:offffff YETER ARKADAŞLAR YAKIŞMIYOR BİR BARIŞSEVERE..LÜTFEN BİRAZ YAPICI OLUN KIRMAYIN ARTIK BİRBİRİNİZİ...BAKIN ÖZEL KONUŞMALARINIZI BİLE BURDA PAYLAŞIYOSUNUZ BUNU BARİ YAPMAYIN, RENCİDE ETMEYİN BİRBİRİNİZİ...İKİ TARAFTA SUSMA FEDAKARLIĞINI GÖSTERİRSE SORUN BURDA KAPANIR ! HADİ ŞUANDAN İTİBAREN SUSMA YEMİNİ EDİN !

:alkis: :alkis: :alkis:

ayrıcada unutmayın ki BARIŞ abimizinde dediği gibi ''BAKİ KALAN BU KUBBEDE HOŞ BİR SEDA'' o yüsden kalp kırmayalım derim benn...(SON SÖZÜM)

Kullanıcı avatarı
batubey
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen batubey » Pzt Eyl 03, 2007 01:42 am

arkadaşlar burda laf yarıştırmasın kimse birbiriyle kimin sorunu varsa birbiriyle msnde sakin sakin konuşsun ben Pınarla sorunlarımı çözdüğüme inanıyorum eminim burda konuştugumuzdan daha yararlı oluyor

McFly

Mesajgönderen McFly » Pzt Eyl 03, 2007 01:42 am

EMRE KARDESIM SEN KAFANI YORMA GITMESI GEREKEN KISILER GITSIN SEN GITME!

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Pzt Eyl 03, 2007 02:23 am

batubey yazdı:arkadaşlar burda laf yarıştırmasın kimse birbiriyle kimin sorunu varsa birbiriyle msnde sakin sakin konuşsun ben Pınarla sorunlarımı çözdüğüme inanıyorum eminim burda konuştugumuzdan daha yararlı oluyor

batucum senınle sorunum yok benım sorunu olanlar bellı
sorunlu ve sorumlu ınsanlar
ıyıyıdee petekcım sen zaten hıc bırseye karısmazsnkı bana dokunmayan yılan asırlarca yaşasın havasındasın zaten sana kımse bırsye demez yane.urmumda degılsın acıkcası ne yazarsan yaz okumadım ıkı cumlesı dısında

barıs abım olsa napardı mrk edıorum dunde konustk bunu aldıgımız karar bana bakıp pınar sacmalıosun ya bırak koyver der ve halıl ıbrahım sarkısını solerdı :D:D saygılar efendım cumleden ıı geceler :D:D( dıss e cevap yazdık suspus oldu herkes..)
kulahmet zuhal apla ve batu ıcın susuyorum ne demısler 46 yı gorunce yolunu degıstır :D

Kullanıcı avatarı
Petek Gök
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Petek Gök » Pzt Eyl 03, 2007 09:32 am

rapin_kizi__ yazdı:
batubey yazdı:arkadaşlar burda laf yarıştırmasın kimse birbiriyle kimin sorunu varsa birbiriyle msnde sakin sakin konuşsun ben Pınarla sorunlarımı çözdüğüme inanıyorum eminim burda konuştugumuzdan daha yararlı oluyor

ıyıyıdee petekcım sen zaten hıc bırseye karısmazsnkı bana dokunmayan yılan asırlarca yaşasın havasındasın zaten sana kımse bırsye demez yane.urmumda degılsın acıkcası ne yazarsan yaz okumadım ıkı cumlesı dısında

İlk başta bana PetekCİM diyebilcek kadar samimiyetimizin olmadığını sana hatırlatmak isterim..
Sen beni belliki tanımamışsın damarıma bastıklarında bana dokunmayan yılana bin dokunurum.. Hiç birşeyi söylemekten çekinmem o zaman , benimle ilgisi olmayan şeylere karışmadım demek istediğimi her zamanki gibi anlamamışsın Bu konunun ne benimle ne Batuhan'la ilgisi varken isimleri ileri süren olduysan cevabınıda alırsın İSTER OKU İSTER OKUMA... Mademki yazdıklarımın iki cümlesini okuyacaktın o zaman senin buyrun Petek hanım buna ne diyeceksiniz derkenki tavrında ben kavga için bir kasıt ararım bir cevap almak için bunu söyleyen kişi ne yazıldığınıda okur !!! Cvp verdiğime aldanma sen benim çok mu umrumdasın sanıyorsun!!

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Pzt Eyl 03, 2007 13:20 pm

Petek Gök yazdı:
rapin_kizi__ yazdı:

İlk başta bana PetekCİM diyebilcek kadar samimiyetimizin olmadığını sana hatırlatmak isterim..
Sen beni belliki tanımamışsın damarıma bastıklarında bana dokunmayan yılana bin dokunurum.. Hiç birşeyi söylemekten çekinmem o zaman , benimle ilgisi olmayan şeylere karışmadım demek istediğimi her zamanki gibi anlamamışsın Bu konunun ne benimle ne Batuhan'la ilgisi varken isimleri ileri süren olduysan cevabınıda alırsın İSTER OKU İSTER OKUMA... Mademki yazdıklarımın iki cümlesini okuyacaktın o zaman senin buyrun Petek hanım buna ne diyeceksiniz derkenki tavrında ben kavga için bir kasıt ararım bir cevap almak için bunu söyleyen kişi ne yazıldığınıda okur !!! Cvp verdiğime aldanma sen benim çok mu umrumdasın sanıyorsun!!

tamam arım balım PETEĞİM :D:D canm benım en buyuk sensın en harıka en muhtesem en barıssever en guzel en zekı en tatlı sensın tmmı :D sakin ol cnm bıttı gectı :D:D

Kullanıcı avatarı
scubi
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen scubi » Pzt Eyl 03, 2007 14:02 pm

Susayım tarafsız olayım dedim yine konuşturdunuz beni...öncelikle şu magazin programlarını izlemeyin arkadaşlar.Şuan sabah programlarında çıkan magazin görüntülerini andırıyor artık bu site ve de amacından çıkmış kişisel reyting kavgalarına dönüşmüş.Burada Barış Manço içinmi varsınız yoksa kendi egolarınızımı tatminmi
ediyorsunuz?Bir probleminiz varsa özel msj diye bir şey var yada birbirleriniz msn adreslerinizi biliyorsunuzdur oradan halledin sorununuzu...bu site için çok kötü bir reklam, Barış severler birbirini yiyor..yok böyle bir şey yaa..başka sitelerde forumlarda bunu göremezsiniz + argo kelimeler vede Türkeçe'yi doğru kullanalım. Doğru kişileri örnek alalım kendimize...Türkçe dersinde bunlarımı öğretiyorlar...Örnek vermiyeceğim zaten gören görüyor. Sizden ricam Barış Manço'yla ilgili aktivitelere katılmanız size yakışan budur arkadaşlar...üç günlük dünyada neyi paylaşamıyorsunuz? Sözüm Meclisten Dışarı...lafım anlayana
Mal cimrilerde,
Silah korkaklarda,
Yönetimde akılsızlarda olursa iş bozulur.

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Pzt Eyl 03, 2007 14:07 pm

mesaj aldı abıcım saygılar ;) :) :D

Kullanıcı avatarı
scubi
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen scubi » Pzt Eyl 03, 2007 14:13 pm

rapin_kizi__ yazdı:mesaj aldı abıcım saygılar ;) :) :D

Msj ın doğru alındığına sevindim :)
Mal cimrilerde,

Silah korkaklarda,

Yönetimde akılsızlarda olursa iş bozulur.