YÜZLERCE TÜRKÇE ALBÜM - HİÇ BİR YERDE BULAMAZSINIZ...

Seviyeyi düşürmemek ve bölünmelere yol açabilecek siyasi, dini, spor/futbol konularının konuşulmaması kaydıyla, her türlü konunun konuşulabileceği serbest forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
harlemci
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

YÜZLERCE TÜRKÇE ALBÜM - HİÇ BİR YERDE BULAMAZSINIZ...

Mesajgönderen harlemci » Cum Tem 08, 2005 20:40 pm

http://mp3.mp3arsivi.org/8785144dsg847gs484agf/

Arkadaşlar yukarıda linki yazılan yer tamamen arşive dönük bir sistemdir. Mutlaka faydalanın...

Kullanıcı avatarı
onxGS
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen onxGS » Cmt Tem 09, 2005 13:05 pm

walla bi girdim ohaaa falan oldum kaynağına inmişin sitenin :D
Galatasaray,İstanbul

Kullanıcı avatarı
ALİ ÖZMEN
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

tesekkur

Mesajgönderen ALİ ÖZMEN » Pzr Tem 10, 2005 00:13 am

tesekkurler paylasımcı bir ruha sahipsin ne mutlu sana... her sey için sag ol... harlemci

Kullanıcı avatarı
harlemci
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Re: tesekkur

Mesajgönderen harlemci » Pzr Tem 10, 2005 00:58 am

ALİ ÖZMEN yazdı:tesekkurler paylasımcı bir ruha sahipsin ne mutlu sana... her sey için sag ol... harlemci

Teşekkürler, her zaman böyleyimdir :) İşallah herkes bu konuda birazcık duyarlı olur...

Kullanıcı avatarı
harlemci
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen harlemci » Cmt Ağu 27, 2005 00:12 am

Maalesef link ölmüş ama siz siz olun orjinal kaset albüm alın, size küçük bişey anlatmak istiyorum.

Kayahan bir gün posta kutusuna gelen 2 mektup un ayrı hikayesini anlattı tv de tabi çok güzel bi anı sanırım bi sanatçı ve seveni için...

Şimdi birinci mektup ta bir hayranı korsan bir cd sini almış, hani şu naylonların içinde satılan, eee Kayahan abi bu yamuk olmaz tabi Kayahn abi bayağ bi sinirlenmiş, Ya Allah demiş diğer mektubu açmış içinden bir cd kapağı ve birde fiş yani bildiğimiz makbuz çıkmış, hayranı Korsan ile mücadelede birinci sırada olan Kayahan' a size sahip çıkıyoruz manasında yollamış bu fişi , eee Kayahan abide bunun altında kalmamış ve hayranına imzalayıp göndermiş...

Arkadaşlar dediğim gibi hiç bir zaman korsan gerçeğinin yerini tutmaz, ha birisi mp3 diğeri audio cd, ama birinde sanatçının emeği öbüründe ise İşportacının emeği var.

Dervişin fikri neyse zikri odur. Siz hangisini yapmanız gerektiğini çok iyi bilirsiniz. 8)

Neyse 3 aylara girmiş olduğumuz şu ilk ayda herkese sağlık sihhat mutluluklar, kardeşce yaşam diliyorum. Kimse kimseyi kırmasın :) :alkis:

Kullanıcı avatarı
avara
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen avara » Cmt Ağu 27, 2005 02:22 am

~Ömer~ yazdı:...Neyse 3 aylara girmiş olduğumuz şu ilk ayda herkese sağlık sihhat mutluluklar, kardeşce yaşam diliyorum. Kimse kimseyi kırmasın...

:alkis: :alkis: :alkis:
Leyleğin Ömrü İki Laklak, Değerler Oldu Tepetaklak!

Resim

Kullanıcı avatarı
nehir taşçı
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen nehir taşçı » Pzt Eki 17, 2005 14:00 pm

harlemci BİZE PAYLAŞIMCI RUHUNU KANITLADIĞIN İÇİN TEŞEKKÜRLER :alkis:
O'nu anlayabilmek, dünyaya O'nun gözüyle bakabilmektir...