Türk'sen Türk'e Oy Ver!

Seviyeyi düşürmemek ve bölünmelere yol açabilecek siyasi, dini, spor/futbol konularının konuşulmaması kaydıyla, her türlü konunun konuşulabileceği serbest forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Desper@do

Türk'sen Türk'e Oy Ver!

Mesajgönderen Desper@do » Sal Ağu 28, 2007 02:49 am

Eyy forumlarda vatan millet Sakarya naraları atmaktan başka bir işe yaramayan Türk gençliği! İşte icraat zamanı geldi! 87 gavur ve sadece 1 Türk'ün olduğu ankette Türk'ü (Türkiye'yi) 1. yapmak için siz de bize destek olun! Linki msn'de ulaştırabildiğiniz kadar kişiye ulaştırmaya çalışın. Linke tıkladığınız an direkt oy vermiş oluyosunuz. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıysan oyunu Türk'e ver! Türk değilsen; Puskas'a, Zico'ya veya Roberto Carlos'a verebilirsin tabi... Umarım, Fenerbahçe cumhuriyeti(!) vatandaşı olan adminler / modlar bu konuyu kitlemez. Konu futbol meselesi değil, ÜLKE MESELESİ! Başka cumhuriyet(!)lerin etkisiyle yaşadığınız Cumhuriyet'e ihanet etmeyin, oyunuzu Türk'e verin! 8)
Happy is the man who can say "I am a Turk!" 8)

http://www.bestfootballer.com/vote.php?foot=suekuer

Kullanıcı avatarı
rock114
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen rock114 » Sal Ağu 28, 2007 03:03 am

futbolla hiç alakam yoktur ama yine de işaretledim..

son durum:

Ferenc Puskas: 213942 votes ( 29.8 % )
Hakan Sükür: 136922 votes ( 19.1 % )
Georgi Asparuhov: 66281 votes ( 9.2 % )
Predrag Mijatovic: 48265 votes ( 6.7 % )
Hristo Stoichkov: 43656 votes ( 6.1 % )
Zico: 42716 votes ( 6.0 % )
Roberto Baggio: 12489 votes ( 1.7 % )
Gheorghe Hagi: 11877 votes ( 1.7 % )
Davor Suker: 11086 votes ( 1.5 % )
Franz Beckenbauer: 10657 votes ( 1.5 % )
Para pula ihtişama aldanıp kanma dostum
İçi boş insanların bu dünyada yeri yok!..

Kullanıcı avatarı
batubey
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen batubey » Sal Ağu 28, 2007 04:49 am

arkadaşlar bende koyu bir Beşiktaşlı olarak Hakan Şükür'e gururla oyumu verdim 1nci olmamız zor fakat bu kadar futbolcu arasından 2ncilik bile iyidir

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen jonturk_emre » Sal Ağu 28, 2007 13:06 pm

BU KİŞİYE MESAJ YAZMAYIN DAHA ÖNCE ETTİĞİ KÜFÜRLERLE KENDINI SİTEDEN ATTIRDI.BU OZGUR1905 ADLI ESKI UYE.DÜZENİ BOZMAYA GELDI.DİKKAT EDİN
Emre başkaya

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Sal Ağu 28, 2007 13:07 pm

jonturk_emre yazdı:BU KİŞİYE MESAJ YAZMAYIN DAHA ÖNCE ETTİĞİ KÜFÜRLERLE KENDINI SİTEDEN ATTIRDI.BU OZGUR1905 ADLI ESKI UYE.DÜZENİ BOZMAYA GELDI.DİKKAT EDİN

ben onun dengesını bozucam merak etme sen
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM

Desper@do

Mesajgönderen Desper@do » Sal Ağu 28, 2007 13:18 pm

jonturk_emre yazdı:BU KİŞİYE MESAJ YAZMAYIN DAHA ÖNCE ETTİĞİ KÜFÜRLERLE KENDINI SİTEDEN ATTIRDI.BU OZGUR1905 ADLI ESKI UYE.DÜZENİ BOZMAYA GELDI.DİKKAT EDİN

senin olduğun yerde düzen mi olur zaten concon :D hadi yine tribünlere oynamaya devam et kankalarına adminlere falan yalaklan attır beni siteden yoksa sana bir gün attıracaklar :D milleti uyarmayı bırak sen yolda yürürken falan kendine dikkat et. fotoğrafın en az 100 kişinin eline geçmiştir. sokaklarda fazla dolaşma dikkat çekme yoksa seni bozacaklar yakında :D uA her yerde 8)

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen jonturk_emre » Sal Ağu 28, 2007 13:20 pm

Desper@do yazdı:

senin olduğun yerde düzen mi olur zaten concon :D hadi yine tribünlere oynamaya devam et kankalarına adminlere falan yalaklan attır beni siteden yoksa sana bir gün attıracaklar :D milleti uyarmayı bırak sen yolda yürürken falan kendine dikkat et. fotoğrafın en az 100 kişinin eline geçmiştir. sokaklarda fazla dolaşma dikkat çekme yoksa seni bozacaklar yakında :D uA her yerde 8)

tehdıt edıyorsun bide.gerekenı modlar yapacaktır.rahat ol
Emre başkaya

Desper@do

Mesajgönderen Desper@do » Sal Ağu 28, 2007 13:20 pm

rapin_kizi__ yazdı:ben onun dengesını bozucam merak etme sen

tamam anlaştık. önce sen beni boz sonra da ben seni bozayım rapin kadını :geberdim:

Desper@do

Mesajgönderen Desper@do » Sal Ağu 28, 2007 13:32 pm

jonturk_emre yazdı:tehdıt edıyorsun bide.gerekenı modlar yapacaktır.rahat ol

biz rahatız zaten abisii. sen sokakta yürürken rahat mısın peki :D sana bi abi tavsiyesi, sakın ali sami yen'in oralarda dolaşma :D siz her gün oy vermeye devam edin de kimi banlarlarsa banlasınlar umrumda değil. yeter ki oy verin ;) forumlarda "hepimiz türk'üz bi ermeni geberdi herkes yürüdü" falan diye bağırmakla olmuyo bu işler. türk'sen türklük'ünü bu şekilde belli et. haydi haydi haydii allah aşkınaa Moderatör Tarafından Düzeltilmiştir. macarlar dönsün şaşkına!

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Sal Ağu 28, 2007 13:40 pm

Desper@do yazdı:
jonturk_emre yazdı:tehdıt edıyorsun bide.gerekenı modlar yapacaktır.rahat ol

biz rahatız zaten abisii. sen sokakta yürürken rahat mısın peki :D sana bi abi tavsiyesi, sakın ali sami yen'in oralarda dolaşma :D siz her gün oy vermeye devam edin de kimi banlarlarsa banlasınlar umrumda değil. yeter ki oy verin ;) forumlarda "hepimiz türk'üz bi ermeni geberdi herkes yürüdü" falan diye bağırmakla olmuyo bu işler. türk'sen türklük'ünü bu şekilde belli et. haydi haydi haydii allah aşkınaa Moderatör Tarafından Düzeltilmiştir. macarlar dönsün şaşkına!

TÜRKLÜK CIKIP FORUMDA BAGIRMAKLA DEGIL ŞIRNAKTA GIDIP SAVAŞMAKLA OLUR CANIM BURDAN DEDEMDE SOYLER DOLASMA DIYE
HADI EMRE KALK GIDELIM BAKALIM ALI SAMIYENIN ORAYA NOLCAKSA OLSUN YA SANKİ DOVCEN TÜRKSÜN YA HANİ TÜRKLÜK ADAM TEHTID ETMEKLEMI OLUYOR. BURASI BARIS ABININ FORMU BURDA KIMSEYI TEHTID EDEMEZSIN LAFLARINA DIKKAT ET

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen jonturk_emre » Sal Ağu 28, 2007 13:47 pm

pınar boşver ya klavye delikanlılıgı yapıo onu 3 yaşında çoçukta yapar.

bırak kendı zaten ihrac olacak cevap vermeyelım.2 kez kovulcak sıteden.
Emre başkaya

Desper@do

Mesajgönderen Desper@do » Sal Ağu 28, 2007 13:47 pm

rapin_kizi__ yazdı:TÜRKLÜK CIKIP FORUMDA BAGIRMAKLA DEGIL ŞIRNAKTA GIDIP SAVAŞMAKLA OLUR CANIM BURDAN DEDEMDE SOYLER DOLASMA DIYE
HADI EMRE KALK GIDELIM BAKALIM ALI SAMIYENIN ORAYA NOLCAKSA OLSUN YA SANKİ DOVCEN TÜRKSÜN YA HANİ TÜRKLÜK ADAM TEHTID ETMEKLEMI OLUYOR. BURASI BARIS ABININ FORMU BURDA KIMSEYI TEHTID EDEMEZSIN LAFLARINA DIKKAT ET

ee ben de aynı şeyi diyorum zaten. biz başka bir şey mi dedik? forumlarda
bağıracağınıza ülke adına bişeyler yapın diyoruz. bak macarlar nasıl organize oldu Puskas'a 214000 küsür oy yağdırdı. biz Türkler niye organize olmayalım ki? her gün ne kadar proxy varsa kullanarak en az 500 oy atıyorum ama tek başıma savaşarak nasıl 1. olabiliriz ki? organize olmamız lazım! ha bu arada perşembe akşamı bekleriz sami yen'e. Kral'dan da gol bekliyoruz.. 8)

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Sal Ağu 28, 2007 14:07 pm

arkadaşlar bu tartışma ve kavgalar bizlere hiç yakışmıyo lütfen artık bu konuyu kapatalım bizler barış abinin adam olacak çocuklarıyız bizlere böyle şeyler yakışmaz...
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Sal Ağu 28, 2007 17:53 pm

efemanco yazdı:arkadaşlar bu tartışma ve kavgalar bizlere hiç yakışmıyo lütfen artık bu konuyu kapatalım bizler barış abinin adam olacak çocuklarıyız bizlere böyle şeyler yakışmaz...

abı ne kapatcam ya adam emreyı resmen tehtıt edıyor yok macarlar şöyle oldu boyle oldu... affedersenız ama boyle gıderse ben bu cocugu doverım yanı

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen jonturk_emre » Sal Ağu 28, 2007 18:18 pm

efemanco yazdı:arkadaşlar bu tartışma ve kavgalar bizlere hiç yakışmıyo lütfen artık bu konuyu kapatalım bizler barış abinin adam olacak çocuklarıyız bizlere böyle şeyler yakışmaz...

hakliyi haksizi ayirt ettin mi sen abi
Emre başkaya

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Sal Ağu 28, 2007 18:30 pm

jonturk_emre yazdı:

anlıyorum seni kardeşim...

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Sal Ağu 28, 2007 18:31 pm

desperado adlı üyeyide daha nazik olmaya ve sorunlarını fütursuzca değil yakışığıyla dile getirmesini diliyorum....

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Sal Ağu 28, 2007 18:37 pm

jonturk_emre yazdı:

bızde edıyoruz ama etmekle basmıyor demekkı abıcım

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen jonturk_emre » Sal Ağu 28, 2007 18:40 pm

bana ettigi hakaretler ve tehditleri ve pinara yaptigi terbiyesizliklerin hesabini verecek modlar gerekeni yapar zaten

Duzenimizi bozmak icin giriyorlar izin vermeyelim bunlara zaten kovuldu daha once istenilmiosun arkadasim daha ne giriosun foruma
Emre başkaya

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Sal Ağu 28, 2007 18:42 pm

jonturk_emre yazdı:bana ettigi hakaretler ve tehditleri ve pinara yaptigi terbiyesizliklerin hesabini verecek modlar gerekeni yapar zaten

Duzenimizi bozmak icin giriyorlar izin vermeyelim bunlara zaten kovuldu daha once istenilmiosun arkadasim daha ne giriosun foruma

merak etme ben onu kendı kazdıgı kuyuya ıtıcem

McFly

Mesajgönderen McFly » Sal Ağu 28, 2007 19:51 pm

rapin_kizi__ yazdı:
jonturk_emre yazdı:bana ettigi hakaretler ve tehditleri ve pinara yaptigi terbiyesizliklerin hesabini verecek modlar gerekeni yapar zaten

ısın ıcınde sen varsan korkulur :D

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Sal Ağu 28, 2007 20:11 pm

McFly yazdı:
rapin_kizi__ yazdı:

ısın ıcınde sen varsan korkulur :D

yani ...