Mrb arkadaşlar.Benim gibi Avea'nın Ringa servisini kullanıpta sıkı Barış Manço hayranı olan arkadaşlar varsa,Barış abiye ait 1 tane bile eserinin olmadığı dikkatinizden kaçmamıştır.Geçen gün bu konuyla ilgili kendilerini uyarma ve konuyla ilgili dikkatlerini çekmek istedim.Sizden ricam,bu servisi kullanan arkadaşlar varsa sizde aynı şekilde tepkisiz kalmayın,eninde sonunda seve seve hizmetlerine Barış abinin şarkılarınıda katacaklardır.Konuyla ilgili istek ve şikayetlerinizi şuraya yazabilirsiniz:
http://www.avea.com.tr/mps/portal?cmd=c ... erileriniz
Ringa servisi ve Barış abiye yapılan saygısızlık
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- bahadirari
- Forum Duayeni
Ringa servisi ve Barış abiye yapılan saygısızlık
En son bahadirari tarafından Çrş Eyl 28, 2005 19:34 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
-
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- İletişim:
Onu boşver www.soundturk.com adresinden 45 $ vererek 500 şarkılık; midi, karaoke, akor, nota, mp3 indirdim. (Yani her şarkının bir midisi, karaokesi, akoru, mp3ü notası var) Ama BM den 1 tane bile yok. Şu yeni çıkan Bir Kadın Çizeceksin bile var, ama güzelim şarkılar yok.
KENDİ İSTEĞİ ÜZERİNE İHRAÇ EDİLEN ÜYE
- barış@manço
- Gelişen Üye
evet bende gecenlerde bir ringa sececektim tabiki sececeğim ringa barış abimizden olacaktı fakat katagorilerde barış abimizin olmamayışı beni
cooook sinirlendirdi ve doğal olarak üzdü ben bunu bir türlü anlamıyorum
abuk subuk kişilerin varda başarılarını başarının bile alkışladığı büyüklüğünü kelimelerin bile anlatamadığı bu eşsiz milyonlarca hayranı olan bırakın türkiyeyi kendisini dünyaya kanıtlamış türk muziğininen büyük üstatlarından olan ve o eşsiz bestelere imza atan koşkoca BARIŞ MANÇO nun şarkıları ringada yok ya bu nedemek oluyor büyle bir haksızlığa yürekmi dayanır tvler kliplerini vermiyor rınga şarkılarını bunaartık bir son verilmesi lazım bu iş böyle olmaz yine söylüyorum onun gibisi birdaha gelmez kıymetini bilelim kendi yok ama eserleri var ne olur BARIŞ ABİMİZ i yaşatalım
ona geleceknesillerinde ihtiyacı var
bu haksızlıklar artık son bulsun
abuk subuk kişilerin varda başarılarını başarının bile alkışladığı büyüklüğünü kelimelerin bile anlatamadığı bu eşsiz milyonlarca hayranı olan bırakın türkiyeyi kendisini dünyaya kanıtlamış türk muziğininen büyük üstatlarından olan ve o eşsiz bestelere imza atan koşkoca BARIŞ MANÇO nun şarkıları ringada yok ya bu nedemek oluyor büyle bir haksızlığa yürekmi dayanır tvler kliplerini vermiyor rınga şarkılarını bunaartık bir son verilmesi lazım bu iş böyle olmaz yine söylüyorum onun gibisi birdaha gelmez kıymetini bilelim kendi yok ama eserleri var ne olur BARIŞ ABİMİZ i yaşatalım
- bahadirari
- Forum Duayeni
barışizm yazdı:evet bende gecenlerde bir ringa sececektim tabiki sececeğim ringa barış abimizden olacaktı fakat katagorilerde barış abimizin olmamayışı beni
1 ay önce konuyla ilgili bir e-mail atmıştım."Gerekli yerlere iletilecektir" tarzında son derece baştan savma bir cevap vermişlerdi.1 ay geçipte bir gelişme olmayınca işyeri e-mailimden zehir zemberek bir yazı yazdım.Bakalım hala bir açıklama bekliyorum.Paramızla rezil oluyoruz resmen

- nehir taşçı
- Demirbaş Üye