''SUSAM SOKAĞI''
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
aytaç şimdiki çocuklarımız m.aliyi seda sayanı izleye izleye onun bunun pantolonunu indirecek bana göre.yani gercekten sıktılar artık başka yüzler görmez istiyoruzaytac yazdı:Matematiği susam sokağı sayesinde öğrendim.Böyle toplarla falan sayıları öğretiyorlardı.şimdi ne var sabahları televizyonlarda.
Seda Sayan,kadının sesi.Çizgi film bile zor bulunur oldu.Şimdiki çocuklar gelecekte ne olacak acaba çok merak ediyorum![]()
![]()
-
BM
rapin_kizi__ yazdı:yha tmm ne kucumsuonkı oyle hem sen bnm abım sayılırsın dımı bak sana abı derım:)
Aaa ilk defa BarışMançoMix'te benden küçük birine rastlıyorum. Ben de lise 1'deyim. Ve şunu söyleyeyim, 1992-1997 arasındaki çocukluk yıllarımı özlüyorum. Susam Sokağı, Hugo, Matrak Futbol, Street Fighter, Super Mario, Dinozorus, Road Fighter, Power Rangers vb... ağlamak istiyorum ya,
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
BM yazdı:rapin_kizi__ yazdı:yha tmm ne kucumsuonkı oyle hem sen bnm abım sayılırsın dımı bak sana abı derım:)
Aaa ilk defa BarışMançoMix'te benden küçük birine rastlıyorum. Ben de lise 1'deyim. Ve şunu söyleyeyim, 1992-1997 arasındaki çocukluk yıllarımı özlüyorum. Susam Sokağı, Hugo, Matrak Futbol, Street Fighter, Super Mario, Dinozorus, Road Fighter, Power Rangers vb... ağlamak istiyorum ya,![]()
![]()
sen lıse bırdeysen sen benden kucuk oluyorsun canım
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR