Forum bozuktu, çürüdü !

Seviyeyi düşürmemek ve bölünmelere yol açabilecek siyasi, dini, spor/futbol konularının konuşulmaması kaydıyla, her türlü konunun konuşulabileceği serbest forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
harlemci
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Forum bozuktu, çürüdü !

Mesajgönderen harlemci » Prş Eyl 22, 2005 17:31 pm

Forumu takip ediyorumda, bu bölüm cidden flört yerine döndü. Arkadaşlar her ne kadar Serbest MiX' de olsa burası, lütfen kaliteli ve seviyeli bilgiler verelim, gülelim, tartışalım. İkili diyalogları 100 kere üst üste mesaj olarak yazıp forumu kirleteceğinize özel mesaj yada msn yoluylada halledebilirsiniz.

Anlayış lütfen !!!

Kullanıcı avatarı
black_metallist
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen black_metallist » Prş Eyl 22, 2005 18:13 pm

valla öle kardeşim bi tane normal msj yazmamışım..
Temizlik Tamamlandı Sayılır. Son Rütüşleri çekiyorum...

Kullanıcı avatarı
harlemci
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen harlemci » Prş Eyl 22, 2005 19:06 pm

Sorun değil, burada amaç ceza v.s vermek olmadı hiç bir zaman, hepimiz sonuçta üyeyiz ama kendimize olduğu kadar bu siteye giren Dünya'nın her yerindeki insanlara karşı bir sorumluluğumuz olması lazım düşüncesindeyim. Yani bunda üzülecek kırılacak bişey yok, sonuçta ben bir üyeyim ama gerçekten rahatsız olmaya başladığımı belirtmek istedim. Anlayışlı biri olduğun için teşekkürler.

Kullanıcı avatarı
black_metallist
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen black_metallist » Prş Eyl 22, 2005 19:26 pm

ama burası serbest bir platform olduğu için yazdığımı söylemek isterim serbestmix olduğu için foruma renk getirmek için

Kullanıcı avatarı
harlemci
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen harlemci » Prş Eyl 22, 2005 21:09 pm

Forumda renkli bi kişiliksinde inan bu forumda bi cevap yazayım diyorum, bi bakıyorum 100 mesaj ve hepside sensin.

Kullanıcı avatarı
black_metallist
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen black_metallist » Prş Eyl 22, 2005 23:33 pm

ya dostum abartmayalım ben tüm konuları inceledim msjlar attım konulara tek bi yere atmadımki bide ne diniliyosuna bide armağat ete üst üste attım başka bi meziyetim olduğunu sanmıyorum ayrıca bazıları forumda flörtten bahsediyo nerde flört var ben göremedim arada ince atışmalar takılmalarda olacak değilmibunlarda foruma renk katar diye düşünüyorum

Kullanıcı avatarı
mitran
Forum Duayeni
Forum Duayeni
Konum: Öyle bir yerdenim ki; yaprak döker bir yanım, bir yanım bahar bahçe

Mesajgönderen mitran » Cum Eyl 23, 2005 14:19 pm

o zaman gözlük tak! haddinden fazla renklendi bu forum düzey istiyoruz düzey...

Kullanıcı avatarı
black_metallist
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen black_metallist » Cum Eyl 23, 2005 19:05 pm

nasıl bir düzey istiyosun arkadaşım.

anlat ona göre mesajlar çekelim buraya. üstü kapalı yorumlar yapmayalım.

nasıl üye olalım ben cevap bekliyorum.

ilgi ve alakanıza teşekkür ederim...

Kullanıcı avatarı
mitran
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen mitran » Cum Eyl 23, 2005 20:26 pm

yorumların üstü kapalı falan değil barış mançoya ithafen açılmış bir forumun serbest mix ismiyle açılmış alt forumunda nasıl bir düzey olması gerekiyosa öyle bi düzey istiyorum. bizde biliyoz heralde gidip arkadaşlık sitelerinde aşkla meşkle makara muhabbet yapmayı. ama buranın biraz özelliği var diye düşünüyorum bilmem yanlışmı düşünüyorum

Kullanıcı avatarı
avara
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen avara » Cum Eyl 23, 2005 20:31 pm

Kardeşim kim olduğunu bilmiyorum, yanlış anlama ama senin yaptığını daha önce forumumuzun en küçük üyesi Evren yaptı... Yanlış yaptı...
Yazalım ama ikili diyaloğa, chate dönüşmesin...

Saygılarımla...
Leyleğin Ömrü İki Laklak, Değerler Oldu Tepetaklak!

Resim

Kullanıcı avatarı
onxGS
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen onxGS » Cum Eyl 23, 2005 20:46 pm

black_metallist yazdı:nasıl bir düzey istiyosun arkadaşım.

anlat ona göre mesajlar çekelim buraya. üstü kapalı yorumlar yapmayalım.

nasıl üye olalım ben cevap bekliyorum.

ilgi ve alakanıza teşekkür ederim...

sadece serbest mix bölümüne msj atmamakla başlayabilirsin
Galatasaray,İstanbul

Kullanıcı avatarı
black_metallist
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen black_metallist » Cum Eyl 23, 2005 22:37 pm

sizdemi öyle yapıyosunuz???

Kullanıcı avatarı
harlemci
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen harlemci » Cum Eyl 23, 2005 23:08 pm

Burda haklı haksızı tartışmaya gerek yok, yani avara arkadaşımızın dediği gibi bu foruma bir çok üye zamanında o kadar çok üyeleri uğraştırdı ki, başta Emren çok yapıyordu ama sağolsun artık yazmıyor, üstelik Emren sadece 14 yaşında, burada üstü açık yada kapalı kimseyi yargılayamam, yada kimse kimseyi yargılayamaz. Herkes yazdığı mesajdan mesuldur. Türkçenin en saygın konuşulduğu en büyük forumlardan bir tanesinde, böyle basit mesajlar ile sadece karşımızdaki bizi sevmeyen insanları güldürürüz. Forumda yaş, cinsiyet önemli değildir. Her zaman dediğim gibi kimse lafları üzerine alınmasın, bu forumda gelin birlik olalım dediğimizde kimse mesaj yazmaz. Ama iş şarkı armağan etmeye gelince, bizim önemli olarak gördüğümüz konuları bile geçer. Eğer haksızsam haksızsın diyebilirsin. Böyle birbirimizle tartışacağımza neler yapabileceğimizi tartışsak sizce iyi olmazmı ?

Neredeyse 1 aya yakındır açık bulunan TRT arşivleri satışa çıkıyor bölümüne gerekli katılım olmadığı için belkide elimizdeki en büyük fırsatı kaçırmış olacağız. Bu forumdan başka Barış Manço'nun tartışıldığı bir forum olmadığını unutmayın ve forumumuzun ismine ve Barış abimizin ismine yakışır mesajlar yazarak desteğinizi esirgemeyiniz.

Herkese saygılar

Kullanıcı avatarı
black_metallist
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen black_metallist » Cmt Eyl 24, 2005 03:56 am

anlaşabilemizi sanıyorum doru sölüyosun kardeş iş geyik yapmaya gelince herkes yapıyo çünkü herkes zevk yapmayı seviyo bende öle diğer arkadaşları bilmem daha önemli konuları geride bırakıyoruz buda doru ama bunu bana yada başka birine suçlama yapamazsın zaten yapmıyosunda anladığım kadarıyla benden yada başka birinden çok rahatsız oluyosanız benim yazdığım yada başka birinin yazdığı msjlara bakmazsınız olur biter ha bakarsanızda bana yada o başka arkadaşlarada yorum yapmazsınız bölelikle polemik olmaz dimi?

bu arada trtye çok msj attım bunlar ne zaman belli olacak?

Kullanıcı avatarı
mitran
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen mitran » Pzt Eyl 26, 2005 00:24 am

arkadaşlar bikaç günden beri sürüp giden bir tartışma var. kimseye bi garezim falan yok. kimsedende nefret etmiyorum. ben fikrimi açık açık izah etmek istiyorum. serbest mix tabiki serbest takılabileceğimiz geyik yapabileceğimiz bi alt forum. ama geyiğinde bi usulü, adabı argo tabirle raconu vardır diye düşünüyorum. amaçsız konuşmak geyik değil laf salatası yapmaktır. örnek verecem: mesela hangi şarkıyı dinliyorsunuz diye bi topiğimiz var. ya iyi güzel yazın yazalım ama belli bi yerden sonra işin suyu çıkıyo yani. benim bu konuya attığım mesajları sayarsınız 10u bulmaz. ama topikte şu anda 300e yakın mesaj var. ve hep üstüste aynı arkadaşlar tarafından atılmış. kimse kusura bakmasın ama bu geyik değil forum kirliliğidir. yani benim mantığım pek almıyor. o an dinlediğin şarkıyı yazınca ne olacak? espiri nerede? aynı şekilde buna benzer bir iki tane daha topik var.

birde deniyorki madem rahatsızsın okuma bakma. niye böyle bişey yapayımki? burası hepimizin forumu. elbette rahatsız olduğum şeyleri yanlış olduğunu düşündüğüm şeyleri söyleyecem. söylüyorumda zaten. arkadaşlar forum kirliliğine tamamen karşıyım. burası çöplük değil. geyik yapalım ama manasız kısır döngü şeklinde giden şeyler üzerinde durmayalım. şu madem istemiyon okuma yazma gibi saçma mantıktanda vazgeçelim. bu forum bölünmüş bi forum değil. herkesin her konu ve mesaj hakkında yorum yapma hakkı var.

Kullanıcı avatarı
sarıkulak
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen sarıkulak » Pzt Eyl 26, 2005 01:20 am

Herkes herşeyi suistimal eder zaten,Barış Abi dışında başka konularda görüş alışverişi yapalım diye serbestmix açılıyor ama malasef form amacından saptırrılıp saçma sapan bir hal alıyor.Arkadaşlarında dediği gibi serbestmix dediysek okadar da serbest değiliz yani.Bu konuda birazdaha seviyeli olmaya davet ediyorum.
Birde rahatsız oluyorusanız mesajlarımıza bakmazsınız olur biter diyorsunuz.
Yani biz istediğimiz gibi at koşturalım,istediğimiz saçmalığı yapalım sizde bize karışmazsanız olur biter diyorusun öylemi.Böyle saçma birşey görmedim.Bu form hepimizin,bize bakmayın diyeceğinize,siz yazdıklarınıza dikkat etseniz nasıl olur.
SENSİZ OLMAZ

Kullanıcı avatarı
black_metallist
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen black_metallist » Pzt Eyl 26, 2005 03:46 am

güzel kardeşim bu konu aslında bu kadar uzamayacaktı. ilkten bi yanlış anlaşılma oldu. bi üye ile armağan bölününde birbirimize ettiğimiz parçalardan rahatsız olan(neden bu kadar üzerine düştüler hala anlamış diilim) üyeler böyle bir şey düşünüyor. benim amacım bölücülük diil. bende barış abimizi çok seviyorum. maksadım foruma renk getirmek insanları daha kaynaştırmaktı. yaptığımıda düşünüyorum. iki tane dost edindim. karşı gelenler isyan etmeselerdi bu kadar belkide daha fazlası olacaktı. yaptığımın yanlış olduğunu hiç düşünmedim aklımdanda geçmiyor zaten ama ben burada sadece "eline sağlık" "çok güzel olmuş" "tebrikler" "iyi çalıyosun" demek istemiyorum. foruma yenilik getirmek kabul edilemez bir olaymı....

NOT: yenilik getirmek dedim ya o cümlem alaşağı edilecek...

Kullanıcı avatarı
black_metallist
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen black_metallist » Pzt Eyl 26, 2005 19:55 pm

forum taze kan kazanıyo...

Kullanıcı avatarı
harlemci
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen harlemci » Pzt Eyl 26, 2005 20:37 pm

Bence kan kaybediyor. Forumda yeteri kadar 0 rh var zaten yani zor bulunan kanlar mevcuttur. Bilmem anlatabiliyormuyum, forumdaki halime bak yaaa, çürümüş sisteme laf anlatıyorum. Kadın programı kıvamına geldi bu forum iyice :amanin:

Kullanıcı avatarı
black_metallist
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen black_metallist » Pzt Eyl 26, 2005 20:42 pm

ben elma düşünürken sen armut düşünebilirsin tek tip insan yoktur bence forum taze kanlarlan daha ileriye gidecektir

Kullanıcı avatarı
harlemci
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen harlemci » Pzt Eyl 26, 2005 21:04 pm

Vampirler olduğu sürece , bizim gibilerin kanlarınıda emecektir. Forumda bölücülük yapıyorsunuz. Haberiniz olsun bu fazla gitmez !

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen fairground » Pzt Eyl 26, 2005 21:07 pm

bence arkadaşlaın asıl rahatsızlığı mesaj sayıları..
en fazla benim mesajım olsun istiyorlar
bunun için % 70 i
"haklısın"
"katılıyorum"
"+"
şeklinde mesaj yazıyorlar.
ben mesaj sayılarının kaldırılmasını teklif etmiştim olmadı.
bence birbirine şarkı göndermek yukardaki saçmalıklardan daha az saçma.
saygılarrrrrrrrrrr

Kullanıcı avatarı
black_metallist
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen black_metallist » Pzt Eyl 26, 2005 21:10 pm

helal fairground adından belli zaten "fair"

Kullanıcı avatarı
sinann
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

bana neden kızıldı

Mesajgönderen sinann » Pzt Eyl 26, 2005 21:16 pm

ARKADAŞLAR BEN BURADA Bİ ÇOK İNSANIN UMARSIZCA TEK AMAÇLARININ DAHA FAZLA FORM GÖNDERMEK OLDUĞUNU SÖYLEDİĞİM ZAMAN, NE YAZIKKİ ANLAŞILAMADIM AMA GÖRÜYORUMKİ ZAMAN BENİ YİNE İSTEMEDİĞİM HALDE HAKLI ÇIKARDI İŞTE BENİM ZAMANINDA İKİ TÜRK ATA SÖZÜ İLE İZAH ETMEK İSTEDİĞİMDE BUYDU ZAMAN GEÇTİ VE BENİM DUYDUĞUM BAZI RAHATSIZLIKLARI DİĞER ARKADAŞLARDA SEZİP DİLE GETİRDİ BAKALIM NEREYE GİDECEK BU İŞİN SONU..

Kullanıcı avatarı
black_metallist
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen black_metallist » Sal Eyl 27, 2005 00:00 am

bakalım kaç kişi daha senin düşüncelerini paylaşacak?