DUMUR OLDUĞUNUZ ANLARI YAZIN:-

Seviyeyi düşürmemek ve bölünmelere yol açabilecek siyasi, dini, spor/futbol konularının konuşulmaması kaydıyla, her türlü konunun konuşulabileceği serbest forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
lokmanço
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

DUMUR OLDUĞUNUZ ANLARI YAZIN:-

Mesajgönderen lokmanço » Pzr Nis 01, 2007 19:22 pm

EVET ARKADAŞLAR HEPİMİZİN DUMUR OLDUĞU ANLAR VARDIR. HERKEZ Bİ ŞEYLER YAZSIN :)

Barıscıl
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Barıscıl » Pzt Nis 02, 2007 22:49 pm

Yaa geçenlerde kantinin ortasında birini arkadaşa benzettim. Gittim böyle kızı mıncıklıyorum bide cnm ben burdayım diye. Bi baktım o degil. Öyle kotu oldum ki. Kızda sok oldu. Kusura bakma benzettim dedim ama kıpkırmızı olmuşumdur o anda heralde :oops:

Daha çok şey war boyle kotu oldugum anlar ama en son yaşadığım bu olduğu için bunu yazayım dedim.

Aaaaa birde bitane daha var hehehee... Dolmuşta bir kere ayaktaydım tansiyonumda çok kötüydü. Elimde doluydu ayakta tam tutunamamıştım. Araba hareket edip birden firen yaptıkça ayakta olan herkesi ezmiştim :D

Çünkü Bir frende one dogru düşmüştüm bir frende de arkaya doğru gitmiştim. Gazabıma uğramayan kalmamıştı. Kendimi dolmuştan nasıl atmıştım hatırlamıyorum. O gün bugündür eve gelmek için dolmuşa binmiyorum :D :oops:
Zaman... Biz onu tükettik sanırken, aslında onun bizi tükettiğini fark ettiğimizde vakit çok geç oluyor! (Can DÜNDAR)

Kullanıcı avatarı
gurbetcimanço
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen gurbetcimanço » Pzt Nis 02, 2007 23:07 pm

bu günkü tarih sınavı.....
sayfalarca kopya hazırladım tabi yanımdaki arkadaşta faydalanacaktı bundan
kopyaları istedi verdim başladı yazmaya kopyalardan geri istediğim sayfalar oldu
bi dakka bi dakkka diyerek zamanı geçirdi zil çaldı verdim kağıdı

ilk defa tüm cevapların olduğu bi kopyayı çekemedim
hem kafam bozuldu hem de çok üzüldüm
ağlanacak halime gülüyorum :geberdim: :geberdim: :geberdim: :geberdim: :geberdim: :geberdim: :geberdim: :geberdim: :geberdim: :geberdim: :geberdim: :geberdim: :geberdim: :geberdim: :geberdim: :geberdim:
:gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi:
Uzuuuun bi süre yokum.....
(2009 ÖSS ye kadar)

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Sal Nis 03, 2007 09:55 am

gurbetcimanço yazdı:bu günkü tarih sınavı.....
sayfalarca kopya hazırladım tabi yanımdaki arkadaşta faydalanacaktı bundan
kopyaları istedi verdim başladı yazmaya kopyalardan geri istediğim sayfalar oldu
bi dakka bi dakkka diyerek zamanı geçirdi zil çaldı verdim kağıdı

ilk defa tüm cevapların olduğu bi kopyayı çekemedim
hem kafam bozuldu hem de çok üzüldüm
ağlanacak halime gülüyorum :geberdim: :geberdim: :geberdim: :geberdim: :geberdim: :geberdim: :geberdim: :geberdim: :geberdim: :geberdim: :geberdim: :geberdim: :geberdim: :geberdim: :geberdim: :geberdim:
:gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi:

hahaha:)
benımde arkadasımla ıddaya gırdık brownısıne.dedı senb tarıhten 1. olcan dedım ben 45 ten yukarı alamayabılırım hıc calısmamıstım dıye :) 75 alarak sınıfte 1. oldum kıza gidip browni aldıgımda yeme seklıne hem cok sınır oldum hemde kendı halımle dalga gectım :)

BM

Mesajgönderen BM » Pzr Nis 29, 2007 00:59 am

Tarih 31 Aralık 2006. O gece TRT2'de yayınlanan Dünyanın Türküsü programına Moğollar davetliydi. Cahit Berkay bir lâfında 1946 doğumlu olduğunu söyleyeceği yerde "1946 yaşındayım" demişti. İşte o an gülmekten öldüm.

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Pzr Nis 29, 2007 12:52 pm

ya matematik sınavında yan sıraya kopya verecektim.yazdık küçük bir kağıda sorunun cevabını...arkadaşın adı da Mert'ti...sıra arkadaşıma söyledim "serkan şunu merte ver" diye,"yok...riske atamam kardeş kusura bakma " dedi...nası versem diye düşünürken(bu arada kopya vermeyi tanrı sözü haline getirmiş gibi olmuşum o anda...bi mallık vardı yani :) ..)
neyse ben aynen şöyle:
"mert senin silgin yoktu al şunu" derken adamın önündeki tablet gibi silgiyi gördüm...hoca da gördü...ben de bittim :D geldi kağıdıma abandı kansız...apışıp kaldım öyle :D

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen jonturk_emre » Prş Eyl 13, 2007 12:43 pm

sizi gidi kopyacilar :) :geberdim:
Emre başkaya

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Prş Eyl 13, 2007 14:27 pm

:Dsanırım dun yıne oyle bır an oldu
acayip uykum var öyle böylke degıl sabahın korunde dersanedeyım benım sınıfım 2.hatta korıdolar sınıfların yerlerı aynı oldugu ıcın hıc farketmdım dırek gttm bırıncı katta gırdım sınıfa ya dıyorum neden bos cesurum cesursun cesur (bızım cesura taktıgımız lakap) bıle yok hayırdır ınsallah yıne uyuam tabe sonra bı kız geldı oturdu dedı sen en son ea dın ne ara sayısal oldun:Ddedım burası ea zaten o zaman ılk ders yok yane burası bnm sınıfım ddım (= sonra cıkıp baktım kapıda c yazıo :D tabı ozur dıleyp sınıfa cıkına kadar arkamdan baktı sanırım :D
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM