Mesajgönderen cumartesi » Pzr Oca 28, 2007 01:53 am
Ermeni kökenli vatandaşların büyük kısmı ılımlı ve ülkesini seven insanlar ancak bir kısım var ki kilise güdümlü,çocukları alıp kendileri için yetiştiren ve ılımlı vatandaşları tarafına yakınlaştırmak için yayın organlarını kullanan kısımdır.İşte katledilen şahıs da bu ikinci kısımdandır.
Madem ki bu ikinci kısım ülke çıkarlarına ters davranıyor,devlet buna göre kanununu kuralını koyar,istedikleri gibi örgütlenip at koşturmalarına izin vermez.Olması gereken budur.Sen iltihap küçükken tedavisini yapma,yayılınca doktora da gitme,baytarın biri çıkıp kolu kessin.Bundan bütün vücut etkilenir tabi ki..Bunun önceden tedavisinin yapılması böyle olayların yaşanmaması gerekirdi.
Allah göstermesin milletimizin başına daha kötü olaylar gelse,doğruyu bulup,düşünebilecek kişiler çok az.Onun için daha fazla insanın bilgili ve bilinçli olması lazım.Çıkıp ''hepimiz Ermeniyiz'' diyen de ''iyi oldu'' diyen de
bilinçli olmalıdır.