''SADDAM HÜSEYİN''
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

gurbetcimanço yazdı:tuba yazdı:kelimeyi şahadet getirmek müslümanlıgın şartıdır gurbetmanço.hem saddam kendi ülkesine zarar vermiş olabilir ama bize veya başka hangi ülkeye bir zararı vardıgurbetcimanço yazdı:aytac yazdı:Arkadaşlar o ya da bu,önemli değil.Ezan okunurken hele hele o ölen insan kelime_i şehadet getirirken asılıyorsa benim diyeceğim hiç bi sözüm yok...
kelimei şehadet getirmek müslümanlığı göstermez
yıllardır o ülkenin halkı kan kustu
yıllarca iliği emildi o halkın
saddam gibi bi adamın nesini savunuyorsnuz
o Moderatör Tarafından Düzeltilmiştir. yüzünden ülke işgal oldu binlerce insan öldü
geberdi gene binlerce insan öldü
bir şerefsizin tatlı canı bilerce insana değermiydi
eğer o ülkesine sahip çıksaydı şuan ırakta salakça bi sebepten dolayı savaş çıkmazdı
allah aşkınabana ırakta savaş çıkmasına amerikan işgaline sebeb olacak mantıklı bişey söyleyin
3 sededen fazla süredir bu ülke bombalanıyor
düşünüyorum düşünüyorum bi sebep bulamıyorumbizim askerimimizimi öldürdü
hayır..ama amerika bunu yaptı ve bunada devam ediyo
ayrıca saddam bukadar kötü olsaydı onu sevmeyenlerin yanında sevenleride olmazdı hem düşünün hangi lider veya devlet başkanı tam olarak sevilebilmiş ki
hep sevenlerin yanında sevmeyenlerde olmuş kimse dörtdörtlük degildir her insanın hataları vardır
sonuna kadar katılıyorum
saddamın benim ülkeme zararı olmadı
ama son nefesine kadar islam üzerinden insanları etkilemeye çalıştı
ama benonun davranışlarında müslümanlığa dair hiç bişey bulamıyorum
kelimei şehadet getirmek islamın şartıdır elbette ama onu kullanmak onla oynamak büyük günahtır
saddam da bunu yaptı
aytaç bunlar kimlermişaytac yazdı:gurbetcimanço yazdı:tuba yazdı:kelimeyi şahadet getirmek müslümanlıgın şartıdır gurbetmanço.hem saddam kendi ülkesine zarar vermiş olabilir ama bize veya başka hangi ülkeye bir zararı vardıgurbetcimanço yazdı:aytac yazdı:Arkadaşlar o ya da bu,önemli değil.Ezan okunurken hele hele o ölen insan kelime_i şehadet getirirken asılıyorsa benim diyeceğim hiç bi sözüm yok...
o Moderatör Tarafından Düzeltilmiştir. yüzünden ülke işgal oldu binlerce insan öldü
eğer o ülkesine sahip çıksaydı şuan ırakta salakça bi sebepten dolayı savaş çıkmazdı
allah aşkınabana ırakta savaş çıkmasına amerikan işgaline sebeb olacak mantıklı bişey söyleyin
ayrıca saddam bukadar kötü olsaydı onu sevmeyenlerin yanında sevenleride olmazdı hem düşünün hangi lider veya devlet başkanı tam olarak sevilebilmiş ki
hep sevenlerin yanında sevmeyenlerde olmuş kimse dörtdörtlük degildir her insanın hataları vardır
sonuna kadar katılıyorum
kelimei şehadet getirmek islamın şartıdır elbette ama onu kullanmak onla oynamak büyük günahtır
saddam da bunu yaptı
Sevgili gurbetçimanço.merak etme.bu ülkede de islam üzerinden insanları etkilemeye çalışanlar da oldu.bilmiyorum hatırlıyor musun?
BARIŞ MANÇO HAYATINI KAYBETMEDİ
HAYAT BARIŞ MANÇOYU KAYBETTİ
HAYAT BARIŞ MANÇOYU KAYBETTİ
tuba yazdı:aytaç bunlar kimlermişaytac yazdı:gurbetcimanço yazdı:tuba yazdı:kelimeyi şahadet getirmek müslümanlıgın şartıdır gurbetmanço.hem saddam kendi ülkesine zarar vermiş olabilir ama bize veya başka hangi ülkeye bir zararı vardıgurbetcimanço yazdı:aytac yazdı:Arkadaşlar o ya da bu,önemli değil.Ezan okunurken hele hele o ölen insan kelime_i şehadet getirirken asılıyorsa benim diyeceğim hiç bi sözüm yok...
sonuna kadar katılıyorum
saddam da bunu yaptı
Sevgili gurbetçimanço.merak etme.bu ülkede de islam üzerinden insanları etkilemeye çalışanlar da oldu.bilmiyorum hatırlıyor musun?
merak ettim dogrusu
isim vermek istemiyorum aslında.Ama bir zamanlar ülkemizin yönetiminde pay sahibi olmuş kişiler kendileri.ve bu kişiler dini duyguları istismar ederek halkın yanındayız imajı verdiler.
GURBETÇİ SEN GERÇEK MÜSLÜMAN GERÇEK OLMAYAN MÜSLÜMAN AYRIMINI YAPAMAZSIN BUNA HAKKIN YOK KİMİN İMANLI ÖLDÜĞÜNÜ ANCAK ALLAH(C.C)BİLİR SADDAMA GÜNAHKAR DİYEBİLİRSİN AMA ONU MÜSLÜMAN DIŞI BİRİ GİBİ GÖSTERMEK DİNİ AÇIDAN YANLIŞ OLUR BELKİ İMANLI ÖLDÜ BU BİLİNMEZ DİNİ KONULARDA BU KADAR KESİN VE SERT OLMA VARSA Bİ CEZASI ARTIK ONUN CEZASI ÖBÜR TARAFA KALDI 
KAYGISIZDA OLSA TÜRKER DERTLİDİR
turkerr yazdı:GURBETÇİ SEN GERÇEK MÜSLÜMAN GERÇEK OLMAYAN MÜSLÜMAN AYRIMINI YAPAMAZSIN BUNA HAKKIN YOK KİMİN İMANLI ÖLDÜĞÜNÜ ANCAK ALLAH(C.C)BİLİR SADDAMA GÜNAHKAR DİYEBİLİRSİN AMA ONU MÜSLÜMAN DIŞI BİRİ GİBİ GÖSTERMEK DİNİ AÇIDAN YANLIŞ OLUR BELKİ İMANLI ÖLDÜ BU BİLİNMEZ DİNİ KONULARDA BU KADAR KESİN VE SERT OLMA VARSA Bİ CEZASI ARTIK ONUN CEZASI ÖBÜR TARAFA KALDI
Arkadaşlar bu konu için birbirimizi kırmayalım.lütfen
sameth demek istediğim nokta su dini konularda fazla yorum yapmak sakıncalı olabilir dinimiz açısından o yüzden saddamın o yönünden cok baska yönleri eleştirilmeli günahkar olabilir ama gercek müslüman değil demek bana yanlış geliyor benimki gurbetçiye sadece bir tavsiye 
KAYGISIZDA OLSA TÜRKER DERTLİDİR
- silahsız kuvvet
- Profesyonel