''SADDAM HÜSEYİN''

Seviyeyi düşürmemek ve bölünmelere yol açabilecek siyasi, dini, spor/futbol konularının konuşulmaması kaydıyla, her türlü konunun konuşulabileceği serbest forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
tuba
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen tuba » Pzr Oca 14, 2007 02:58 am

gurbetçimanco ortada yanlışlık göremiyorum bir yanlışlık varsa oda senin görüşünde saddam ölürken bu kelimeyi söledi vede bu dogal inşallah son nefesimizde bizede sölemek nasip olur :)
BARIŞ MANÇO HAYATINI KAYBETMEDİ
HAYAT BARIŞ MANÇOYU KAYBETTİ

Kullanıcı avatarı
gurbetcimanço
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen gurbetcimanço » Pzr Oca 14, 2007 03:24 am

tuba yazdı:gurbetçimanco ortada yanlışlık göremiyorum bir yanlışlık varsa oda senin görüşünde saddam ölürken bu kelimeyi söledi vede bu dogal inşallah son nefesimizde bizede sölemek nasip olur :)
inşallah
(gerçek)müslümanların gayesi bu
Uzuuuun bi süre yokum.....
(2009 ÖSS ye kadar)

aytac
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen aytac » Pzr Oca 14, 2007 11:23 am

gurbetcimanço yazdı:
tuba yazdı:
gurbetcimanço yazdı:
aytac yazdı:Arkadaşlar o ya da bu,önemli değil.Ezan okunurken hele hele o ölen insan kelime_i şehadet getirirken asılıyorsa benim diyeceğim hiç bi sözüm yok...

kelimei şehadet getirmek müslümanlığı göstermez
yıllardır o ülkenin halkı kan kustu
yıllarca iliği emildi o halkın
saddam gibi bi adamın nesini savunuyorsnuz
o Moderatör Tarafından Düzeltilmiştir. yüzünden ülke işgal oldu binlerce insan öldü
geberdi gene binlerce insan öldü
bir şerefsizin tatlı canı bilerce insana değermiydi
eğer o ülkesine sahip çıksaydı şuan ırakta salakça bi sebepten dolayı savaş çıkmazdı
allah aşkınabana ırakta savaş çıkmasına amerikan işgaline sebeb olacak mantıklı bişey söyleyin
3 sededen fazla süredir bu ülke bombalanıyor
düşünüyorum düşünüyorum bi sebep bulamıyorum
kelimeyi şahadet getirmek müslümanlıgın şartıdır gurbetmanço.hem saddam kendi ülkesine zarar vermiş olabilir ama bize veya başka hangi ülkeye bir zararı vardı :?: bizim askerimimizimi öldürdü :?: hayır..ama amerika bunu yaptı ve bunada devam ediyo :kizgin: ayrıca saddam bukadar kötü olsaydı onu sevmeyenlerin yanında sevenleride olmazdı hem düşünün hangi lider veya devlet başkanı tam olarak sevilebilmiş ki :!: hep sevenlerin yanında sevmeyenlerde olmuş kimse dörtdörtlük degildir her insanın hataları vardır

sonuna kadar katılıyorum
saddamın benim ülkeme zararı olmadı
ama son nefesine kadar islam üzerinden insanları etkilemeye çalıştı
ama benonun davranışlarında müslümanlığa dair hiç bişey bulamıyorum
kelimei şehadet getirmek islamın şartıdır elbette ama onu kullanmak onla oynamak büyük günahtır
saddam da bunu yaptı

:?: Sevgili gurbetçimanço.merak etme.bu ülkede de islam üzerinden insanları etkilemeye çalışanlar da oldu.bilmiyorum hatırlıyor musun?

Kullanıcı avatarı
tuba
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen tuba » Pzr Oca 14, 2007 16:17 pm

aytac yazdı:
gurbetcimanço yazdı:
tuba yazdı:
gurbetcimanço yazdı:
aytac yazdı:Arkadaşlar o ya da bu,önemli değil.Ezan okunurken hele hele o ölen insan kelime_i şehadet getirirken asılıyorsa benim diyeceğim hiç bi sözüm yok...

o Moderatör Tarafından Düzeltilmiştir. yüzünden ülke işgal oldu binlerce insan öldü
eğer o ülkesine sahip çıksaydı şuan ırakta salakça bi sebepten dolayı savaş çıkmazdı
allah aşkınabana ırakta savaş çıkmasına amerikan işgaline sebeb olacak mantıklı bişey söyleyin
kelimeyi şahadet getirmek müslümanlıgın şartıdır gurbetmanço.hem saddam kendi ülkesine zarar vermiş olabilir ama bize veya başka hangi ülkeye bir zararı vardı :?: bizim askerimimizimi öldürdü :?: hayır..ama amerika bunu yaptı ve bunada devam ediyo :kizgin: ayrıca saddam bukadar kötü olsaydı onu sevmeyenlerin yanında sevenleride olmazdı hem düşünün hangi lider veya devlet başkanı tam olarak sevilebilmiş ki :!: hep sevenlerin yanında sevmeyenlerde olmuş kimse dörtdörtlük degildir her insanın hataları vardır

sonuna kadar katılıyorum
kelimei şehadet getirmek islamın şartıdır elbette ama onu kullanmak onla oynamak büyük günahtır
saddam da bunu yaptı

:?: Sevgili gurbetçimanço.merak etme.bu ülkede de islam üzerinden insanları etkilemeye çalışanlar da oldu.bilmiyorum hatırlıyor musun?
aytaç bunlar kimlermiş :?: merak ettim dogrusu :saskin:
BARIŞ MANÇO HAYATINI KAYBETMEDİ

HAYAT BARIŞ MANÇOYU KAYBETTİ

aytac
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen aytac » Pzr Oca 14, 2007 18:56 pm

tuba yazdı:
aytac yazdı:
gurbetcimanço yazdı:
tuba yazdı:
gurbetcimanço yazdı:

sonuna kadar katılıyorum
saddam da bunu yaptı

aytaç bunlar kimlermiş :?: merak ettim dogrusu :saskin:

isim vermek istemiyorum aslında.Ama bir zamanlar ülkemizin yönetiminde pay sahibi olmuş kişiler kendileri.ve bu kişiler dini duyguları istismar ederek halkın yanındayız imajı verdiler.

Kullanıcı avatarı
turkerr
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen turkerr » Pzr Oca 14, 2007 21:15 pm

GURBETÇİ SEN GERÇEK MÜSLÜMAN GERÇEK OLMAYAN MÜSLÜMAN AYRIMINI YAPAMAZSIN BUNA HAKKIN YOK KİMİN İMANLI ÖLDÜĞÜNÜ ANCAK ALLAH(C.C)BİLİR SADDAMA GÜNAHKAR DİYEBİLİRSİN AMA ONU MÜSLÜMAN DIŞI BİRİ GİBİ GÖSTERMEK DİNİ AÇIDAN YANLIŞ OLUR BELKİ İMANLI ÖLDÜ BU BİLİNMEZ DİNİ KONULARDA BU KADAR KESİN VE SERT OLMA VARSA Bİ CEZASI ARTIK ONUN CEZASI ÖBÜR TARAFA KALDI :!:
KAYGISIZDA OLSA TÜRKER DERTLİDİR

aytac
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen aytac » Pzr Oca 14, 2007 21:33 pm

turkerr yazdı:GURBETÇİ SEN GERÇEK MÜSLÜMAN GERÇEK OLMAYAN MÜSLÜMAN AYRIMINI YAPAMAZSIN BUNA HAKKIN YOK KİMİN İMANLI ÖLDÜĞÜNÜ ANCAK ALLAH(C.C)BİLİR SADDAMA GÜNAHKAR DİYEBİLİRSİN AMA ONU MÜSLÜMAN DIŞI BİRİ GİBİ GÖSTERMEK DİNİ AÇIDAN YANLIŞ OLUR BELKİ İMANLI ÖLDÜ BU BİLİNMEZ DİNİ KONULARDA BU KADAR KESİN VE SERT OLMA VARSA Bİ CEZASI ARTIK ONUN CEZASI ÖBÜR TARAFA KALDI :!:

Arkadaşlar bu konu için birbirimizi kırmayalım.lütfen :(

Kullanıcı avatarı
sameth
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen sameth » Pzt Oca 15, 2007 01:00 am

herkez görüşünü söyler gurbetçimanço ya yani mustafa nın görüşüde sizinkinden farklı yani onada hak verin ve yüklenmeyin hepinizide seviyorum çünkü siz gerçek manço severlersiniz birbirinizi kırmayın lütfen
artık yokum sağlıcakla kalın

Kullanıcı avatarı
turkerr
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen turkerr » Pzt Oca 15, 2007 01:17 am

sameth demek istediğim nokta su dini konularda fazla yorum yapmak sakıncalı olabilir dinimiz açısından o yüzden saddamın o yönünden cok baska yönleri eleştirilmeli günahkar olabilir ama gercek müslüman değil demek bana yanlış geliyor benimki gurbetçiye sadece bir tavsiye :)
KAYGISIZDA OLSA TÜRKER DERTLİDİR

Kullanıcı avatarı
silahsız kuvvet
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen silahsız kuvvet » Sal Oca 16, 2007 15:40 pm

kafa koparmayı da öğrenmişler (!)

Amerika'nın Saddam'dan sonraki yeni kuklaları olarak kendi kafalarına mukayyet olabilecekler mi acaba !