YER BARIŞ GÖK MANÇO
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- manco halil
- Profesyonel

YER BARIŞ GÖK MANÇO
YER BARIŞ GÖK MANÇO sevgılı sayın kıymetlı büyük barışçı arkadaşlarım kardeşlerım . yazımın basında dedım gıbı yer barış gök manço belkı bazılarınız bılır barış abı için rock festıvalınde yapılan organızasyon ama bu sefer alakası olmayan bırsey ortaya koyuyorum ..evet dıyorumkı.. sevgılı arkadaşlar bız bu sıtede ...TAM 11,000 NE YAKLASTIK DEMEK İSTEDIGIM MAGLUM BARIŞ ABIMIZIN ÖLÜM YILDÖNUMU YAKLASIYOR BENDE SÖYLE BIR DÜSÜNCE ICINE GIRDIM ..O GUN GELMEDEN ÖNCE YER BARIŞ GÖK MANÇO ADINDA BIR YÜRÜYÜS YAPMALIYIZ SESIMIZI DUYURMAK İÇİN BARIŞ ABIYI HATIRLATMAK İÇİN YERDE HAZIR KADIKÖY MODADA BEN ELIMDEN GELEN EN IYISINI YAPMAYA CALISIYORUM BURADANDA BU SITEYI KURANLARADA SESLENIYORUM BUNLARI SIZIN BIZE HGATIRLATMANIZ LAZIM SIZIN DÜZENLEMENIZ LAZIM ..UNUTMAYINKI ARKANIZDA KOS KOCA BARIŞ MANÇO DERNEĞİ VAR .BEN ELIMDEN GELENI YAPIYORUM GERISI SIZIN TAKDIRINIZE .EGERKI BARIŞ ABIYI SEVUIYORSANIZ YANIMDA OLURSUNUZ .10 20 30 BIN DEGIL 2 3 BIN KISI OLSAK YINE YETER SESIMIZI DUYURURUZ LÜTFEN RICA EDIYORUM BENCE SIZX ÜSTDEKI ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSANIZ BU İŞ OLUR EN KISA ZAMNDA BUNUN YAPILMASI LAZIM HATTA OCAK AYINDA OLMASI LAZIMKI SESIMIZ BAYA DUYULSUN CUNKI ÖLÜM YILDÖNUMUDE VAR BUNUN HADI BAKALIM GERCEK BARIŞCILARI GÖRECEGIZ ADAM GIBI ADAMLARI İŞE YARAMAZ BIR BOŞ İNSAN GIBI KACACAKMISINIZ YOKSA MANÇO HALİL E DESTEK OLUP BU OLYA KATILACAKMISINIZ HADI BAKALIM ...GÖRELIM BARIŞ CILARI GÖRELIM .ADAM GIBI ADAMLARI.....SEVGI VE BARIŞLA KALIN....MANÇO HALİL
halil
- sameth
- Profesyonel

- İletişim:
valla artık medya unuttu barış abimizi bizim çıkp HAYIR dememiz gerek unutulmadı biz yaşatıyoruz hiç olmazsa gelecek nesillerimize barış manço diye biri vardı ömrünü hayatını insanlığa faydalı işler için ülkesi için harcadı dememiz gerek eğer önlem almaz sesimizi duyurmazsak barış mançoda bizim gibi birkaç manço severle toprak olup kaybolacak yer ve saat ayarlansın arkadaşlar
artık yokum sağlıcakla kalın
-
samet ahmet
yer gök barış manço festivali ne oldu. arkadaşlar tamam üye sayımız 10000 lere vardı ama bir çoğu mesaj yazma zahmetinde bile bulunmuyor. belki de video klibler için üye oluyor siteye bilinmez. moda da böyle bir etkinliği olması çok güzel olur. ne yazıkki etkenliğin ötesine bile gidemiyoruz. adana ve mersinde ki barışseverler diye bir link var (etkinlikler forumunda) sadece 3 kişi cevap yazabiliyor. bu kadar mı sence ordaki barışseverler. sadece 3 kişi yaa...binlerce üye arasında.
yer barış gök manço... istanbulda yapılacak (eğer başarabilirsek... ki bunun için büyük bir çaba lazım) anadolu daki üyelerin gelmesi biraz zor olmaz mı sizce. ama istanbuldan baya bi üyemiz var. burdan onlara sesleniyorum : birlik olalım. bakın daha önce barış abimizin mezarı ziyeret edildi. fazla bir katılım olmadı. etkinlikler ayağınızın dibindeyken neden bu kadar etkisiz kalıyorsunuz. lütfen duyarlı olalım. biz den başka kim kaldı onun hatıralarını yaşatacak...
yer barış gök manço... istanbulda yapılacak (eğer başarabilirsek... ki bunun için büyük bir çaba lazım) anadolu daki üyelerin gelmesi biraz zor olmaz mı sizce. ama istanbuldan baya bi üyemiz var. burdan onlara sesleniyorum : birlik olalım. bakın daha önce barış abimizin mezarı ziyeret edildi. fazla bir katılım olmadı. etkinlikler ayağınızın dibindeyken neden bu kadar etkisiz kalıyorsunuz. lütfen duyarlı olalım. biz den başka kim kaldı onun hatıralarını yaşatacak...