Saddam'ı astılar. Üzerinde paltosu vardı, boynu incinmesin diye örttüler.
Darağacı hazırdı, dünyanın gözüne soktular idamı...
Saddam, toprakları için savaşmaktan kaçıp, mağarada saklanmayı tercih ettiğinde, namuslu halkın gözünde idam edilmişti zaten.
Mesele Saddam'ı idam edenler.
Saddam asılırken, ben de darağacını gönlümün meydanına kurdum.
Bush'u getirttim, idam sehpasının yanına.
Üzerine bomba yağdırdığı çocukların arkadaşlarını ve ailelerini de getirdim meydana.
Gözlerini bağlamadım, bir kişinin bile kılının kıpırdamadığını görsün diye.
İpi boynuna geçirirken, içim sızlamadı.
Vurdum tekmeyi sandalyesine...
Ben de Bush'u astım.
Çocukların üzerine bombalar yağdırdığı için... Dünyayı cehenneme çevirdiği için.
Saddam'ın ölüm sebebi, kendi ülkesinde şiddet uygulamakmış.
Amerika'nın bütün dünyaya şiddet uygulamasının ve çocukların üzerine bomba yağdırmasının bedeli alkış.
Bush'un insanları tahrik eden yanına ipek şal... Saddam'ın boynuna yağlı ip.
Hem sanık hem yargıç olmak Amerikan kartvizitidir.
Bir başkasının topraklarını işgal etmeyi suç olmaktan çıkartan yasalar, Amerikan politikasının, dünyaya kabul ettirdiği en zavallı yasalardır.
Bu bir insanlık suçudur.
Dünyanın büyük ülkeleri, sonradan peydahlanan bu "yeni dünya jandarmasına" itaat etmekten hoşnuttur.
Ülkemizdeki Amerikan uşakları gibi...
Vardığımız menzillerde karşımıza çıkan bütün çirkinliklerin sebebidir Amerika...
Kendisini satanları da satar, satın aldıklarını da...
Bugün kendisine gönüllü köle olan Türkiye'deki aydınlar, politikacılar ve irtica şeyhleri, Amerikan dolarlarıyla beslenmenin bedelini ödemeyeceklerini sanıyorlar. Tıpkı topraklarını Amerika'ya pazarlayan Iraklılar gibi.
Tıpkı eski hizmetkarı Saddam gibi... Hakkı Yalçın
Ben de Bush'u astım.. - Hakkı Yalçın
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- silahsız kuvvet
- Profesyonel

- baris_onsel
- Demirbaş Üye

saddamın yaptığı pislikleri hepimiz biliyoruz...
fakat amerikanın müslümanlara gözdağı vermek istemesi yüzünden adam
1-) Bayramı göremeden
2-)Kelime-i Şahadet getiremeden
3-)hunhar bir şekilde
asıldı!
biz apo için bunu konuştugumuzda da yer yerinden oynamıştı...
adamlar açık açık hem mesaj veriyorlar,hem de pis işlerini yürütüyorlar!!!
bazı insanlar da bu ırakın iç işleri diyip hooop hemen kendini soyutlayıveriyor...
fakat amerikanın müslümanlara gözdağı vermek istemesi yüzünden adam
1-) Bayramı göremeden
2-)Kelime-i Şahadet getiremeden
3-)hunhar bir şekilde
asıldı!
biz apo için bunu konuştugumuzda da yer yerinden oynamıştı...
adamlar açık açık hem mesaj veriyorlar,hem de pis işlerini yürütüyorlar!!!
bazı insanlar da bu ırakın iç işleri diyip hooop hemen kendini soyutlayıveriyor...
- silahsız kuvvet
- Profesyonel

baris_onsel yazdı:bazı insanlar da bu ırakın iç işleri diyip hooop hemen kendini soyutlayıveriyor...
öyleyse "Lübnan'daki askerimizin" yapılmayan izahını tekrar.. tekrar.. tekrar.. sormak gerek.
cevap; "e ama orada Amerika vs. bizi istedi, burada istemedi" mi!.
deniz kuvvetlerinde askerliğini yapan hala oğlu'm şuan Lübnan'da... bayramdan birkaç gün önce fırsat bulup msn i açmıştı, sadece bir dakika kadar konuşabildik. söyledikleri tedirgin edici...
- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

anasını satiiim amerika saddamı tereddütsüz asıyor
bizse ondan daha gaddar,Moderatör Tarafından Düzeltilmiştir.,haysiyetsiz....insan yerine konamayacak kadar pislik apo'yu kuzu gibi besliyoruz
yazıklar olsun bize yazıklar olsun türkiyeye
apo yakalnıp idam kararı verilir verilmez idam insan haklarına aykırı diyip
onbinlerce bebeğin,şehidin,yaşlının,kadının katili apo'yu İNSAN yerine koyup imralıya koyduk
işta bizim türklüğümüz bu
türkiyenin böyle gerizekalılıklar yaptığı zaman türklüğümden utanıyorum
ve yabanci bir millet gözüyle türkiyeye baktığımda yapılacak tek şeyi yapıyorum ;gülüyorum
gencecik yavrularını bir pislik yüzünden kara toprağa veren annelerin,babaların gözyaşları yönetimimizin vicdanını sızlatmıyo demek
sızlatmaz tabi vicdan yokki sızlasın
bizse ondan daha gaddar,Moderatör Tarafından Düzeltilmiştir.,haysiyetsiz....insan yerine konamayacak kadar pislik apo'yu kuzu gibi besliyoruz
yazıklar olsun bize yazıklar olsun türkiyeye
apo yakalnıp idam kararı verilir verilmez idam insan haklarına aykırı diyip
onbinlerce bebeğin,şehidin,yaşlının,kadının katili apo'yu İNSAN yerine koyup imralıya koyduk
işta bizim türklüğümüz bu
türkiyenin böyle gerizekalılıklar yaptığı zaman türklüğümden utanıyorum
ve yabanci bir millet gözüyle türkiyeye baktığımda yapılacak tek şeyi yapıyorum ;gülüyorum
gencecik yavrularını bir pislik yüzünden kara toprağa veren annelerin,babaların gözyaşları yönetimimizin vicdanını sızlatmıyo demek
sızlatmaz tabi vicdan yokki sızlasın
Uzuuuun bi süre yokum.....
(2009 ÖSS ye kadar)
(2009 ÖSS ye kadar)
- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

sameth yazdı:amerikanın aşağılı ve yobazlığı ne olursa olsun bir müslümanı bu şekilde asmak yani islam alemine göz dağı vermek istiyor zaten arapların nasıl bir halk olduğu filistine yapılanlara göz yummalarıyla belli oldu
Evet Irak Kadir Gecesi Bombalanmaya başlandı
saddam arefe günü asıldı bunlar izlam dunyasına bi gözdağı gibi geliyo bana
burda saddamı savunmuyorum
elime verseler bi kaşık suda boğarım o şerefsizi
Uzuuuun bi süre yokum.....
(2009 ÖSS ye kadar)
(2009 ÖSS ye kadar)
-
samet ahmet
Evet Irak Kadir Gecesi Bombalanmaya başlandı
elime verseler bi kaşık suda boğarım o şerefsizi[/quote]
herşey planlı oarak gelişiyor. gurbetçi kardeşim bir kaşık suda boğmak isteyen o kadar çok insan var ki... bakalım sonu ne olacak. herhalde eceliyle ölecek gibi geliyor bana..
elime verseler bi kaşık suda boğarım o şerefsizi[/quote]
herşey planlı oarak gelişiyor. gurbetçi kardeşim bir kaşık suda boğmak isteyen o kadar çok insan var ki... bakalım sonu ne olacak. herhalde eceliyle ölecek gibi geliyor bana..
- silahsız kuvvet
- Profesyonel

adını anmak istemiyorum... "kansız, vatansız"dan bahsediyorsanız;
asıl(a)mayacaksa bile, bir "Tatar Ramazan"a havale edilecektir, buna inanıyorum.. inanmak ihtiyacı duyuyorum, çünkü; "dışarı salınması için" çabalayan dış güçler ve içteki uşakları varken, eceliyle yok olmasını beklemek-düşünmek bile canımı sıkıyor.
asıl(a)mayacaksa bile, bir "Tatar Ramazan"a havale edilecektir, buna inanıyorum.. inanmak ihtiyacı duyuyorum, çünkü; "dışarı salınması için" çabalayan dış güçler ve içteki uşakları varken, eceliyle yok olmasını beklemek-düşünmek bile canımı sıkıyor.
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

silahsız kuvvet yazdı:adını anmak istemiyorum... "kansız, vatansız"dan bahsediyorsanız;
aynen!!!