Takvim'den küçük ama saygın bir adım: "AB"

Seviyeyi düşürmemek ve bölünmelere yol açabilecek siyasi, dini, spor/futbol konularının konuşulmaması kaydıyla, her türlü konunun konuşulabileceği serbest forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
silahsız kuvvet
Profesyonel
Profesyonel

Takvim'den küçük ama saygın bir adım: "AB"

Mesajgönderen silahsız kuvvet » Pzr Eki 22, 2006 23:51 pm

Resim

AB üyesi pekçok ülke, üyeliğimizi halkoyuna bağladı... Türkiye'de tık yok... Takvim olarak "Referandum yapın, 'AB'yi istiyor musun?' diye halka sorun" dedik... SMS ile önce biz sorduk. İşte sonuç: "Referandum yapılsın" diyenlerin oranı yüzde 86.8... "Yapılmasın" diyenler sadece yüzde 13.2...

Resim

Takvim, 40 küsur yıllık üyelik sürecimize destek için logosuna AB yıldızlarını eklemişti. Ancak, aradan geçen zamanda, AB'nin Türkiye ile bütünleşmekten çok ülkemizi bölmek istediği görüldü... Bize, pervasızca çifte standart uyguladı. Ama artık yeter. Bu dava hepimizin. Bu nedenle size soruyoruz:
"AB yıldızları Takvim'in logosundan atılsın" diyorsanız EVET yazın; "Kalsın" diyorsanız HAYIR yazın, 4122'ye gönderin

Kullanıcı avatarı
turkerr
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen turkerr » Pzr Oca 07, 2007 00:27 am

AB için referandum istiyorum :!:
KAYGISIZDA OLSA TÜRKER DERTLİDİR

Kullanıcı avatarı
astronom
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen astronom » Pzr Oca 07, 2007 20:32 pm

bende referandum istiyorum eyer olursa insanların büyük çoğunluğu hayır diyecektir.(bende)
"Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak!.."